Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Riga" Kiprā pārspēj Krievijas klubu, "Jelgava" dodas uz treniņnometni Čehijā

"Riga" Kiprā pārspēj Krievijas klubu, "Jelgava" dodas uz treniņnometni Čehijā
Foto: Riga FC

Pārbaudes spēles šodien aizvadīja Virslīgas klubi "Riga" un "Valmiera Glass/ViA", bet "Jelgava" devās uz treniņnometni Čehijā.

Jau ziņots, ka „Riga” šajā spēlē pieteica Florantēnu Pogbā, Gvinejas izlases aizsargu un slavenā futbolista Pola Pogbā brāli. Mačs tika aizvadīts pret Krievijas trešās līgas komandu „Rodina” un izcīnīta minimāla uzvara. Vienīgos vārtus guva Latvijas futbolists Elvijs Stuglis.

Stuglis izcēlās mača 73. minūtē, kad pēc stūra sitiena no vārtu tuvā stūra ar galvu prasmīgi iesita bumbu tālajā stūrī. Jāpiemin, ka spēle norisinājās pēc netradicionāla formāta – četras ceturtdaļas, katra pa 20 minūtēm.

”Riga”-”Rodina” 1:0 (0:0, 0:0, 0:0)

Vārti: Stuglis 73`
"Riga" pamatsastāvs: Ozols - Taloša, Pogbā, Prenga, Fjodorovs - Šāričs, Paničs - Debelko, Šarpars, Rožers - Mbombo.

Veselības problēmu dēļ sastāvā nebija Antonija Černomordija, Oļega Laizāna, Ivana Lukjanova, Steniu Žuniora, Filipi Brizolas un Stefana Ļubičiča. Sestdien "Riga" uzsāks FNL kausu, plkst. 18:15 tiekoties ar Saranskas "Mordovia". Šo spēli tiešraidē rādīsim arī portālā Sportacentrs.com.

Pārbaudes maču šodien aizvadīja arī „Valmiera Glass/ViA” vienība, kas ar 1:4 piekāpās Kijevas „Dynamo” U21 komandai. Valmierieši gan nespēlēja ar labāko sastāvu, dodot iespēju rezervistiem. Komandas vienīgos vārtus guva Kristers Lūsiņš – 19 gadus vecais Valmieras pussargs izcēlās spēles 39. minūtē.

"Valmieras" sākumsastāvs: Soloha, Ērglis (k), Kārkliņš, Nazarovs, Pārb. 1, Bērziņš, Samoilovs, Miķelsons, Jaunzems, Ž. Skopenko, Lūsiņš.

Valmieras spēles videoapskats pieejams šeit - https://youtu.be/SrE6_4CXtOQ

Uz savu treniņnometni Čehijā tikmēr devās „Jelgava”. Komandas sastāvā ir 22 futbolisti, to vidū vairāki pārbaudāmie spēlētāji. Parīt „Jelgavai” plānota pārbaudes spēle ar Čehijas pirmās līgas klubu „Zbrojovka”, 18. datumā paredzēta cīņa ar Dāvja Ikaunieka pārstāvēto „Zlin”, bet pēc tam, jau esot atpakaļceļā no Čehijas, „Jelgava” aizvadīs pārbaudes maču Viļņā pret „Žalgiri”.

Bučovices treniņnometne ir trešā FK “Jelgava” vēsturē, kas risinās ārpus Baltijas robežām. 2011. gada vasarā jelgavnieki pašreizējā Latvijas nacionālās izlases galvenā trenera Daiņa Kazakeviča vadībā aizvadīja divas pārbaudes spēles Anglijā, bet četrus gadus vēlāk trenējās un spēlēja Kiprā Vitālija Astafjeva vadībā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/vgviafutbols/
Treniņnometne Čehijā – FK Jelgava


, 2020-02-11 12:35, pirms 4 gadiem
1. ''Rodina'' pieder Lomakinam?
2. Kāpēc nav informācijas par ''Tukumu''?
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.