Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Kenets noliedz Pertijas teikto: "Viņi man ne reizi nesamaksāja"

Kenets noliedz Pertijas teikto: "Viņi man ne reizi nesamaksāja"
Gerijs Kenets
Foto: Juris Gutmans

Skotu futbolists Gerijs Kenets savā "Facebook" profilā ierakstījis, ka algu Rīgas "Skonto" tā arī ne reizi nav saņēmis. Tas nesaskan ar "Skonto" trenera Tamaza Pertijas agrāk pausto, ka viena mēnešalga Kenetam ir izmaksāta.

Jau ziņojām, ka skotu aizsargs Gerijs Kenets, kurš karjeras lielāko daļu (2004.-2012.) pavadījis Skotijas Premjerlīgā "Dundee United" sastāvā, Rīgas "Skonto" debitēja 10.augustā pret "Mettu"/LU (5:1), bet pēc 26.septembra spēles Jelgavā (2:0, vēlāk piešķirta tehniskā uzvara 3:0) negaidīti "Skonto" pameta. Dodoties mājup uz dzimteni Skotiju, viņš savā "Facebook" profilā neslēpa, ka priecājas, ka "šis murgs būs beidzies".

Šajās dienās Kenets bauda atgriešanos pie ģimenes Skotijā, taču vienlaikus arī visai aktīvi veic ierakstus "Facebook" profilā un pāris no tiem atkal ir atzīmēšanas vērti. Pirmkārt, viņš vēlreiz ir atkārtojis, ka līguma saistību ar "Skonto" viņam nav: "Esmu brīvais aģents, jo viņi pārkāpa līgumu, un es tagad varēšu spēlēt [domāts citur - aut]."

Vēl interesantāks ir cits lakonisks ieraksts, kad kāds no Keneta paziņām jautāja, kas notika. Gerijs atbildēja: "Klubs ne reizi man nesamaksāja." Zemāk varat aplūkot abu šo citātu attēlojumu oriģinālvalodā.

Ņemot vērā, ka "Skonto" treneris Tamazs Pertija pats atzinis, ka šogad algu aizkavēšanās ir par četriem mēnešiem ("Ja pagājušogad mēs gaidījām astoņus mēnešus, tad tagad gaidām kādus četrus."), tas nav nekas pārsteidzošs, tomēr atgādināsim, ka attiecībā uz Kenetu gruzīnu treneris sniedza informāciju par to, ka vienu mēnešalgu skots ir saņēmis ("Gerijs no diviem mēnešiem ir saņēmis algu par vienu."). Iznāk, ka viens no diviem nesaka patiesību.

Īsā sarakstē ar Sportacentrs.com Kenets vien nosmēja, ka "Tamazs arī teica, ka runājis ar mani, lai gan angliski neprot", kā arī "Lai ko viņš teiktu, es zinu patiesību! Es un mana ģimene zinām, kāpēc esmu mājās - pēc jauniem un jauniem solījumiem nauda tā arī ne reizi neatnāca." Zemāk varat aplūkot nelielās sarakstes attēlojumu.

Jāpiebilst, ka Pertija iepriekš arī izteicis cerību, ka Kenets atgriezīsies "Skonto", sak, kluba vadība pie tā strādājot.


, 2015-10-08 00:43, pirms 9 gadiem
Tāpēc jau Pertijas vadībā "Skonto" tā sitās - puišiem ar komunikāciju nekādas problēmas nav, visi savā starpā labi saprotas un tiecas pēc viena mērķa. Latvietis? Skots? Kamerūnietis? Brazīlietis? Nav nekādas starpības! Iemācīsim krievu valodu un visi draudzīgi runāsim krieviski.

Skonto vēl tik vajag Koļinko kā trenera asistentu piesaistīt, lai viņš palīdz komandai ar valodas apguvi. Tad jau zelts būs neizbēgams rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-08 07:39, pirms 9 gadiem
Tiešām kādu tas pārsteidz!?!
Te kāds tiešām vēl tic, ka Kamazs savā dzīvē ir kaut vai vienu patiesu vārdu pārspļāvis pār savām lūpām!?!
, 2015-10-08 08:44, pirms 9 gadiem
Nozheelojamais Skonta..Kauns
, 2015-10-08 08:51, pirms 9 gadiem
Pertija spiests melot, jo savādāk pats nesaņems algu .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-08 10:04, pirms 9 gadiem
skonto ir kauna traips Latvijas futbolā! Āmen!
, 2015-10-08 10:10, pirms 9 gadiem
Tamazs Pertija kārtējo reizi pieķerts melos ne angļu mēlē viņš runā nedz par algām sakā patiesību gruzīnu speciālista meli Latvijā turpinās cik ilgi?
, 2015-10-08 10:41, pirms 9 gadiem
Šaubos vai Tamazam ir detalizēts info, cik un kuriem spēlētājiem tiek maksāts. Visdrīzāk ir tā, ka lielai daļai tika samaksāta viena alga par kkādu jūniju, taču Kenets pievienojās vēlāk, kad naudas vairs nebija un viņš nesaņēma to algu vienlaicīgi ar citiem. Galvenā trenera pienākums nav vislaik sekot finanšu lietām klubā, līdz ar to viņš droši vien pieņēma, ka arī Kenets kko saņēma, kad visiem masveidā tika maksāts par jūniju.
, 2015-10-08 10:58, pirms 9 gadiem
Anonymous187 rakstīja: Šaubos vai Tamazam ir detalizēts info, cik un kuriem spēlētājiem tiek maksāts. Visdrīzāk ir tā, ka lielai daļai tika samaksāta viena alga par kkādu jūniju, taču Kenets pievienojās vēlāk, kad naudas vairs nebija un viņš nesaņēma to algu vienlaicīgi ar citiem. Galvenā trenera pienākums nav vislaik sekot finanšu lietām klubā, līdz ar to viņš droši vien pieņēma, ka arī Kenets kko saņēma, kad visiem masveidā tika maksāts par jūniju.
Cik dziļi tu Kamaza tū*lī sēdi un kad pēdējo reizi dienas gaismu esi redzējis!?!
, 2015-10-08 11:14, pirms 9 gadiem
Aprīlī ''Skonto'' devās uz treniņnometni Turcijā ( Official Skonto FC Website / "Skonto" cīņai pret "Ventspili" gatavojas... ).
, 2015-10-08 11:23, pirms 9 gadiem
Mīļie cilvēki! Jau pats kluba nosaukums visu pasaka priekšā- Sconto itāļu valodā nozīmē ATLAIDE!!! Visas algas ir atlaistas, un ja kas nepatīk, atlaists tiks arī jebkurš futbolists. Protams, par attiecīgu samaksu
, 2015-10-08 11:24, pirms 9 gadiem
Lido rakstīja: Cik dziļi tu Kamaza tū*lī sēdi un kad pēdējo reizi dienas gaismu esi redzējis!?!
Tas Tu, Kenet?
, 2015-10-08 13:35, pirms 9 gadiem
Principā nekas šeit nepārsteidz.Atklāti sakot es no Skonto sezonas gaitā gaidīju vairāk "brīnumus",par ko rakstīju pavasarī.Jāsaka sezona pagājusi visai mierīgi.Šie jau tādi nieki vien ir no Skonto puses.Par algām jau nevajadzētu prasīt Pertijam ,bet tiem Skonto pelēkajiem kardināliem
, 2015-10-08 15:20, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Pertija spiests melot, jo savādāk pats nesaņems algu .
Viņš to vienmēr ir darījis. Skaties VIDEO no 16:10
"Dinaburg" kluba viedoklis totalizatoru lietā
, 2015-10-17 12:12, pirms 9 gadiem
Un tā tajā "Skonto" būs mūžīgi, jo klubs taču daudzkārtējs Latvijas čempions, iepriekšējā tūkstošgadē spēlējis pret Barsu un Čelsi. Tādus klubus neviens un nemūžam neatļausies nosaukt par godīgi eksistēt nespējīgiem. Visi iespējamie Virslīgas komiteju un tml. noteikumi jau vairākus gadus attiecas uz Virslīgas klubiem, bet ne uz Skonto. Un lai vēl kāds pasaka, ka tur tādi Mežecki un tamlīdzīgie personāži nesaņem kukuļus (tās pašas spēlētāju algas kopā ņemot), lai šis cirks varētu turpināties.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.