Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Naudas sods gan "Skonto", gan "Skonto-2"

Naudas sods gan "Skonto", gan "Skonto-2"
Rīgas "Skonto" kluba prezidents Vladimirs Koļesņičenko vēl futbolista ampluā
Foto: Romāns Kokšarovs, "f64/Photo agency"

Iepazīstinām ar Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisijas lēmumiem.

Virslīgas 2. kārtā neviena sarkanā kartīte netika parādīta, tāpēc spēlētāju diskvalifikācijas nav sekojušas. Tomēr ir cita veida sodi. „Skonto” sodīts ar 50 latu naudas sodu, jo nav izpildīts Disciplinārā reglamenta punkts 7.1.8., kas nosaka, ka spēles vietā jābūt stendiem ar Virslīgas aizpildītu tabulu un spēļu kalendāru. Stendiem jābūt izvietotiem pie stadiona galvenās ieejas, skatītājiem redzamā vietā.

Divi Virslīgas klubi ir saņēmuši brīdinājumu. Rīgas „Daugava” par organizācijas nepilnībām spēlē pret „Liepājas metalurgu”. Konkrēti runa ir par to, ka stadionam jābūt sagatavotam divas stundas pirms spēles un bumbu padevējiem jāierodas vismaz 30 minūtes pirms spēles un jāpadod bumbas komandām, kas iesildās. Brīdināta arī „Metta/Latvijas Universitāte" saistībā ar reglamenta punktu par līdzjutēju iejaukšanos spēlē, lamāšanos un tamlīdzīgi.

Aizvadītajā nedēļā tika aizvadīta arī 1. līgas 1. kārta. Ar 100 latu sodu par dažādām nepilnībām sodīti „Skonto-2” un „Jūrmala-2”, savukārt no spēlētājiem bargāko sodu saņēmis „Varavīksnes” futbolists Ģirts Džeriņš, kuram par rupju pārkāpumu spēlē ar „Jēkabpili” (2:3) piešķirta divu spēļu diskvalifikācija. „Jūrmalas-2” futbolistam Viesturam Žuikam par noraidījumu mačā ar BFC „Daugavu” (0:2) vienas spēles diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...


, 2013-04-10 10:16, pirms 11 gadiem
Brīdināta arī „Metta/Latvijas Universitāte", jo nav bijusi kārtība saistībā ar līdzjutēju neiejaukšanos spēlē, lamāšanos un tamlīdzīgi.

Tā piebilde "un tamlīdzīgi" vislabākā. Tad par ko īsti?
, 2013-04-10 10:55, pirms 11 gadiem
itd...itp...
lindinya rakstīja: Brīdināta arī „Metta/Latvijas Universitāte", jo nav bijusi kārtība saistībā ar līdzjutēju neiejaukšanos spēlē, lamāšanos un tamlīdzīgi.

Tā piebilde "un tamlīdzīgi" vislabākā. Tad par ko īsti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-10 13:38, pirms 11 gadiem
Nez ko tagad saka Mettas lidzjuteji,kas bija atnakushi ar gjimenem uz spelem,vinji tak vienmer tadi kartigi,bet shoreiz noravas laikam un saka lamaties,aiaiaiaiaia,kaa tas vareja notikt ar tik pareiziem liidzjutejiem!
, 2013-04-10 14:08, pirms 11 gadiem
Biju uz spēli un no Mettas līdzjutēju puses nekādu lamāšanos un iejaukšanos nemanīju. Acīmredzot tiešām kaut kāds u.tml., bet kas? Varbūt tas, ka bērni palaikam stāvēja pārāk tuvu laukuma sānu līnijai? Vai laukuma šķērsošana pārtraukumā? Vai arī kāds no Spartaka fanu grupas grēkiem pierakstīts mettiešiem? Vajadzētu paskaidrot precīzi...
, 2013-04-10 14:53, pirms 11 gadiem
olga rakstīja: Biju uz spēli un no Mettas līdzjutēju puses nekādu lamāšanos un iejaukšanos nemanīju. Acīmredzot tiešām kaut kāds u.tml., bet kas? Varbūt tas, ka bērni palaikam stāvēja pārāk tuvu laukuma sānu līnijai? Vai laukuma šķērsošana pārtraukumā? Vai arī kāds no Spartaka fanu grupas grēkiem pierakstīts mettiešiem? Vajadzētu paskaidrot precīzi...
pērn vienā spēlē līdzīgs sods bija Skonto. Spēlē nebija ne lamāšanās ne kas tāds (runāju, par vienu konkrētu spēli. tās kurās bija, tur viss ok ) tātad, nekādi pārkāpumi nebija, bet 100 ls sods bija. tika rakstīts uz LFF DK vadītājam utt. nekādas atbildes.
divaini, bet tiešām, sodus likt var, a paskaidrot par ko tieši tas- nevar.
, 2013-04-10 16:18, pirms 11 gadiem
olga rakstīja: Varbūt tas, ka bērni palaikam stāvēja pārāk tuvu laukuma sānu līnijai?
Bērni to darīja nepārtraukti, nereaģējot arī uz apsargu aizrādījumiem.
, 2013-04-10 16:34, pirms 11 gadiem
Baigi nepatīk, kad LFF mājas lapā nav virslīgas turnīra tabulas! Atradu alternatīvu:
Latvia - Virsliga - Predictions, Head to Head...
, 2013-04-10 16:38, pirms 11 gadiem
karlosm rakstīja: Baigi nepatīk, kad LFF mājas lapā nav virslīgas turnīra tabulas! Atradu alternatīvu:
http://www.soccerpunter.com.sg/soccer-statistics/Latvia/Virsliga-2013
LFF: Vispārējā informācija Te ir links ar nosaukumu "TURNĪRA TABULA un SPĒĻU KALENDĀRS"

p.s. Virslīgai ir sava mājaslapa Latvijas futbola virslīga - Futbola virslīga
, 2013-04-10 17:31, pirms 11 gadiem
Skontai sods!!! Pàrejiem brîdinàjumi!!! Fèni)))))))))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.