Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Nigērijas izlases galvenais treneris: "Akinjemi var ievērojami progresēt"

Ints Megnis
Ints Megnis

Nigērijas izlases galvenais treneris: "Akinjemi var ievērojami progresēt"
Adeleke Akinjemi un Germans Rors
Foto: completesportsnigeria.com

Nigērijas futbola izlases galvenais treneris Gernots Rors iepriekš nezināja Latvijas komandas "Ventspils" spēlētāju Akinjemi Adeleki, bet, visticamāk, aicinās viņu uz nākamajām savas vienības spēlēm

Adeleki Akinjemi, kuram pēc pāris dienām apritēs 20 gadi, ar septiņiem vārtiem četrās spēlēs ir labākais vārtu guvējs Eiropas līgas pirmajās divās kvalifikācijas kārtās, kā arī sekmīgi spēlē Latvijas Virslīgā. Tomēr pēdējās dienās viņš iekļuvis lielā skandālā, jo bezvēsts pazudis no Latvijas komandas "Ventspils".

Pagājušajā nedēļā Rors klātienē skatījās Akinjemi Bordo, kur "Ventspils" cienījami sacentās UEFA Eiropas līgā. Viņš sniedzis interviju "Bordeaux" komandas neoficiālajai mājaslapai "girondins4ever.com", slavējot Akinjemi. Visticamāk, tas noticis vēl pirms Akinjemi pazušanas, jo šī tēma intervijā nav pieminēta.

"Man nebija iespēju viņu redzēt pirms Pasaules kausa, jo viņš devās uz Eiropu, nespēlējot Nigērijas jaunatnes izlasēs. Redzēju viņa statistiku (23 vārti 39 Virslīgas spēlēs) un nodomāju, ka man viņš jāpaskatās. Un tiešām, viņš bija labs," paudis Rors. "Es viņu, iespējams, varētu uzaicināt uz nākamo spēli."

Nigērijas izlase 7. septembrī izbraukumā aizvadīs Āfrikas Nāciju kausa kvalifikācijas spēli ar Seišelām.

"Viņš ir ļoti jauns un nemaksās daudz," neoficiālajai "Bordeaux" mājaslapai Rors ieteica parakstīt ar spēlētāju līgumu. "Viņam vēl ir lielas iespējas progresam. Viņš ir spēcīgs, tiek soda laukumā, gūst vārtus. Reti, kad spēlētājiem ir visas šīs prasmes."

Pēdējo dienu sāgā, visticamāk, pie vainas ir tieši Akinjemi transfēra summa - "Ventspils", slēdzot daudzgadu līgumu ar spēlētāju, to noteikusi samērā nelielu, bet talantīgā futbolista vērtība tagad ir lielāka.

Izmantotie resursi:
https://www.completesportsnigeria.c...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-08 15:16, pirms 6 gadiem
Viņam ir tik daudz vārtu guvumi EL tikai tāpēc, ka pretinieki spēlēja toto.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-08 18:55, pirms 6 gadiem
Bijušais jūrmalnieks Tvumasi aizvadījis jau vairākas spēles Ganas izlasē, tagad būs caur Virslīgu gājis frukts arī Nigērijas valstsvienībā.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-08 18:59, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Angelina, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk