Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Spartaks" aicina turpmāk neļaut Caunem tiesāt Latvijas mēroga spēles

"Spartaks" aicina turpmāk neļaut Caunem tiesāt Latvijas mēroga spēles
Ivars Caune. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pēdējo divu sezonu Latvijas čempionvienības Jūrmalas „Spartaks” savā oficiālajā „Twitter” kontā paudusi nostāju, ka tiesnesim Ivaram Caunem turpmāk vajadzētu aizliegt tiesāt Latvijas mēroga spēles.

Sestdien Caune piešķīra 11 metru soda sitienu mačā starp pašreizējo līdervienību „Riga” FC un „Mettu”/Latvijas Universitāti. Tobrīd studenti bija vadībā ar 1:0, bet 61. minūtē pēc poļu uzbrucēja Kamila Bilinska kritiena pretinieku soda laukumā mača galvenais tiesnesis norādīja uz 11 metru soda sitiena atzīmi.

„Ivars Caune – tiesnesis, kura neprofesionālitāte iznīcina Latvijas futbolu…” teikts „Twitter” izplatītājā paziņojumā, kurā „Spartaks” aicina turpmāk neļaut Caunem tiesāt Latvijas mēroga sacensības.

Pie paziņojuma „Spartaks” pievienojis arī video fragmentu no 22. aprīļa Virslīgas spēles pret „Ventspils” komandu, kur vienā no epizodēm Caune uz jūrmalnieku vārtiem piešķīris tikpat apšaubāmu 11 metru soda sitienu. Tajā spēlē uz "Spartaka" vārtiem tika piešķirti divi 11 metru soda sitieni un komanda piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Zīmīgi, ka ar "Spartaka" ierakstu sociālajā tīklā "Facebook" dalījusies arī RFS vienība, tādējādi netieši paužot tam atbalstu. Vēl tikai septembra otrajā pusē RFS vienība pati publiski vērsās pret Latvijas futbola tiesnešiem, norādot uz soģu kļūdām un bardzību tās spēlēs.

Izmantotie resursi:twitter.com/fkspartaks

, 2018-10-07 15:40, pirms 6 gadiem
Pat rakstīt nejēdz savā oficiālajā Twitter kontā!
Un tādi vakar uzvar vēlēšanās.... 🐽
, 2018-10-07 16:08, pirms 6 gadiem
Nē,nē....Pavisam aizliegt nevar. Tas būtu cilvēka tiesību pārkapums. Lai tiesā reģiona mačus. Tur , ja spēlētājiem nepatiks, var norautie pa gurķi. Aizstāvis no LFF nav klāt.
, 2018-10-07 16:11, pirms 6 gadiem
Nevar iznīcināt to, kā nekad nav bijis!?
, 2018-10-07 16:55, pirms 6 gadiem
Bet varbūt labāk kādam pārcelties uz dzīvi Erevānā?
, 2018-10-07 16:56, pirms 6 gadiem
Nu pareizi ir, ja neredz 3 m attālumā neprofesionālu daivingu Mettas spēlē, tad nav ko darīt tam tiesnesim Virslīgā! Citādāk, tā ir ņirgāšanās par futbolu kā spēli.

Ja spēlētājs vai treneris ārpus normām kaut ko izdara, tad seko sankcijas vai nu ar kartiņu vai soda naudu. Kāpēc tiesnesis nenes nekādu atbildību?
, 2018-10-07 17:15, pirms 6 gadiem
Arī Anufrijevu un Ķerri tai aizliegumu sarakstā! Ja cilvēkiem nesanāk tad nesanak!
, 2018-10-07 23:12, pirms 6 gadiem
Salty
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
2

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.