Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Oficiāli: Dzavetjēri kļūst par Jūrmalas "Spartaka" galveno treneri

Oficiāli: Dzavetjēri kļūst par Jūrmalas "Spartaka" galveno treneri
Nuncio Dzavetjēri. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas futbola Virslīgas klubs Jūrmalas "Spartaks" apstiprinājis pagājušajā nedēļā izskanējušās runas, ka par komandas galveno treneri jaunajā sezonā strādās itāliešu speciālists Nuncio Dzavetjēri, kuram tā būs atgriešanās Latvijas futbolā.

Šodien "Spartaks" uzsāk gatavošanos jaunajai sezonai, aizvadot pirmo treniņu, bet itāliešu speciālists Dzavetjēri ierašanās plānota 15. janvārī. Dzavetjēri asistēs cits itālietis Alesandro Oliva.

51 gadu vecais Nuncio Dzavetjēri pie Latvijas kluba stūres pirmoreiz stājās 2009. gada augustā, kad viņš negaidīti aizstāja Romānu Grigorčuku. Itālieša vadībā "Ventspils" debitēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, kur sacentās ar Berlīnes "Hertha", Lisabonas "Sporting" un "Heerenveen". Visām komandām izdevās atņemt vienu punktu, taču kurzemnieki tāpat palika ceturtajā vietā.

Nākamā gada decembrī Dzavetjēri un "Ventspils" ceļi šķīrās, un speciālists turpinājumā devās uz Austrāliju, vadot Adelaidas "United". Pēcāk viņš atgriezās dzimtenē un strādāja B Sērijā spēlējošajā "Bari" komandā, sākot kā asistents, bet turpinot kā galvenais treneris. Pēcāk viņš strādāja ar vairākām C Sērijas komandām.

Dzavetjēri vadībā "Ventspils" komandas rindās spēlēja arī pašreizējie "Spartaka" futbolisti - Edgars Gauračs un Pāvels Mihadjuks.

"Spartaks" 2016. un 2017. gadā kļuva par Latvijas čempionu, bet pagājušajā sezonā palika piektajā pozīcijā un jaunajā sezonā nepiedalīsies Eirokausos.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkspartaks...


, 2019-01-08 13:09, pirms 5 gadiem
Labs!
, 2019-01-08 13:16, pirms 5 gadiem
Tagad vēl būtu jāatrod vārtsargu treneris un jāsakārto kluba jaunatnes sistēma.
, 2019-01-08 13:20, pirms 5 gadiem
Cerams, ka itālis paķers līdzi kādu spēlētāju arī, citādi tie mūžigie austrumnieki no plašās dzimtenes jau piegriezušies!
, 2019-01-08 13:21, pirms 5 gadiem
he, es pat biju aizmirsis par tāda eksistenci
, 2019-01-08 13:30, pirms 5 gadiem
Nu tu tik paskaties, kurš atgriezies Nez, novilks vismaz vienu sezonu?
, 2019-01-08 15:41, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Tagad vēl būtu jāatrod vārtsargu treneris un jāsakārto kluba jaunatnes sistēma.
ko tur ko kārtor, ja tāda nav? katru gadu samaksā sodu un spēlē cik uziet
, 2019-01-08 15:49, pirms 5 gadiem
Spartakā vienu sezonu trenerim noturēties visai problemātiski.
, 2019-01-09 01:10, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Tagad vēl būtu jāatrod vārtsargu treneris un jāsakārto kluba jaunatnes sistēma.
Vārtsargu trenera amatam ir reāls kandidāts - Andrejs Pavlovs, kurš pērn bija Spartaka rezerves vārtsargs un kuram šogad apritēs 40 gadu.
, 2019-01-09 01:12, pirms 5 gadiem
Starp citu Nuncio nav pirmais itāļu galvenais treneris Spartakā. Tie, kas jau labu laiku seko Virslīgai, atcerēsies, ka no 2013. gada septembra līdz 2013. gada decembrim komandu trenēja Fabio Mikarelli.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.