Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" pēc septiņām uzvarām Latvijā spēlē neizšķirti pārbaudes mačā Igaunijā

Rolands Eliņš

"Riga" pēc septiņām uzvarām Latvijā spēlē neizšķirti pārbaudes mačā Igaunijā
Darko Lemajičs
Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas futbola Virslīgas līdervienība „Riga” šodien Pērnavā, Igaunijā, aizvadīja pārbaudes maču ar Tallinas „Levadia” un tika pie neizšķirta 1:1. Vienīgos vārtus Rīgas komandas sastāvā guva Darko Lemajičs.

Kā vēsta klubs, „Riga” futbolisti uz Pērnavu devās šorīt, uzsākot piecas dienas ilgu treniņnometni, kuras ievadā tika aizvadīts pārbaudes mačs ar Igaunijas čempionāta trešajā vietā esošo „Levadia”.

„Riga”, kuras līderi Vladislavs Gabovs, Deniss Rakels un Ivans Lukjanovs šobrīd aizņemti Latvijas izlasē, pirmajā puslaikā nokļuva iedzinējos, kad „Levadia” spēlētājs Dmitrijs Kruglovs realizēja 11 metru soda sitienu. Šī epizode „Riga” mājaslapā raksturota kā ļoti apšaubāma.

Šie bija pirmie „Riga” vārtsarga Roberta Ozola ielaistie vārti kopš piektā augusta Latvijas kausa izcīņas mača pret „Spartaku”. Pēc tam viņš bija palicis sausā piecās spēlēs pēc kārtas. Tā ka mačs pret „Levadia” nebija oficiāls, Ozola sausā sērija joprojām uzskatāma par aktīvu.

Ozols otrā puslaika gaitā tika nomainīts, sniedzot spēles laiku Germanam Māliņam, kurš sev atvēlētajā laikā vārtus neielaida. „Riga” izdevās panākt izlīdzinājumu 57. minūtē, kad pēc Felipes Brisola centrējuma Darko Lemajičs precīzi sita ar galvu.

Spēle tā arī noslēdzās ar 1:1, kas nozīmē, ka šī ir pirmā „Riga” neuzvarētā spēle kopš UEFA Eiropas līgas spēles Sofijā pret CSKA. Virslīgā „Riga” var lepoties ar 11 uzvarām pēc kārtas un nākamajā nedēļas nogalē centīsies gūt arī 12. uzvaru, sacenšoties ar „Spartaku”.

Riga – Levadia 1:1 (0:1)

Vārti: Lemajičs 57’ – Kruglovs 32’
Riga FC: Ozols (Māliņš 59’), Kurakins, Stuglis (Smirnovs 62’), Bajenko, Pētersons, Šaričs (Bogdaškins 59’), Paničs (Mickevičs 59’) , Jeņins, Brisola, Bilinskis, Lemajičs (Tjagu 59’)

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/pernava-11-pret-t...

     [+] [-]

, 2018-09-08 20:47, pirms 6 gadiem
nebūtu par skādi minēt, ka spēlēja arī U-19 izlase