Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Par Toberu interese Anglijā un Skotijā

Par Toberu interese Anglijā un Skotijā
Kristers Tobers. Foto: Mārtiņš Sīlis

2018. gadā par Latvijas čempionu futbolā kļuvušais pussargs Romans Mickevičs pievienojies vicečempionei "Ventspilij".

""Ventspils" – tā ir spēcīga komanda ar slavenu vēsturi, kura vienmēr cīnās par pašām augstākajām vietām. Nešaubos, ka arī gaidāmajā sezonā viss būs tāpat. Būtu lieliski kļūt par Latvijas čempionu otro gadu pēc kārtas. Esmu gatavs pielikt visas pūles, un esmu pārliecināts, ka tāpat domā visa komanda," pēc pievienošanās kurzemniekiem pauda 25 gadus vecais Romans Mickevičs. "Domāju, ir pienācis laiks pieteikt sevi futbolā pa īstam. Tieši tādēļ pārgāju uz tādu nopietnu klubu kā "Ventspils". Tas daudziem futbolistiem palīdzējis izrauties un pieteikt sevi."

Pagājušajā sezonā Mickevičs bija "Riga" FC futbolists, ne tikai kļūstot par Latvijas čempionu, bet arī izcīnot Latvijas kausu. Ventspilnieki šodien sāka gatavošanos jaunajai sezonai, bet turpinājumā sekos treniņnometne Spānijā.

Tikmēr Jūrmalas "Spartaks", kas Latvijas čempionātā uzvarēja 2016. un 2017. gadā, pavēstījis par Vitālija Smirnova parakstīto līgumu. 32 gadus vecais aizsargs "Spartakam" pievienojies otro reizi karjerā, jo 2014. gada sezonā Jūrmalā aizvadīja 34 spēles. Virslīgā kopumā Smirnovs aizvadījis 226 mačus un guvis 12 vārtus. Viņš četras reizes kronēts par čempionu un trīs reizes ieguvis Latvijas kausu. Tāpat septiņas reizes Smirnovs devies laukumā Latvijas izlases kreklā.

"Liepājas" viens no treneriem Mareks Zuntners atklājis, ka 18 gadus vecajam Kristeram Toberam ir piedāvājumi no vairākiem ārzemju klubiem. "Par viņu šajā ziemā ir vislielākā interese. Sagatavošanās posmu viņš sāks kopā ar mums, bet tad jau redzēsim, kas notiks. Ir piedāvājumi no Šefīldas "United" un "Rangers" braukt uz pārbaudēm. Viņam tur vajadzēja būt jau novembrī, bet izlases traumas dēļ bija jāārstējas. Cerams, ka februārī pēc mūsu nometnes viņš pievienosies kādai no šīm komandām uz nedēļu."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkventspil...
https://www.facebook.com/fkspartaks...
https://www.facebook.com/rietumuradio


Slēpts komentārs: Ferdinands Lieliskaisss
, 2019-01-10 21:02, pirms 5 gadiem
Par viņu spēcīgi interesējas arī Jūrmalas "Spartaks".
, 2019-01-10 21:15, pirms 5 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Abos minētajos klubos nav ko darīt, tas pavisam skaidrs.
Eksperts, ne jau Tobers interesējas par tiem klubiem, bet klubi par viņu
, 2019-01-10 21:21, pirms 5 gadiem
Iet uz mazzināmiem klubiem-slikti,intresējas pa mūsējiem labi klubi ,atkal -slikti....
Ritīgi lumpeņi.....
, 2019-01-10 22:45, pirms 5 gadiem
Veiksmi Toberam - abi ar Ķiguru pērn pierādīja, ka arī jaunie futbolisti ar lielu centību var veiksmīgi pamatsastāvā ne tikai spēlēt, bet cementēt vidējo līniju. Tobera spēles stils un asums atbilst britu futbola īpatnībām, tāpēc būtu ļoti liels prieks, ja viņam izdotos tikt pie līguma tur.

Tāpat beidzot ilgi gaidītais FKV papildinājums. Mickevičs savulaik bija Jūrmalas Spartaka izteikts līderis, bet pēdējās sezonās Riga FC rindās noteikti būtu vēlējies vairāk spēles laika. Lai izdodas sevi apliecināt Kurzemē.
, 2019-01-10 22:58, pirms 5 gadiem
Bronsons rakstīja: Iet uz mazzināmiem klubiem-slikti,intresējas pa mūsējiem labi klubi ,atkal -slikti....
Ritīgi lumpeņi.....
18 gados lēkt augstāk par dirsu nevajadzētu...bet ja klubs atkal gatavs upurēt talantu eiriķu dēļ, uz priekšu. Nebūšu pārsteigts, lumpeni
, 2019-01-10 23:11, pirms 5 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: 18 gados lēkt augstāk par dirsu nevajadzētu...bet ja klubs atkal gatavs upurēt talantu eiriķu dēļ, uz priekšu. Nebūšu pārsteigts, lumpeni
Paklau,lumpeni,kā Tu domā ,kur šim talantam ir labākas attīstības iespējas ,Liepāja vai ieintresētajos klubos?
, 2019-01-10 23:48, pirms 5 gadiem
Bronsons rakstīja: Paklau,lumpeni,kā Tu domā ,kur šim talantam ir labākas attīstības iespējas ,Liepāja vai ieintresētajos klubos?
Sheffielda ir viena no labākajām jauniešu akadēmijām, domāju, ka tur viņš tikai un vienīgi iegūtu.
, 2019-01-11 08:38, pirms 5 gadiem
Pat premjerlīgā nēģeri iet laukumā, kad viņiem, nevis trenerim, iegribas, tā kā Toberu šajos sētas klubos gaida Ikaunieka liktenis un, lai atkoptos, būs vajadzīgi gadi, ja vispār tas izdosies kā vienam, tā otram.
, 2019-01-11 10:44, pirms 5 gadiem
Krepecis rakstīja: Sheffielda ir viena no labākajām jauniešu akadēmijām, domāju, ka tur viņš tikai un vienīgi iegūtu.
Es teiktu Staicele un Šefilda
, 2019-01-11 12:24, pirms 5 gadiem
Vitālijs Smirnovs 2018.gada sezonā neaizvadīja nevienu oficiālu spēli ''Riga'' sastāvā. Spēlēja tikai Dublieru čempionātā.
, 2019-01-11 17:14, pirms 5 gadiem
Bronsons rakstīja: Paklau,lumpeni,kā Tu domā ,kur šim talantam ir labākas attīstības iespējas ,Liepāja vai ieintresētajos klubos?
Nākamos divus gadus FKL , lumpeni
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
3

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.