Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pahars: ''Paveicās! Godīgs rezultāts būtu neizšķirts''

Krišs Upenieks

Pahars: ''Paveicās! Godīgs rezultāts būtu neizšķirts''
Marians Pahars
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Pēc izcīnītās minimālās uzvaras pār ''Jelgavu'' (2:1) Latvijas futbola Virslīgas 18. kārtas pārceltajā mačā Rīgas ''Skonto'' galvenais treneris Marians Pahars atzinis, ka veiksme šoreiz bijusi viņa vadītās komandas pusē, un pats domājis, ka jelgavnieki izlīdzinās rezultātu.

''Skonto'' komandas galvenais treneris Marians Pahars: ''Smaga spēle. Sākumā labāki bijām mēs, bet ''Jelgava'' guva vārtus. Nācās atspēlēties, ko ātri arī izdarījām. Otrajā puslaikā aktivizējāmies, iesitām golu, bet tālāk varu teikt, ka paveicās. Godīgi sakot, domāju, ka pretinieki atspēlēsies, tāpēc, ka spiediens bija liels. Labo malu mums nomīdīja kā konservu bundžu. Brīnums, paveicās! Pēc auta viņiem bija moments lielisks, netrāpīja puisis, asas piespēles soda laukumā...Neizšķirts būtu objektīvāks rezultāts. Kaut gan pārsvars mums bija, un galvenais ir gūtie vārti.

Kopumā varu pateikties saviem puišiem – ir gan skarbs spēļu grafiks, gan nelielas problēmas arī kolektīvā, bet turamies. Punktus vācam, un tas ir galvenais. Centīsimies līdz galam. Mums ir arī savi mērķi, kurus mēs kopīgi nospraudām – es gan neatklāšu kādi. Bet par šodienu – tiešām ļoti smaga spēle, kurai loģiskāks iznākums būtu neizšķirts.''

Pahars izcēla to, ka uz maiņu iznākušie Redjko, Malašenoks un Grigaravičs ļoti nopietni pastiprinājuši mājinieku spēli, mainot spēles zīmējumu un esot grūti teikt, kā spēlē būtu beigusies, ja šie futbolisti spēlētu jau ar pirmajām minūtēm. Treneris arī pastāstīja, ka ''Jelgava'' vienmēr ar savu raksturu ir bijis smags pretinieks, bet teikt, ka īpaši neērts priekš rīdziniekiem, arī nevarētu.

''Jelgavas'' galvenais treneris Dainis Kazakevičs: ''Pirmajā puslaikā ''Skonto'' bija izteikts pārsvars, tāpēc to beigt pie neizšķirta rezultāta bija labs iznākums. Veicām zināmu rotāciju sastāvā šodien – tas attaisnojās. Bija spēlētāji, kas izmantoja iespēju un kas – nē. Otrajā puslaikā pēc ielaistajiem vārtiem jau bija redzams mūsu pārsvars – vajadzēja atspēlēties, un pretinieks atdeva teritoriju. Brīžiem pietrūka meistarības. Vienmēr rezultāts, kas ir uz tablo, ir objektīvs. ''Skonto'' izmantoja savas iespējas, guva vārtus no soda sitiena, bet mēs identiskā situācijā iesitām sieniņā.

Progresējam spēles ziņā. Priecē, ka komandai ir raksturs – sitamies līdz pēdējai sekundei. Tajā pašā laikā punkti mums šodien bija vajadzīgi. Sezona vēl ir gara un jāgatavojas katrai nākošajai spēlei. Tas, ka uzlabojas spēles kvalitāte, uzreiz negarantē uzvaras. Ļoti nopietni gatavosimies nākamajai spēlei ar ''Mettu/LU''. Visa cīņa otrajā piecniekā vēl ir priekšā! Arī mums ir savi mērķi. Smagi strādāsim!''

Treneris atzinīgi vērtēja arī Latvijas U-19 izlases aizsarga Igora Barinova debiju sākumsastāvā: ''Igors aizvadīja ļoti labu spēli. Viņš ir jauns, dinamisks spēlētājs. Šajā pozīcijā ir nopietns konkurents Valērijs Redjko, bet konkurencē dzimst spēcīgi spēlētāji. Savu iespēju viņš izmantoja, pierādīja uz Mingazova, Siņeļņikova fona, ka ir gatavs Virslīgai. Tagad viņš dodas uz izlasi.'' Runājot par francūzi, Kazakevičs sacīja, ka Keitā ir interesants spēlētājs, kurš tuvākajā laikā jau debitēs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: guncis52
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-09 12:52, pirms 12 gadiem
guncis52 rakstīja: Brīnos, ka vēl nav neviena komentāra par "Guņas līgu"
Pamper!Man būtu jābrīnās ja tu šāda tipa komentu neierakstītu!Saprotu Tevi,stresiņš vajā!
Bet lai noņemtu stresu ieknieb kādu olu liķieri,domāju līdzēs,vismaz uz mirkli varēsi domas novirzīt no sava kontrolieru darba!

  -3 [+] [-]

, 2012-08-09 12:57, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Kad mēs tādus vārdus - Paveicās - dzirdēsim no Londonas....???!!!!
Nākamajā mačā pret Spartaku tiesās Direktorenko,tā nav laba ziņa,ja nemaldos Direktorenko līdz šim tiesājis 4 Spartaka spēles,un trīs reizes tīri laba saprašanās ir bijusi starp Spartaku & Direktorenko,ceturtā pret skonta,tur jau Direktorenko izvika skonteļus uz niči!

  -4 [+] [-]

, 2012-08-09 13:07, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Nākamajā mačā pret Spartaku tiesās Direktorenko,tā nav laba ziņa,ja nemaldos Direktorenko līdz šim tiesājis 4 Spartaka spēles,un trīs reizes tīri laba saprašanās ir bijusi starp Spartaku & Direktorenko,ceturtā pret skonta,tur jau Direktorenko izvika skonteļus uz niči!
Eu, nevar būt, ka Virslīgas spēle notiks Londonā!

  +2 [+] [-]

, 2012-08-09 13:13, pirms 12 gadiem
Lai arī kā Pahars tomēr simpātisks kā treneris..

Tāpat kā Starkovs, viennozīmīgi treneris- veiksminieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-09 14:42, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Vemblija stadiona?
Neatkārtojies?Pietiek ja vienreiz esi uz šo citātu atbildējis,tiesa pats saproti ko ar šo citātu gribēju teikt!

     [+] [-]

, 2012-08-09 15:06, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Pamper!Man būtu jābrīnās ja tu šāda tipa komentu neierakstītu!Saprotu Tevi,stresiņš vajā!
Bet lai noņemtu stresu ieknieb kādu olu liķieri,domāju līdzēs,vismaz uz mirkli varēsi domas novirzīt no sava kontrolieru darba!
Piespideu tev "+", jo zinu, ka vajag ilgi domāt tādu komentāru.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-09 15:12, pirms 12 gadiem
guncis52 rakstīja: Piespideu tev "+", jo zinu, ka vajag ilgi domāt tādu komentāru.
Es pamper tev arī ,,+,, piespiedu!

  +1 [+] [-]

, 2012-08-09 22:31, pirms 12 gadiem
Abu komandu treneri (Kazakevičs un Pahars) ļoti atvērti žurnālistu un līdzjutēju jautājumiem un "netika prom" no stadiona vēl stundu pēc spēles - tas Latvijas futbolam noteikti ir liels ieguvums.