Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

FK "Ventspils" atgriežas vārtsargs Uvarenko

FK "Ventspils" atgriežas vārtsargs Uvarenko
Maksims Uvarenko darbībā
Foto: fcvysocina.cz

Futbola klubs „Ventspils” turpina audzēt muskuļus un papildinājis savas rindas ar 25 gadus veco vārtsargu Maksimu Uvarenko, kurš jau iepriekš ir pārstāvējis dzelteni – zilo krāsas.

Maksims Uvarenko savu karjeru sāka tieši Ventspilī un spēja iekļūt arī lielās komandas sastāvā. FK „Ventspils” rindās Uvarenko debitēja 2004. gadā, kad viņam bija tikai 17 gadi. Laikā, kad komandas vārtus sargāja Andris Vaņins gados jaunais Uvarenko pieņēma lēmumu turpināt karjeru ārpus Latvijas robežām un 2006. gadā pievienojās Libereces „Slovan” vienībai, kuras sastāvā kļuva par Čehijas čempionu.

2008. gadā spēlētājs tiks izīrēts „Vitkovice” klubam, bet pēdējās divas sezonas aizstāvēja „Jihlava” kluba krāsas, sekmējot komandas iekļūšanu Čehijas Elites divīzijā. Šobrīd 25 gadus vecais vārtsargs atgriezies mājās un parakstījis divu ar pusi gadu līgumu ar FK „Ventspils”.

„Kādas gan var būt emocijas, kad atgriezies savā komandā, dzimtajā pilsētā, kur tev ir daudz draugu? Protams, esmu ļoti priecīgs! Esmu pateicīgs kluba vadībai, ka tā izrādīja interesi par maniem pakalpojumiem. Darīšu visu, lai palīdzētu komandai. Vienmēr esmu zinājis, ka otrā vai trešā vieta komandai neinteresē, nepieciešama pirmā. Ļoti vēlos palīdzēt Ventspils komandai nosargāt čempionu titulu. Pats Latvijas čempiona godā pagaidām neesmu bijis, taču ļoti to vēlos. Zinu, ka vārtsargu konkurencē ir liela konkurence, taču esmu drošs, ka tas nāks man tikai par labu,” pēc atgriešanās Ventspils komandā pauda vārtsargs.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2012-07-09 15:28, pirms 12 gadiem
Meļņičenko, Vlasovs, Uvarenko, Raļkevičs - kādu izīrēs?
(kaut gan italieša laikā bija vēl lielāka konkurence - Koļinko, Pavlovs, Eltermanis, Česnovskis)
, 2012-07-09 15:42, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Meļņičenko, Vlasovs, Uvarenko, Raļkevičs - kādu izīrēs?
(kaut gan italieša laikā bija vēl lielāka konkurence - Koļinko, Pavlovs, Eltermanis, Česnovskis)
Italiesha laika Ventspils budzets ari bija daudz lielaks un vareja atljauties tik daudz un kvalitativus vartsargus,bet shobrid domaju kadam vajadzes atstat komandu un izskatas ka tas bus Vlasovs,jo savejo Raljkevicu neados,kaut gan vietejos vienmer pirmos par bortu FKV met!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-09 15:49, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Meļņičenko, Vlasovs, Uvarenko, Raļkevičs - kādu izīrēs?
(kaut gan italieša laikā bija vēl lielāka konkurence - Koļinko, Pavlovs, Eltermanis, Česnovskis)
nebriiniishos ja kaadu ieraudziisim Jelgavaa, gandriiz katru sezonu Ventspils iziiree kaadu Jelgavai
, 2012-07-09 15:59, pirms 12 gadiem
Nav jau zināms kāds līgums noslēgts ar Maksi,ja tas ir uz vairākām sezonām,tad jau kāds no vārtsargiem tiešām ir lieks.Arī sliecos domāt,ka tas varētu būt Vlasovs.Bet par Uvarenko atgriešanos Ventspilī tiešām prieks,jo pieredze ārzemēs gūta pietiekoši liela.Nav jau izslēgts,ka lēnām tiks būvēta komanda jau nākošajai sezonai,kur vietējie tiks vairāk pie vārda.Tas gadījumā ,ja budžets saruks zem Latvijas TOP komandu līmeņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-09 16:07, pirms 12 gadiem
maikls19 rakstīja: Italiesha laika Ventspils budzets ari bija daudz lielaks un vareja atljauties tik daudz un kvalitativus vartsargus,bet shobrid domaju kadam vajadzes atstat komandu un izskatas ka tas bus Vlasovs,jo savejo Raljkevicu neados,kaut gan vietejos vienmer pirmos par bortu FKV met!!
Kāda nozīme budžetam, ja vārtos ir tikai viena vieta?
, 2012-07-09 16:08, pirms 12 gadiem
Konkurence tik tiešām būs ļoti liela. Manuprāt, jau Meļņičenko nav ne vainas, bet redzēsim, vai Maksims spēs viņu izkonkurēt.
, 2012-07-09 16:20, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Kāda nozīme budžetam, ja vārtos ir tikai viena vieta?
Budzetam ir liela nozime,jo ipashi shani ekonomiskaja situacija,kad jebkursh santims klubam ir svarigs,otrajam un treshajam vartsargam ari jamaksa alga ,protams shani situacija izdevigak bus palaist valja Vlasovu jo vinjam cipars ir lielaks neka Raljkevicam noteikti un pats ari droshi vien negribes sedet rezerve.
, 2012-07-09 16:22, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Nav jau zināms kāds līgums noslēgts ar Maksi,ja tas ir uz vairākām sezonām,tad jau kāds no vārtsargiem tiešām ir lieks.Arī sliecos domāt,ka tas varētu būt Vlasovs.Bet par Uvarenko atgriešanos Ventspilī tiešām prieks,jo pieredze ārzemēs gūta pietiekoši liela.Nav jau izslēgts,ka lēnām tiks būvēta komanda jau nākošajai sezonai,kur vietējie tiks vairāk pie vārda.Tas gadījumā ,ja budžets saruks zem Latvijas TOP komandu līmeņa.
Ligums uz 2,5 gadiem
, 2012-07-09 18:35, pirms 12 gadiem
cik maksās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-09 19:50, pirms 12 gadiem
Uvarenko līgums ar Ventspili līdz 2014. gada beigām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-09 20:46, pirms 12 gadiem
Dark Eagle rakstīja: Uvarenko līgums ar Ventspili līdz 2014. gada beigām
Kurš tagad būs ''Ilūkstes'' pamatvārtsargs?
, 2012-07-09 20:55, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Kurš tagad būs ''Ilūkstes'' pamatvārtsargs?
nezinu, cik zinu, tagad Nerugals ir atpakaļ Daugavā
Лига Европы УЕФА - Даугава – UEFA.com
Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
32

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.