Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Riga" uz laiku pārtrauc sarunas par Skripņika pāreju uz Krievijas Premjerlīgu

"Riga" uz laiku pārtrauc sarunas par Skripņika pāreju uz Krievijas Premjerlīgu
Viktors Skripņiks. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas futbola jaunās čempionvienības „Riga” galvenais treneris Viktors Skripņiks kopā ar komandu pabeigs sezonu un aizvadīs treniņnometni Kiprā, un līdz tam laikam sarunas par viņa iespējamo aiziešanu no komandas ir apturētas, portālam Sportacentrs.com apstiprināja komandā.

„Riga” šosezon vēl paredzēta viena spēle Virslīgā, kas komandai gan vairs būs tikai ar simbolisku nozīmi, jo čempiones tituls jau nodrošināts. Krievijas Premjerlīgas klubs „Ufa” vakar paziņoja par galvenā trenera vietas atbrīvošanos, jo no amata atlaists Sergejs Tomarovs, kura vietā šobrīd par pagaidu galveno treneri nozīmēts Dmitrijs Kiričenko.

„Riga” treneris Viktors Skripņiks krievu medijos baumu veidā jau iepriekš tika saistīts ar „Ufa” komandu, un „Riga” vadība nebija noliegusi, ka ar kādu Krievijas Premjerlīgas klubu patiešām notiekot pārrunas par Skripņika pāreju. Taču šodien „Riga” preses sekretārs portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka šīs pārrunas uz laiku ir apturētas.

Pieņemts lēmums, ka Skripņiks paliks kopā ar komandu līdz sezonas beigām, proti, vēl sestdien Virslīgas pēdējā spēlē pret Jūrmalas „Spartaku” un nākamnedēļ plānotajā treniņnometnē Kiprā. Pēc tam pamazām tiks uzsākta gatavošanās nākamajai sezonai, kad tiks apspriesta arī trenera situācija.

Skripņikam līgums ar „Riga” ir arī vēl uz nākamo sezonu, taču par bijušā Bundeslīgas kluba Brēmenes „Werder” trenera pakalpojumiem interesi izrāda Krievijas Premjerlīgā. Krievu mediji iepriekš ziņoja arī par Maskavas „Spartak” interesi, taču „Riga” vadība norādīja, ka ar šo klubu pārrunas netiek veiktas.

Skripņika vadībā „Riga” šosezon zaudējusi tikai vienā spēlē – UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā viesos pret Sofijas CSKA ar 0:1. Latvijas turnīros Skripņiks ar „Riga” zaudējumu vēl nav pieredzējis.

Izmantotie resursi:
fcufa.pro


, 2018-11-08 15:44, pirms 5 gadiem
Nevis aizvadīs nometni un sarunas pārtrauktas, bet lielāka tirgošanās lai ātrāk saņemtu vēlamo kompensāciju
, 2018-11-08 16:32, pirms 5 gadiem
Kādā sakarā treniņnometne pèc sezonas beigām?
, 2018-11-08 18:08, pirms 5 gadiem
Droši vien pētīs potenciālos jaunpienācējus treniņnometnē. Plus neaizmirsīsim, ka Rīgā FC un Paphos FC ir viens un tas pats īpašnieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-11-09 02:30, pirms 5 gadiem
Nedaudz off-topic par Latvijas futbola leģionāriem:

Sezonu Lietuvā iesākušais pieredzējušais vārtsargs Pāvels Doroševs kļuvis par Jevgēņija Kosmačova kluba biedru Vācijā, pievienojoties pēc spēka 6. līgas klubam Victoria Seelow. Bez viņiem šajā pašā līgā no mūsējiem spēlē arī aizsargi Vadims Logins un Vitālijs Stols, pussargi Andris Kuvšinovs un Visvaldis Ignatāns.

Līgu augstāk (pēc spēka Vācijas 5. līgā) ir vēl virkne mūsējo - vārtsargs Kaspars Plendišķis, aizsargs Kārlis Plendišķis, pussargi Aleksandrs Guzlajevs, Dmitrijs Poliščuks un Jānis Grīnbergs. Junioru komandās spēlē pussargi Bogdans Samoilovs, Čebrails Makreckis, Breds Dreimanis, Kirils Zubarevs u.c.
, 2018-11-09 02:42, pirms 5 gadiem
Tagad mums savs leģionārs arī Maltā - Zejtun Corinthians komandai pievienojies 18 gadus vecs pussargs Viktors Geraškins. Tikmēr nule Īrijā ar Labutu vienā klubā spēlējušais aizsargs Kirils Grigorovs pārgājis uz FC Erewan (Armēnijas pēc spēka 2. līga).
, 2018-11-10 09:20, pirms 5 gadiem
Tas ir kaut kas - nometne pēc sezonas.
Es domāju, ka tas ir ļoti pareizs soli liesajā Latvijas fotbola ritmā - pie tam komandai nebija EK.
"Valmieras" kapteinis Daniels Balodis. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
103

Algas ilgi nesaņēmušie "Valmieras" spēlētāji boikotē treniņu

Latvijas nosacīto lielbudžeta klubu vidū ir arī "Valmiera", taču par tās algu grūtībām ik pa laikam tiek dzirdēts ne pirmo sezonu. Kā savā Patreon ziņo futbola apskatnieks Edmunds Novickis, valmieriešu spēlētāji šorīt neieradās uz atjaunošanās treniņu, tādējādi cerot paātrināt vadības reakciju.
Luka Silagadze. Foto: Jānis Līgats
29

Silagadze iesit un nesvin, "Liepāja" no Valmieras mājās ved trīs punktus

Šodien Latvijas futbola Virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru". Pirmā puslaika izskaņā realizējot soda sitienu, vienīgos vārtus guva Luka Silagadze, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja "Valmieras" kreklā.
Ivo Minkevičs (pa labi). Foto: Ruslans Antropovs
4

"Audas" jelgavniekam Minkevičam noraidījums, "Jelgava" tiek pie otrā punkta sezonā

Otro punktu "TonyBet" sezonā nopelnījusi pēdējā vietā esošā "Jelgava", kas, ieskaitot arī kompensācijas laiku, vairākumā pavadīja aptuveni 25 minūtes, norībināja pārliktni un savā laukumā samierinājās ar neizšķirtu pret "Audu", kas arī sezonu sākusi mazrezultatīvi.