Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šabala: "Pagaidām neesmu domājis par iešanu prom"

Šabala: "Pagaidām neesmu domājis par iešanu prom"
Valērijs Šabala
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases un Rīgas "Skonto" futbolists Valērijs Šabala sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka ir šokēts par lēmumu nepiešķirt klubam licenci un pagaidām nav domājis, ko darīt tālāk.

"Zinu par šodienas lēmumu, taču pagaidām neesmu domājis par aiziešanu," Valērijs Šabala atbildēja noraidoši uz jautājumu, vai plāno līdz vasarai doties uz kādu citu komandu. "Vadība vēl neko nav teikusi, ka vajadzētu sākt meklēt jaunu komandu. Tā kā pagaidām palieku tepat un ceru, ka nevajadzēs nekur iet."

"Kāda gan komandā var būt sajūta?" Šabalas balsī bija jaušama acīmredzama vilšanās par "Skonto" problēmām un nepiešķirto licenci. "Visi spēlētāji zinājām, kāda ir situācija, un cerējām, ka viss atrisināsies."

Tikai 19 gadus vecais Valērijs Šabala iepriekšējā SMScredit.lv Virslīgas sezonā 24 spēlēs guva 15 vārtus un starpsezonā parakstīja līgumu ar Beļģijas klubu "Brugge", kam pievienosies tikai vasarā. Bija paredzēts, ka līdz vasarai Šabala paliks "Skonto", taču nu viņam, tāpat kā pārējiem komandas biedriem, acīmredzot nāksies meklēt variantus, kur sākt jauno sezonu.

Kamēr Rietumeiropā ziemas transfēru periods ir aizvēries, ārzemēs tas joprojām ir vaļā tādās valstīs kā Baltkrievija, Kazahstāna, arī Somija un vairākas Skandināvijas valstis. Lietuvā, līdzīgi kā Latvijā, logs tiks aizvērts šovakar.

Jau vēstījām, ka "Skonto" nenokārtoto parādsaistību dēļ neieguva LFF-A licenci, kas ir nepieciešama, lai komanda drīkstētu piedalīties SMScredit.lv Virslīgā. Kluba direktors Askolds Uldriķis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka vasarā, saņemot transfēra kompensāciju par Šabalu, izdotos nokārtot parādus, tomēr ar to nebija pietiekami, lai pārliecinātu licencēšanas komisiju. "Gan Skonto", gan Daugavpils "Daugavai", kas arī neieguva licenci, ir piecas dienas laika, lai iesniegtu apelāciju.


, 2014-03-07 17:50, pirms 10 gadiem
Re kā nu ir.
Pagājušās sezonas izskaņā D-pils un Skonto fani smīkņāja par LM nogrimšanu, bet tagad pašu klubi grimst.
, 2014-03-07 18:13, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Re kā nu ir.
Pagājušās sezonas izskaņā D-pils un Skonto fani smīkņāja par LM nogrimšanu, bet tagad pašu klubi grimst.
karma
, 2014-03-07 18:21, pirms 10 gadiem
Ja skonķiks netiks pie licenses, iespējams, Šabala varētu būt laipni aicināts uz Liepāju, kā nekā, verpis, kā izlases spēlētājs var pierunāt šo!
, 2014-03-07 18:27, pirms 10 gadiem
Domāju, ka Šabala varētu mierīgi spēlēt FK Ventspils, Spartaks vai FK Liepāja sastāvā!!!
, 2014-03-07 18:30, pirms 10 gadiem
Un vēl tāds pieredzes bagāts pussargs kā Laizāns...Kādi viņam plāni? Viņš jau nu piekristu Māra uzaicinājumam!
, 2014-03-07 18:35, pirms 10 gadiem
Ambrē rakstīja: Domāju, ka Šabala varētu mierīgi spēlēt FK Ventspils, Spartaks vai FK Liepāja sastāvā!!!
Lai tik nāk uz mana pagasta komandu!Spēļu laiku dosim!

p.s. ironija! ... beidziet tak šeit sapņot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-07 19:56, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: kāpēc lai šabala ietu soli atpakalj no skonto uz ventspili vai vel trakak - spartaku vai liepaju? lol
Varbūt tāpēc, ka lai nesēdētu līdz vasarai dīkstāvē, jo ļoti šaubs, ka FC Skonto spēleš šogad Virslīgā!!!
Pie tam nevarētu teikt, ka FK Ventspils būtu sliktāka par FC Skonto!!!
, 2014-03-07 20:56, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: kāpēc lai šabala ietu soli atpakalj no skonto uz ventspili vai vel trakak - spartaku vai liepaju? lol
No hobija uz apmaksātu hobiju ir solis uz priekšu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-08 01:46, pirms 10 gadiem
Vai tad Šabala maz tagad varētu kaut kur brīvi pāriet, ja viņam ir vienošanās ar Brugge, ka paliks Skonto līdz vasarai. Protams, nezinu detaļas, bet loģiski liktos tikai divi varianti - vai nu viņš paliek Skonto un spēlē 1. līgā, ja komandai nāksies tur spēlēt vai arī tiek ātrāk paņemts uz Brugge un spēlē tur kaut vai pie dublieriem. Ja viņš atstātu Skonto, tad jau noslēgtais līgums starp Skonto un Bruggi vairs nebūtu saistošs...
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.