Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" FC rīt uzsāk cīņu FNL kausā, tiešraides Sportacentrs.com TV

Krišs Upenieks

"Riga" FC rīt uzsāk cīņu FNL kausā, tiešraides Sportacentrs.com TV
Oļegs Laizāns
Foto: Riga FC

Rīt Kipras pilsētā Pafā startēs FNL kausa izcīņa futbolā, un atklāšanas spēlē Latvijas futbola Virslīgas vienība ''Riga'' FC tiksies ar Krievijas Nacionālās līgas klubu ''Krylya Sovetov''. Tiešraidē Latvijas komandas spēles šajā turnīrā demonstrēs Sportacentrs.com TV.

FNL kausa izcīņa norit kopš 2012. gada. Šajā turnīrā pārsvarā piedalās Krievijas Nacionālās jeb pēc spēka 2. līgas komandas, kas gatavojas sezonas otrajai pusei. Bieži vien sacensībās startējušas arī Krievijas Premjerlīgas un pēc spēka 3. līgas vienības, bet 2018. gads ir pirmais, kad turnīrā par trofeju cīnīsies arī kāda ne Krievijas komanda.

Līdz šim FNL kausu ieguvušas ”Orenburg” (2016), Astrahaņas ”Volgar” (2015), Vladivostokas ”Luch-Energiya” (2014), bet divreiz (2012,2013) par čempioniem kļuva Jekaterinburgas ”Ural”.

2018. gada turnīrā piedalīsies 16 komandas, kuras sadalītas četrās grupās pa četrām komandām katrā. ”Riga” FC tika ielozēta A grupā kopā ar Krievijas Nacionālās līgas komandām ”Krylya Sovetov”, ”Fakel” un pēc spēka 3. līgas vienību ”Chaika”. Katras grupas uzvarētāja iekļūs pusfinālā, bet otrās līdz ceturtās vietas ieguvušās komandas turnīra otrajā daļā cīnīsies par piekto līdz 16. vietu. Katra no komandām aizvadīs piecas spēles.

”Riga” FC pirmā pretiniece būs ”Krylya Sovetov”, kas 2017./2018. gada sezonas pirmajā pusē 25 spēlēs iekrājusi 51 punktus un atrodas trešajā vietā 20 komandu konkurencē, turpinot cīņu par iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā, kas izdosies pirmo divu vietu ieguvējām. ”Krylya Sovetov” var lepoties ar labāko aizsardzību visā Nacionālās līgas turnīrā. Komanda 25 spēlēs ielaidusi tikai 17 vārtus (otrs labākais rādītājs – 20 ielaisti vārti), pie tam ar 37 gūtiem vārtiem ”Krylya Sovetov” ir arī viena no labākajām komandām uzbrukumā.

'Riga'' FC kopš 7. februāra trenējas Kipras pilsētā Pafā, kur arī notiks turnīrs. Pirms tam rīdziniekiem bija deviņu dienu treniņnometne Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abū Dabī, kur komanda aizvadīja divas pārbaudes spēles, ar 1:2 piekāpjoties Slovākijas čempionei ''MSK Žilina'' un ar 2:1 pieveicot Ķīnas Superlīgas pagājušās sezonas ieguvēju ''Shandong Luneng''.

Rīt spēles sākums Pafā paredzēts pulksten 10:15. Spēli tiešraidē varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā!

Izmantotie resursi:
FNL kausa izcīņu atklāsim ar spēli pret...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-09 17:35, pirms 6 gadiem
Super vares redzet ka RIGAI iet starpsezona