Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Mettas'' futbolists Fjodorovs: ''Spēlējām labi, momentu bija tiešām daudz''

Krišs Upenieks

''Mettas'' futbolists Fjodorovs: ''Spēlējām labi, momentu bija tiešām daudz''
Konstantīns Fjodorovs
Foto: fsmetta.lv

FK ''Metta/LU'' pēc spēles pret Lietuvas komandu ''Utenis'' sagatavojis interviju ar komandas priekšējās līnijas futbolistu Konstantīnu Fjodorovu.

Aizvadītajā spēlē bija daudz momentu, bet realizējām tikai vienu no tiem un cīnījāmies neizšķirti, kādi Tavi iespaidi par šo spēli?
Spēlējām labi, momentu tiešām bija daudz, bet piekliboja kvalitāte un realizācija. Es uzskatu, ka mums vajadzēja uzvarēt šo spēli.

Tieši Tev arī izdevās gūt vienīgos vārtus FK Metta/LU sastāvā šajā spēlē, lūdzu, pakomentē šo situāciju.
Nav jau daudz ko stāstīt, vienkārši pēc centrējuma atrados īstajā laikā un vietā. Bet, protams, bija ļoti patīkami gūt vārtus, bet žēl, ka neizdevās uzvarēt.

Šie bija Tavi otrie vārti pirmās komandas rindās. Vai atceries savus pirmos gūtos vārtus FK Metta/Latvijas Universitāte sastāvā?
Ja nemaldos, tad pirmos vārtus guvu Latvijas kausā pret Rēzeknes BJSS.

Iepriekšējās divās spēlēs laukumā nedevies mikrotraumas dēļ. Kā jūties tagad?
Jā, spēlē pret Latvijas U-21 izlasi guvu nelielu savainojumu, tāpēc kādu laiku nespēlēju. Diezgan ātri atguvos no savainojuma, un tagad jūtos labi.

Ņemot vērā, ka šīs spēles izlaidi, vai nebija grūti aizvadīt visas 90 minūtes? Kādā fiziskajā stāvoklī jūties šobrīd?
Spēlē jutos ļoti labi. Sākumā likās, ka būs grūti un ka varētu neizturēt visu spēli vienā tempā, taču beigās viss bija tiešām labi, varbūt pēdējās desmit minūtēs bija pagrūti. Šobrīd jūtos ļoti labā formā, jo decembrī biju kārtīgi pastrādājis svaru zālē ar fiziskās sagatavotības treneri Jāni Skābardi, kā arī rehabilitācijas laikā daudz piedalījos skriešanas vingrinājumos treniņos, tāpēc arī, iespējams, nepazaudēju uzņemto sportisko formu.

Noslēgumā – ieskaitot šo spēli, kopumā Meistarkomandai ir 4 spēles pēc kārtas pret Lietuvas un Igaunijas klubiem. Vai Tu uzskati, ka šādas spēles pret neierastiem pretiniekiem ir daudz interesantākas kā pret zināmiem vietējiem klubiem?
Jebkura spēle ir interesanta, ja tai pieiet ar azartu, bet, protams, ir patīkami arī uzspēlēt pret pretinieku, kurš ir mazāk pazīstams nekā jau zināmie klubi Latvijā. Taču, protams, jebkura spēle, draudzības vai čempionāta, ir laba prakse, lai spēlētājs varētu attīstīties.

Izmantotie resursi:
Konstantīns Fjodorovs par aizvadīto spēli ar FK...