Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Jelgavā" nepaliks piecas sezonas Virslīgā aizvadījušais lietuvietis Grigaravičs

"Jelgavā" nepaliks piecas sezonas Virslīgā aizvadījušais lietuvietis Grigaravičs
Mindaugs Grigarāvičs. Foto: Raitis Supe, synottipvirsliga.lv

Latvijas futbola klubs "Jelgava" paziņojis pārbaudes spēļu grafiku pirms gaidāmās "Optibet" Virslīgas sezonas. Pirmā spēle paredzēta 25. janvārī Tallinā pret Dmitrija Kalašņikova jauno klubu Narvas "Trans".

Ja gatavošanās grafikā nekas nemainīsies, "Jelgava" aizvadīs sešas pārbaudes spēles. Bez viesošanās Tallinā paredzētas arī divas cīņas Lietuvā – 1. februārī Marijampolē pret Lietuvas septīto spēcīgāko klubu "Palanga" un 23. februārī pret Lietuvas bronzas medaļnieci "Trakai". Tāpat trīs spēles plānotas Latvijā: 8. februārī "Elektrum" olimpiskajā centrā Rīgā pret Lietuvas 1. līgas čempioni "Panevežys", kuru vada bijušais "Jelgavas" galvenais treneris Aleksandru Kurtejans, 15. februārī kluba bāzē Jelgavā pret Igaunijas sesto spēcīgāko klubu Tartu "Tammeka", bet gatavošanās tiks pabeigta 3. martā kluba bāzē pret "Valmieru Glass"/ViA.

Kopā ar pārējo komandu trenējas arī Mindaugs Grigaravičs, taču viņš vienībā nepaliks, portālam Sportacentrs.com atklāja futbola klubā "Jelgava". 26 gadus vecais spēlētājs pašlaik "Jelgavā" tikai uztur sportisko formu, bet līgums ar klubu ir beidzies. Pagaidām neesot zināms, kur Grigaravičs turpinās karjeru, taču viņam esot vairāki piedāvājumi dzimtenē. Lietuviešu malējais pussargs "Jelgavā" spēlēja no 2012. līdz 2013. gadam, bet Latvijā atgriezās 2016. gadā, pēc pusgada "Mettā"/LU atkal pārceļoties uz "Jelgavu". Iepriekšējā sezonā viņš 27 spēlēs guva divus vārtus.

Tikmēr Latviju pametis cits lietuvietis Toms Mikuckis. 35 gadus vecais centra aizsargs, pametis Tomskas "Tom", vasarā pievienojās Jūrmalas "Spartakam" un Virslīgā aizvadīja sešas spēles. Nu viņš parakstījis līgumu ar Kauņas "Žalgiri".

Izmantotie resursi:
Nākamās spēles – FK Jelgava
„Kauno Žalgiris“ susistiprino T.Mikuckiu ir...


, 2019-01-09 18:25, pirms 5 gadiem
Tikmēr lietuviešu astoņpadsmitgadnieks , parakstījis līgumu ar Lisabonas Benfica! Novēlu tikt pie teikšanas arī lielajā komandā!
https://www.slbenfica.pt/pt-pt/agor...
, 2019-01-10 00:51, pirms 5 gadiem
Riga FC komandu tikmēr pametis brazīliešu pussargs Tjagu Primao, kurš pievienojies Paysandu FC savā dzimtenē. Klubs pērn izkrita no Brazīlijas Serie B jeb pēc spēka 2. līgas. Tāpat Rīgu pametis krievu leģionārs Ivans Jeņins, kurš pārcēlies uz Bosniju un Hercegovinu, pievienojoties šīs valsts 3. spēcīgākajam klubam NK Široki Brijeg.
, 2019-01-10 00:53, pirms 5 gadiem
Grigaravičs pērn bija viens no stabilākajiem Jelgavas spēlētājiem. Cieņa pret šo sportistu - ne tikai labs spēlētājs, bet arī tekoši latviski runā. Lai veicas Lietuvā un izdodas atkarot savu vietu arī izlases sastāvā.
, 2019-01-10 01:32, pirms 5 gadiem
Tikmēr Jelgavas japāņu pussargs Rjotaro Nakano panācis vienošanos ar Taizemes pēc spēka 2. līgas klubu Thai Honda FC.

FKV portugāļu pussargs Pedru Mendešs karjeru turpinās Rumānijas augstākajā līgā, FC Gaz Metan Medias sastāvā.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.