Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Nesenais "Werder" treneris Skripņiks varētu pārņemt "Riga" stūri

Ints Megnis
Ints Megnis

Nesenais "Werder" treneris Skripņiks varētu pārņemt "Riga" stūri
Viktors Skripņiks
Foto: Reuters/Scanpix

Pie "SynotTip" Virslīgas vienības "Riga" stūres varētu stāties ukraiņu speciālists Viktors Skripņiks, kurš vēl pirms diviem gadiem trenēja Vācijas futbola bundeslīgas vienību Brēmenes "Werder", noskaidrojis portāls "Sport24.ru".

Ambiciozās "Riga" komandas mērķis šosezon ir Latvijas čempionu tituls un pēc neveiksmīga sezonas sākuma maija beigās no amata tika atlaists galvenais treneris Goci Sedloskis un viņa asistents Aleksandars Vlaho. Kopš tā laika galvaspilsētas vienību trenē pieredzes bagātais speciālists Mihails Koņevs, kā arī Kristaps Blanks.

Šobrīd virslīgā "Riga" ar 16 punktiem desmit spēlēs ir vien piektajā vietā, līderei RFS zaudējot deviņus punktus.

Skripņiks spēlētāja karjeras pēdējos astoņus gadus pavadīja "Werder" komandā, noslēdzot karjeru 2004. gadā ar Vācijas čempiona titulu. Uzreiz pēc tam viņš sāka strādāt tās jaunatnes sistēmā, kur lēnām kāpa uz augšu līdz 2014. gadā kļuva par pirmās komandas galveno treneri, amatā noturoties nepilnus divus gadus.

Kopš tā laika Skripņiks nav trenējis. Šī gada sākumā viņš baumu līmenī tika minēts kā kandidāts uz Baltkrievijas izlases galvenā trenera amatu, kā arī Krievijas vienības Maskavas "Lokomotiv" pārņemšanu.

Pašlaik Latvijas čempionātā ir valstsvienību pārtraukums, "Riga" vienībai nākamo maču aizvadot 15. jūnijā pret "Jelgavu", kuras galvenā trenera amatā tad debitēs Marians Pahars.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/news/football/20...

     [+] [-]

, 2018-06-08 18:31, pirms 6 gadiem
Uz cik ilgu laiku?

  +1 [+] [-]

, 2018-06-08 19:23, pirms 6 gadiem
Lai arī trenera darbā pieredze nav liela, tomēr strādāts lielā klubā. Treneris ar kontaktiem Vācijā tik tiešām nebūtu slikts variants.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-08 21:47, pirms 6 gadiem
Kaut kā neticās.

     [+] [-]

, 2018-06-08 22:03, pirms 6 gadiem
Gan jau, ka treneris labu labais.