Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šovakar Futbolbumbās: Ikaunieks un Karašausks par sezonu; smaidīgais modelis

Andrejs Siliņš

Šovakar plkst. 22:15 Sportacentrs TV varēsiet vērot raidījuma "Futbolbumbas" jau 13. epizodi šogad. Raidījuma, kurš ēterā nonāk reizi divās nedēļās, veidotāji Edmunds Novickis un Arkādijs Birjuks atkal pacentušies iepriecināt savus skatītājus ar interesantiem un pat sensacionāliem video materiāliem.

Latvijas futbolā cāļus skaita rudenī. Tukums jau ir triumfējis 1. līgā, bet Virslīgā tam ļoti tuvu ir "Riga". Pat ja konkurente RFS uzvarēs visas savas trīs spēles (lielo Rīgas derbiju ieskaitot), "Riga" atlikušajās četrās spēlēs vajadzīgi tikai divi punktiņi, tātad derēs arī uzvara un trīs zaudējumi vai divi neizšķirti un divi zaudējumi. Komandai, kas šogad Latvijā ir dominējusi un uzrādījusi bilanci 19-3-5, tas noteikti nebūs sarežģīti.

"Futbolbumbas" aprunājās ar "Riga" leģionāriem, serbu Stefanu Paniču, brazīlieti Felipi Brizolu un albāni Herdi Prengu, kuri atklāja savas versijas par panākumu atslēgu. Visiem tika vaicāts arī par "Riga" modi bieži mainīt trenerus, par skaisto Eirokausu vasaru un Virslīgas titula iekarošanu - kurš bija lūzuma brīdis šosezon?

Ne tik nopietna izvērtās "Futbolbumbu" vadītāja saruna ar "Riga" ukraiņu leģionāru Miroslavu Slavovu, kurš Latvijā ieradies salīdzinoši nesen. Gandrīz divus metrus garais uzbrucējs tika ņemts kā Darko Lemajiča aizvietotājs, taču, izrādās, Slavovs ir ne tikai labs futbolists, bet arī... modelis! Sarunas gaitā atklājās, ka Slavova interešu loks ir visai plašs, viņš ir no inteliģentas ģimenes un patiešām prot aizrautīgi stāstīt par savas dzīves piedzīvojumiem un uzskatiem. Zīmīgi, ka Slavovs, ukrainis būdams, lūdza, lai intervija notiktu angļu valodā, pamatojot to ar vārdiem: "Es taču sniedzu interviju Latvijas medijam!"

Šīs nedēļas galvenā aktualitāte Latvijas futbolā, protams, ir Roberta Levandovska un Polijas izlases ierašanās, lai ceturtdien "Daugavas" stadionā aizvadītu maču pret mūsējiem. "Futbolbumbas" svētdienas vakarā devās uz Lielupi, kur Latvijas izlase nesen bija sapulcējusies, un uz sarunu šaurajā interviju logā tika aicināti Jānis Ikaunieks un Artūrs Karašausks.

Divi futbolisti, kurus var uzskatīt par mūsu kājbumbas talantiem un vieniem no retajiem, kuriem piemīt lieliska bumbas pārvaldīšanas tehnika. Abus vieno vēl kas - nesekmīgs 2019. gads klubu rindās. "Liepāja", visticamāk, nekvalificēsies Eirokausiem, bet Jāni Ikaunieku kluba vadība pat bija nosūtījusi uz dublieru komandu. "Futbolbumbās" uzzināsiet, cik tuvu Jānis bija tam, lai... klubs no viņa pavisam šķirtos. Ja Ikauniekam tas tikai draudēja, tad Karašausks patiesi no "Riga" sezonas gaitā atvadījās, lai gan viņam joprojām ir spēkā īres līgums ar Latvijas čempioniem (mūsu uzbrucēja īpašnieks ir Kipras klubs "Paphos"). Karašausks pastāstīja, kādā statusā šobrīd ir viņa attiecības ar "Riga" un kas varētu notikt karjeras turpinājumā. Varbūt jāatgriežas pie Pertijas?

"Futbolbumbu" līdzšinējie 11 raidījumi

Futbolbumbas atgriežas: Tamazs nosauc Stojanoviču par treneri-košļeni
Futbolbumbas: Slavišas atbilde Tamazam, Adlana un "Ventspils" bēdas
Futbolbumbas: "Riga" atklāj tēriņus, Verpakovskim jāuzsauc aliņš
Futbolbumbas: Gorkšs pret kritiķiem, Slavišas alga un konkurss!
Futbolbumbas: Mūsējie Eirokausos, VAR Latvijā, Žiga Saldū
Futbolbumbas: Eirokausi tuvplānā, fēnikss Lazarevs un dūži Smiltenē
Futbolbumbas: "Ventspils" sabradā maltiešus, Ošs maskā, Ašvorts Nursultanā
Futbolbumbas: Verpakovskis kronē "Riga" par Virslīgas čempioni
Futbolbumbas: "Cerīgās paaudzes" skarbā realitāte un uzvedības kodekss izlasē
Futbolbumbas: "Vilkam - nē, izlasei - jā!"
Futbolbumbas: ""Spartaka" afrikāņu sadzīve kazarmās Kauguros"

"Futbolbumbu" papildus materiāli:

Video: "Mettas" fani par Mihelsonu, konkurenci Rīgā un radošiem baneriem
Kameras treniņos un padomi Gorkšam. Kā dzīvo "Ventspils" prezidents?
Futbolbumbu "Extra": Valērija Šabalas sieva par kāzām, ceļošanu, sadzīvi ārzemēs
Futbolbumbu "Extra": Riherts par izlases izgāšanos un pareizo mārketingu
Futbolbumbu "Extra": Koļesņičenko skarbi pret izlasi, LFF un Virslīgu
Futbolbumbu "Extra": Iepazīsimies ar "Riga" pretinieci "Dundalk"
Futbolbumbu "Extra": Hohlovs "Liepājai" pret Minsku atvēl 40% izredžu
Futbolbumbu "Extra" Liepājā: Baltkrievu regbisti, drāma un pendeles
Futbolbumbu "Extra": Svētki un drāma Čempionu līgas mačā "Skonto" stadionā
Futbolbumbu "Extra" Minskā: "Liepājas" triumfs Eiropas spēļu stadionā
Futbolbumbu "Extra": "Riga" aizsūta mājās Polijas čempionus
Futbolbumbu "Extra": RFS direktors Usovs par "Caramba" un transfēriem
Futbolbumbu "Extra" Helsinkos: "Riga" dosies uz Legoland
Futbolbumbu "Extra": Virslīgas klubu vadītāju atklātā saruna (96 minūšu diskusija ar Verpakovski, Lajuku, Gauraču un Pūcīti)
Futbolbumbu "Extra": Kas ir vārtsargu treneris?
Futbolbumbu "Extra": lai parakstītu Āfrikas futbolistu, ir jālido uz Ukrainu. Kāpēc?
Futbolbumbu "Extra": FK "Jelgava" kapteiņa Renāra Rodes jaunajā dzīvoklī

     [+] [-]

, 2019-10-08 16:52, pirms 4 gadiem
Tā jau domāju, ka Starkovs Liepājā nebūs prātīgs lēmums.