Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Laizāns: "Komandā nav neviena futbolista ar īpašām kaprīzēm"

Krišs Upenieks

Laizāns: "Komandā nav neviena futbolista ar īpašām kaprīzēm"
Oļegs Laizāns
Foto: Riga FC

”Riga” FC piedāvā komandas kapteiņa Oļega Laizāna komentāru pēc rīdzinieku 1:0 uzvaras FNL kausa izcīņā pret ”Krylya Sovetov”.

‘’Kā jau to bijām gaidījuši, spēle izvērtās sarežģīta. Liela daļa no viņu futbolistiem ir ar Krievijas Premjerlīgas pieredzi. Tehniska, laba komanda mums bija pretim, tāpēc ir liels prieks, ka spējām uzvarēt,’’ tā pēc spēles Rīgas komandas kapteinis Oļegs Laizāns.

‘’Lai arī tas bieži tiek teikts, jāsaprot, ka komanda šobrīd ir zem lielām slodzēm. Mūsu jaunie treneri pieprasa ļoti aktīvu, intensīvu darbu treniņos. Nogurums treniņnometnes laikā ir sakrājies. Ir grūti, bet, manuprāt, mēs labi šajā spēlē tikām ar visu galā un nodemonstrējām labu sniegumu.

Skaidrs, ka katrā turnīra ir liela vēlme uzvarēt, citādāk, kāda jēga piedalīties? Šādā turnīrā ir daudz pārbaudāmo futbolistu, bieži kaut kas mainās, bet tas viss ir normāli. Gūtie vārti? Negribu teikt, ka piespēle bija kaut kas fantastisks. Mickēvičs lieliski atbrīvojās brīvā zonā, un pēc tam arī pats visu izdarīja. Viņš ir ātrs futbolists, lieliski pieņēma bumbu, ar visu tika galā,’’ turpināja Laizāns.

Centra pussargs pastāstīja par motivāciju šajā turnīrā: ‘’Pret Latvijas komandām mēs sezonas gaitā izspēlējam kaudzi maču, tāpēc pārbaudes spēlēs tikties ar latviešiem nav tik interesanti. Ir tā, ka vienkārši psiholoģiski jau nogursti spēlēt ar vieniem un tiem pašiem pretiniekiem. Te ir cita valsts, citi pretinieki. Arī līmenis tomēr nedaudz cits. Tas visu padara krietni interesantāku.’’

‘’Ir jau tā, ka katru gadu daļa no komandas mainās, bet ir arī tādi futbolisti, kas ir kopā trešo sezonu. Patiešām kā kolektīvs jūtamies spēcīgāki. Īstenība nav neviena futbolista kuram būtu kaut kādas īpašas kaprīzes. Arī leģionārus lieliski pieņemam komandā. Treneris vēlas, lai visu laiku ir komunikācija. Nav tā, ka spēlētāji un treneri būtu divas dažādas pasaules. Cenšamies būt kā spēcīgs kolektīvs,’’ piebilst Laizāns.

13. februārī ”Riga” FC pulksten 12:45 spēle pret ”Chaika”, kas šodien cīnījās neizšķirti 1:1 ar Voronežas ”Fakel”. Arī šo spēli varēsiet vērot Sportacentrs.com tiešraidē.

Izmantotie resursi:
Laizāns: “Mickēvičs gūtajos vārtos ar...

     [+] [-]

, 2018-02-10 20:53, pirms 6 gadiem
Izklausās labi!

     [+] [-]

, 2018-02-10 21:02, pirms 6 gadiem
13.janvārī nākošā spēle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja