Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Postņikovs atgriežas un paraksta līgumu ar ''Ventspili''

Postņikovs atgriežas un paraksta līgumu ar ''Ventspili''
Jevgēņijs Postņikovs pret Fernando Toresu
Foto: AFP/Scanpix

Šodien futbola klubs "Ventspils" oficiāli paziņojis, ka Latvijas seškārtējo čempionu rindas pastiprinājis pieredzējušais 30 gadīgais aizsargs Jevgeņijs Postņikovs, kurš jau iepriekš spēlējis kurzemnieku rindās.

Aizsargs ''Ventspils'' rindās spēlēja 2010. un 2011. gadā. Ar ''Ventspili'' Jevgēņijs pirms pieciem gadiem uzvarēja valsts čempionātā un Latvijas Kausā piecus gadus atpakaļ, kā arī kļuva par Baltijas līgas uzvarētāju 2010. gadā. Pēc tam Kazahstānā dzimušais futbolists pārstāvējis divus gadus Baltkrievijas ''Shakhter'', bet pēdējās trīs sezonas pavadījis Kazahstānas čempionātā ''Astana'' rindās, tiekot pat līdz Čempionu līgas grupu turnīram.

Jevgēņijs Postņikovs: ''Lieliski atkal atrasties vietā, kur viss pazīstams un ar kuru saistītas daudz brīnišķīgu un priecīgu atmiņu. Stadions, laukums, ģērbtuves... Atmiņā uzreiz uzvaras, spēles, emocijas... Un arī seju pazīstamu pietiek, kaut arī jau pieci gadi aizlidojuši! Andrejs Butriks, Žiga, Ruga, treneri, to pašu Žuļju zinu vēl kopš Daugavpils. Protams, īpašas atmiņas - tas ir 2011. gads, kad "Ventspils" paveica zelta dubli, uzvarēja gan čempionātā, gan kausā. Tas bija lieliski! Kopumā, emocijas patreiz pašas patīkamākās un labvēlīgākās, ar visu esmu apmierināts un, kas man īpaši svarīgi, ar visu apmierināta ir arī mana ģimene.

Kas būs pats svarīgākais man šajos mēnešos? Saprotams, vienmēr stādi sev zināmus mērķus, un mani ir tajā, lai maksimāli palīdzētu komandai, izdarīt visu, kas manos spēkos, lai dotu "Ventspilij" labumu. Un, protams, galvenais uzdevums - pacensties atkal kļūt par čempionu, atkal iegūt ar "Ventspili" zelta medaļas! Jā, tas pavisam nav vienkārši, bet spēļu priekšā daudz, un, nešaubos, komanda pieliks maksimumu pūļu, lai uzvarētu čempionātu un iepriecinātu līdzjutējus. Sitīsimies līdz beigām, savādāk "Ventspilī" nenotiek!''

Andrejs Butriks, FK ''Ventspils'' sporta direktors: ''Domāju, Jevgeņiju Postņikovu nav vajadzības stādīt priekšā kaut kā īpaši. Vēl es pats ne reizi vien pret viņu un ar viņu spēlēju, un varu atzīmēt, ka šis aizsargs jebkuram uzbrucējam prata sagādāt nopietnas problēmas. Mūsu kluba sastāvā viņš izcīnīja visas iespējamās trofejas, bija ļoti svarīga figūra "Ventspilī"-uzvarētājā, bet tas labāk par jebkuriem vārdiem runā par spēlētāja klasi un spēku. Uzvarētāja psiholoģija - svarīgs un ļoti rets faktors, bez tam, Postņikovam ir bagātīga Eirokausu pieredze, un tas padara viņa atnākšanu uz "Ventspili" īpaši zīmīgu.

Novēlu Jevgeņijam jaunas uzvaras kopā ar "Ventspili"! Mēs esam ļoti priecīgi par Jevgeņija atgriešanos dzelten-zilo klubā, nešaubos, ka viņš dos daudz labuma, palīdzēs mūsu jaunajiem futbolistiem, kuriem progresam nepieciešams tāda nopietna līmeņa partneri. Postņikovs izīrēts no "Astana" līdz sezonas beigām, un atzīmēšu, tam, lai šī īre tiktu veikta, tika izdarīts ļoti liels darbs dažādos līmeņos. Tas vēl arī tagad turpinās, ir daudz visdažādāko jautājumu, saistītu, piemēram, ar dokumentāciju, un mēs darām visu iespējamo, lai aizsargs pēc iespējas ātrāk izietu laukumā, kaut arī ne viss atkarīgs no mums. Neskatoties ne uz ko, Postņikovs jau ir kopā ar komandu, jau trenējas, un tas jau dod jūtamu labumu.

Bez tam, kārtējo reizi pasvītrošu, ka FK "Ventspils" pavēsta tikai oficiālus jaunumus, kad tie tiešām par tādiem kļūst un pieder spēkā notikušam faktam. Tas attiecas arī uz Postņikova īri un, tai skaitā, mūsu pussarga Anastasija Mordatenko īri uz serbu klubu "Radnički" (Niša). Tikai tagad šī pāreja tiešām notikusi, un mēs novēlam spēlētājam sevi parādīt no labākās puses un realizēt savu solīdo potenciālu. Vēlreiz vēlētos vērst mūsu līdzjutēju uzmanību uz to, lai viņi sekotu tikai oficiāliem jaunumiem un nesteigtos ņemt nopietni bieži pārsteidzīgus paziņojumus dažos MIL. Paldies, un uz tikšanos FK "Ventspils" spēlēs!''

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2016-08-09 14:37, pirms 8 gadiem
Vai Spartaks atbildēs ar Karašausku (kurš gan vēl būtu jānoved līdz kondīcijai, nedomāju, ka šobrīd ir gatavs)?
, 2016-08-09 15:10, pirms 8 gadiem
kaut kā pārāk daudz aizsargu pievienojas klubiem pēdējā laikā, ar uzbrukumiem visi apmierināti?
, 2016-08-09 15:38, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Vai Spartaks atbildēs ar Karašausku (kurš gan vēl būtu jānoved līdz kondīcijai, nedomāju, ka šobrīd ir gatavs)?
A kāpēc Spartaks? Nedomāju ka viņš tur būtu nepieciešams.
, 2016-08-09 15:55, pirms 8 gadiem
Tāpēc Spartaks, ka šobrīd galvenā cīņa risnās starp Spartaku un Ventspili. Karašausks, būdams labā formā, noderētu jebkuram Latvijas klubam, pie noteikuma, ka klubā ir stingrs un autoritatīvs treneris, un tāds, kā šķiet, ir Spartakā. Un no Latvijas izlases viedokļa arī svarīgi, lai Kara pēc iespējas ātrāk atsāktu spēlēt, neesam tik bagāti ar talantīgiem futbolistiem (protams, raksturiņš...).
, 2016-08-09 16:35, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Vai Spartaks atbildēs ar Karašausku (kurš gan vēl būtu jānoved līdz kondīcijai, nedomāju, ka šobrīd ir gatavs)?
Tad jau drīzāk Zjuzins. Kara nav vajadzīgs Spartakam.
, 2016-08-09 17:00, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Tāpēc Spartaks, ka šobrīd galvenā cīņa risnās starp Spartaku un Ventspili. Karašausks, būdams labā formā, noderētu jebkuram Latvijas klubam, pie noteikuma, ka klubā ir stingrs un autoritatīvs treneris, un tāds, kā šķiet, ir Spartakā. Un no Latvijas izlases viedokļa arī svarīgi, lai Kara pēc iespējas ātrāk atsāktu spēlēt, neesam tik bagāti ar talantīgiem futbolistiem (protams, raksturiņš...).
Talantīgu uzbrucēju izlasei netrūkst jagodīgi
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.