Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Igauņus apzog ''Riga'' un ''Infonet'' draudzības spēlē Skonto stadionā

Igauņus apzog ''Riga'' un ''Infonet'' draudzības spēlē Skonto stadionā
Skonto stadions
Foto: www.lff.lv

Nepatīkamu ciemošanos Latvijā piedzīvojuši Igaunijas čempionāta kluba Tallinas ''Infonet'' futbolisti, kuri pagājušajā nedēļā Skonto stadionā aizvadīja draudzības spēli pret ''Riga'' komandu, bet jau pēc pirmā puslaika spēli pārtrauca...Igauņi pirmā puslaika gaitā apzagti, vēsta ziņu aģentūra LETA.

''Infonet'' futbolisti pēc pirmā puslaika, atgriežoties ģērbtuvē, konstatēja, ka ir apzagti. Ļaundari bija paņēmuši futbolistu mobilos telefonus, naudas makus un citas vērtīgs personiskās lietas. Konstatējot notikušo, pārbaudes spēle vairs netika turpināta, bet tā vietā uz Skonto stadionu tika izsaukta policija, kas noformēja protokolus un uzsāka krimināllietu par zādzību.

"Diemžēl tāds nepatīkams incidents notika. Skonto stadions šobrīd ir kā caurstaigājama sēta, tur nav ne videonovērošanas kameru, ne cilvēku, tāpēc tādas lietas ir iespējamas. Pat, ejot iekšā stadionā, pie durvīm vairs neviens nesēž. Igaunijas komandai no ģērbtuvēm nozaga futbolistu personīgās lietas, un viņi, konstatējot notikušo, spēli atteicās turpināt," sacīja Naigaicevs.

Zīmīgi, ka zādzība notikusi ģērbtuvē, kuru parasti izmanto ''Riga'' komanda, taču šoreiz viņi to bija atdevuši viesu komandai. "Tajā ģērbtuvē parasti ģērbāmies mēs, bet šoreiz atdevām viesiem. Vai mums tagad nebūs pašiem bail tur spēlēt? Uz mūsu spēlēm virslīgā paši nodrošinām apsardzi, taču situācija ir nepatīkama. Atvainojāmies igauņu kolēģiem, taču mēs tur neko nevarējām izdarīt. Protams, tika izsaukta policija. Es nezinu, vai policijai ir izdevies kaut ko noskaidrot, taču ceram, ka zagļi tiks atrasti," bilda ''Riga'' komandas pārstāvis.

Savukārt ''Infonet'' komandas galvenais treneris Aleksandrs Puštovs igauņu medijiem sacījis, ka spēlētājiem nozagta nauda, telefoni, pulksteņi, dokumenti un vērtslietas."Notikušo konstatējām pēc pirmā puslaika, atgriežoties ģērbtuvē. Pēc visa spriežot, ļaundari ģērbtuvē iekļuva caur piekaramajiem griestiem. Tā kā komandas psiholoģiskais stāvoklis pēc fakta konstatācijas bija ļoti slikts, nolēmām spēli neturpināt," sacīja Puštovs. Viņš arī piebilda, ka pēc policijas ierašanās un protokolu noformēšanas komanda mājās atgriezusies tikai pēc pusnakts.

''Riga'' komanda ir Latvijas futbola virslīgas debitante, pēc deviņu kārtu spēlēm ar astoņiem punktiem ieņemot pirmspēdējo - 7.vietu. Savukārt ''Infonet'' Igaunijas čempionātā ieņem otro vietu, tikai par punktu atpaliekot no līderes ''Levadia''. Pērn Tallinas klubs vietējā čempionātā palika ceturtais, bet 2014.gadā bija piektais.

Izmantotie resursi:
Ziņu aģentūra LETA


, 2016-06-07 11:11, pirms 8 gadiem
Kā nekā Esti, brauca pie urlām spēlēt, ko gan var vairāk gaidīt.
, 2016-06-07 11:11, pirms 8 gadiem
Cerams, ka policija savu darbu darīs un tiks pārbaudītas visas versijas. Kaut kā ļoti aizdomīga "sakritība", ka apzog tieši ārzemju futbolistus un vietējos neaiztiek.
Agrākos laikos to sauca par "navodku".
, 2016-06-07 11:26, pirms 8 gadiem
Kāds tur brīnums? - Skonto vienmēr bijusi urlu komanda!
, 2016-06-07 11:33, pirms 8 gadiem
Cerams urļiki, kas vainīgi, bez pirkstiem paliks. Kauns.
, 2016-06-07 12:06, pirms 8 gadiem
Kauna lieta. "Rīgai" ieteiktu organizēt līdzekļu vākšanu (piemēram, ieeja pret ziedojumiem, labdarības konts) un pārskaitīt tos igauņiem.

Ja zagļus noķers, tad lai atstrādā igauņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-07 12:39, pirms 8 gadiem
Bēdīgi...
, 2016-06-07 12:39, pirms 8 gadiem
Skonto Paradi kaut ka tachu janomaksa, Pertija drosh vien bus aizsutijis savejos treninja vietaa, algu nopelnit.
, 2016-06-07 13:43, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Cerams, ka policija savu darbu darīs un tiks pārbaudītas visas versijas. Kaut kā ļoti aizdomīga "sakritība", ka apzog tieši ārzemju futbolistus un vietējos neaiztiek.
Agrākos laikos to sauca par "navodku".
interesanti ir tas, ka tieši šoreiz apmainījās ar ģērbtuvēm. tas drīzāk velk uz to, ka līda nevis pa griestu konstrukcijām, bet, iespējams, vnk atslēdza ar savu atslēgu durvis
, 2016-06-07 13:55, pirms 8 gadiem
Tas ir Ušakovgradas presings. Ja nevar atņemt bumbu, tad vismaz maku un telefonu. Ja izlase pārņems šo taktisko variantu, finālturnīrs garantēts!
, 2016-06-07 14:34, pirms 8 gadiem
Turpmāk katrai vieskomandai jānodrošina pašai savs apsargs, lieku pie sirds Mettai, kas tur spēlēs sestdien, un Babītei, kas svētdien spēlēs ar Skonto.
Bet Rigai jau katrā spēlē kaut kādi ekscesi atgadās, informators vien ko vērts!
Un bez t.s. navodkas tur nudien nav iztikts, jo gandrīz neviens taču par šo spēli nemaz nezināja (es arī nē).
, 2016-06-07 14:37, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Turpmāk katrai vieskomandai jānodrošina pašai savs apsargs, lieku pie sirds Mettai, kas tur spēlēs sestdien, un Babītei, kas svētdien spēlēs ar Skonto.
Bet Rigai jau katrā spēlē kaut kādi ekscesi atgadās, informators vien ko vērts!
Un bez t.s. navodkas tur nudien nav iztikts, jo gandrīz neviens taču par šo spēli nemaz nezināja (es arī nē).
Nu, tur Skontiķa čmošņiki apkārt spieto arī tāpat vien. Viņgad aizbraucu uz Ķeizarmeža kompleksu baseinā papeldēt, jopcik, tur arī Varšava priekšā.
, 2016-06-07 14:40, pirms 8 gadiem
P.S. Rigas vadītāji par nākamā balagana rīkošanai paredzēto naudu varētu kompensēt apzagtajiem zaudējumus.
, 2016-06-07 15:03, pirms 8 gadiem
Un šeit grib uzņemt portugāļus ar Krištianu Ronaldu priekšgalā! Urļiki apfenderēs portugāļu ģērbtuvi un kādam paveiksies, jo kabatā būs Ronaldu telefons . Jāpārceļ kvalifikācijas spēles uz Liepāju. Tur vismaz apsardzi varēs nodrošināt.
, 2016-06-07 16:46, pirms 8 gadiem
Igauņiem vēl paveicās. Padomāsim labāk, kas būtu noticis Meksikā vai Brazīlijā. Bez šaubām, tiktu nolaupīts labākais uzbrucējs un komanda viņu varētu dabūt atpakaļ tikai pēc pāris miljonu pārskaitīšanas.
, 2016-06-07 22:14, pirms 8 gadiem
Īsts galvaspilsētas lepnums! Vēl tik tualetēs naudas izspiedējus varētu norīkot...lieki ienākumi
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
10

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.