Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Uz titulu tēmējošā "Riga" izlašu pārtraukumā dosies uz treniņnometni Kiprā

Uz titulu tēmējošā "Riga" izlašu pārtraukumā dosies uz treniņnometni Kiprā
"Riga" FC spēlētāji. Foto: Zigismunds Zālmanis

Šī brīža galvenā favorīte uz "SynotTip" Latvijas futbola Virslīgas čempionu titulu "Riga" gaidāmajā izlašu pārtraukumā dosies uz treniņnometni Kiprā, paziņojusi komanda.

”Riga” FC aizvadījusi fantastiskus pēdējos četrus mēnešus, kuru laikā komanda Virslīgā izvirzījusies pirmajā pozīcijā, kā arī iekļuvusi Latvijas kausa izcīņas finālā. Izšķirošās spēles šajā sezonā būs oktobra otrajā daļā, kad rīdziniekiem paredzētas divās spēles Virslīgā un arī kausa fināls pret ventspilniekiem.

Kausa fināls būs 24. oktobrī Daugavas stadionā Rīgā, bet Latvijas čempionātā nākamā spēle tikai 20. oktobrī "Skonto" stadionā pret ”Jelgavu”. Šāda pauze sakarā ar izlašu spēlēm. Latvijas nacionālās izlase UEFA Nāciju līgā spēlēs pret Kazahstānu (13. oktobrī) un Gruziju (16. oktobrī). Savukārt U21 izlasei gaidāmas cīņas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Nīderlandi un Andoru.

Latvijas nacionālo izlasi no ”Riga” FC pārstāvēs Antons Kurakins, Ivans Lukjanovs un Deniss Rakels. Izsaukts bija arī Vladislavs Gabovs, bet viņš nevarēs spēlēt savainojuma dēļ, un dosies kopā ar ”Riga” FC kolektīvu uz Kipru. U21 izlasē spēlēs Antonijs Černomordijs un Krišs Kārkliņš. Savukārt uz Sjerraleones izlasi izsaukts ”Riga” FC aizsargs Džordžs Deivīss. Sjerraleonei Āfrikas Nāciju kausā 11. oktobrī un 14. oktobrī paredzētas spēles pret Ganu.

Šajā situācijā uz Kipras pilsētu Pafu dosies 22 ”Riga” FC futbolisti, iespēju trenēties ar galveno komandu iegūstot arī dublieru komandas spēlētājiem Denisam Kondratjukam, Davidam Nemiro un Markam Udovičenko.

"Riga” FC Kipras pilsētā Pafā trenēsies no 9. līdz 16. oktobrim, kad paredzēta atgriešanās Rīgā. Savukārt 13. oktobrī Pafā tiks aizvadīta pārbaudes spēli pret Kipras augstākās līgas komandu ”Paphos” FC. Jāpiebilst, ka "Paphos" vienība ir rīdzinieku sadarbības partneri un arī pagājušajā ziemā Latvijas vienība ilgstoši trenējās Pafā.

”Riga” FC sastāvs treniņnometnē Kiprā

VārtsargiAizsargiPussargiUzbrucēji
Roberts OzolsVladislavs GabovsBoriss BogdaškinsDarko Lemajičs
Germans MāliņšVitālijs SmirnovsRomāns MickevičsKamils Bilinskis
Nils PuriņšVladimirs BajenkoŠtefans PaničsJegors Deņisovs
Elvis StuglisTomislavs Šaričs
Armands PētersonsMarks Udovičenko
Deniss KondratjuksTjagu Primau
Davids NemiroBogdans Kovaļenko
Felipe Brisola
Ivans Jeņins

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/rfs-riga-fc-12/


, 2018-10-08 16:53, pirms 5 gadiem
Varēja pieminēt arī to, ka sadarbība starp Riga FC un Paphos izpaužas arī vairākās spēlētāju pārejās. Kamēr Rakels pieder Paphos FC un Rīgas sastāvā atrodas uz īri, šī paša Kipras kluba sistēmā trenējas arī rīdzenieku jaunais aizsargs Ņikita Sklarenko un U-19 izlases pussargs Kristers Čudars.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.