Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #86 Ārpus Kadra viktorīna: Siliņš un Kareļins vs. Futbolbumbas

Sagaidāms, ka jaunnedēļ beidzot sāksies jaunā "Optibet" Virslīgas sezona futbolā, tāpēc Andrejs Siliņš piekritis labprātīgi pazemot futbola zinātāju priekšā, ļaujot raidījuma "Futbolbumbas" veidotājam Arkādijam Birjukam sastādīt Virslīgas viktorīnu. Lai kaut mazliet uzlabotu savas izredzes, Siliņš savā komandā uzaicinājis Latvijas Nacionālā teātra un slavenā seriāla "Viņas melo labāk" aktieri, muzikālā kolektīva "Gapoljeri" solistu, YouTube raidījuma "Pa pāris kausiem" vadītāju un lielu futbola mīļotāju Kristianu Kareļinu. Tiesa, 1. jautājumā sanācis mazs misēklis, jo pareizā atbilde ir Tamazs Pertija, nevis Oļegs Kubarevs.

Podkāsta draugs: Picas Meistars

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.

, 2020-06-10 15:30, pirms 4 gadiem
Tamazs vai tad nav ilgāk par Kubarevu pie stūres?
, 2020-06-11 10:40, pirms 4 gadiem
Valmieras Gauja 1992 gadā kļuva par LV čempioniem, tātad 7 pilsētas
, 2020-06-11 11:10, pirms 4 gadiem
garais_999 rakstīja: Valmieras Gauja 1992 gadā kļuva par LV čempioniem, tātad 7 pilsētas
Nē, tas notika 1990.gadā.
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
4

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.