Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Gauračs: "Plānoju atsākt treniņus, redzēsim, kā veiksies ar amatu apvienošanu"

Gauračs: "Plānoju atsākt treniņus, redzēsim, kā veiksies ar amatu apvienošanu"
Edgars Gauračs. Foto: Jūrmalas "Spartaks" Facebook lapa

Aizvadītajā Latvijas futbola Virslīgas sezonā no čempionu troņa tika gāzta iepriekšējo divu gadu valsts čempionvienība Jūrmalas "Spartaks", kas, sezonu noslēdzot piektajā vietā, palika bez Eirokausiem. Pirms komandas oficiālo treniņu sākšanās situāciju klubā komentēja "Spartaka" ģenerāldirektors Edgars Gauračs.

"Esam atgriezušies no atvaļinājuma un aktīvi uzsākam darbu. Ofisā pilnā gaitā iet darbs pie licencēšanas procesa, notiek pārrunas ar jauniem potenciāliem sadarbības partneriem. Notiek darbs ar mūsu faniem, kuri jau tagad ir gaidās par šo sezonu. Treniņus mēs atsāksim jau otrdien 8. janvārī, tiekoties Kauguru vidusskolas stadionā, kur trenēsimies līdz mēneša beigām. No 29. janvāra līdz pat 1. martam klubs dosies uz treniņnometni Turcijā, kur ir paredzēts aizvadīt vairākas pārbaudes spēles pret ļoti spēcīgiem pretiniekiem no Krievijas Premjerlīgas, Baltkrievijas un Kazahstānas Virslīgas, par kuriem ziņosim tuvāk nometnes sākumam," pirmssezonas sagatavošanās posma plānus ieskicē Gauračs.

Līdz šim pāreju jaunumi no Jūrmalas komandas bija tikai promejošo spēlētāju lauciņā. Gauračs komentē: "Kā jau ierasts, starpsezonas posmā komandas sastāvā notiek pārmaiņas. Notiek aktīvs darbs pie sastāva komplektācijas jaunai sezonai. Mūsu klubu ir pametuši vairāki iepriekšējās sezonas spēlētāji. Kā Jūs jau zināt, klubu jau ir atstājuši Kaspars Svārups, Aleksejs Višņakovs un Aleksandars Kosoričs. Paldies puišiem par iepriekšējo sezonu. Arī treneru štābā būs izmaiņas. Diemžēl, darbu ar komandu neturpinās Lietuvas specialists Tomas Ražanauskas. Sirsnīgi gribu pateikties viņam par ieguldīto darbu un novēlu veiksmi turpmākajā karjerā. Zinu, ka presē jau izskan dažā informācija par mūsu jaunā trenera kandidatūru. Neredzu jēgu kaut ko komentēt, jo tuvākajās dienās oficiāli paziņosim jauna trenera vārdu un sāksim ziņot par kluba jauniesācējiem."

Sportacentrs.com jau iepriekš ziņoja, ka potenciālais Jūrmalas "Spartaka" treneris varētu būt itāļu speciālists Nuncio Dzavetjēri, kurš savulaik atradās pie "Ventspils" stūres.

Pērnās Virslīgas sezonas sākumā Edgars Gauračs savas komandas sastāvā aizvadīja septiņas spēles, sakrājot divus gūtus vārtus un divreiz izceļoties ar rezultatīvām piespēlēm. Jūrmalnieku ģenerāldirektors neizslēdz iespēju jaunajā sezonā atgriezties laukumā: "Kas attiecās uz manu futbolista karjeru, tad es plānoju arī atsākt treniņus. Redzēsim, cik labi man veiksies futbolista un direktora amatu apvienošanām. Vēlme atgriezties laukumā ir milzīga, bet ikdienu darba rutīna brīžiem neļauj pilnībā veltīt sevi treniņiem. Katrā ziņā esmu noilgojies pēc futbola un ar nepacietību gaidu jaunās sezonas sākumu."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkspartaks...


, 2019-01-07 13:38, pirms 5 gadiem
Nu ja nu vienīgi apstākļi spiedīs un nebūs kam spēlēt. Citādi tas jau ir nenopietni - valsts spēcīgākajā līgā spēlēt komandas ģenerāldirektoram, tas tāpat kā savulaik Astafjevs Olimpā kapāja un reizē bija treneris.
, 2019-01-07 17:24, pirms 5 gadiem
Da vispār nevaru pat ieodomāties, kas spēlēs Spartakā, neviena pāreja nav dzirdēta, nekas nav dzirdēts. Un pluss cik zinu tur parādi pēc parādiem spēlētājiem.
, 2019-01-07 23:22, pirms 5 gadiem
Kokaīns rakstīja: Da vispār nevaru pat ieodomāties, kas spēlēs Spartakā, neviena pāreja nav dzirdēta, nekas nav dzirdēts. Un pluss cik zinu tur parādi pēc parādiem spēlētājiem.
Tu taču nedzīvo mucā, lai neko nedzirdētu un nezinātu. Komandu pametis Svārups, Višņakovs, Kosoričs un treneris Ražanausks. Klāt nācis Kiriļins no Jelgavas. Šīs ir tās ziņas, kas pagaidām publiski izskanējušas. Nav jau tik traki, salīdzinot ar to, cik milzīgas pārmaiņas briest Kurzemes klubos vai Rīgas komandās.
, 2019-01-08 09:21, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Tu taču nedzīvo mucā, lai neko nedzirdētu un nezinātu. Komandu pametis Svārups, Višņakovs, Kosoričs un treneris Ražanausks. Klāt nācis Kiriļins no Jelgavas. Šīs ir tās ziņas, kas pagaidām publiski izskanējušas. Nav jau tik traki, salīdzinot ar to, cik milzīgas pārmaiņas briest Kurzemes klubos vai Rīgas komandās.
Nu tak par tiem, kas aizgājuši zinu. Nu un Kiriļins ir "izcils" papildinājums vaine? Vilks Spartaku. 😃
Nu Kurzemnieki tur ārdās.
, 2019-01-08 11:28, pirms 5 gadiem
Gauračs oktobrī aizvadīja divas spēles Dublieru čempionātā:
Valmieras Glass ViA - 2 - Spartaks Jūrmala-2 -...
Spartaks Jūrmala-2 - FK Ventspils-2 - LFF...
, 2019-01-08 11:33, pirms 5 gadiem
Deniss Davidovs ir atgriezies Krievijā. Noteikti arī vairāki citi leģionāri nepaliks komandā. Gauračs paziņoja tikai par tiem aizgājējiem, par kuriem jau arī pirms tam bija zināms. "Ventspils" arī neziņoja ne par Žuļevu, ne par Bulvīti, ne par Ruginu. Pieļauju tas tiek darīts lai neceltu paniku.
, 2019-01-09 00:55, pirms 5 gadiem
Latfootball rakstīja: Deniss Davidovs ir atgriezies Krievijā. Noteikti arī vairāki citi leģionāri nepaliks komandā. Gauračs paziņoja tikai par tiem aizgājējiem, par kuriem jau arī pirms tam bija zināms. "Ventspils" arī neziņoja ne par Žuļevu, ne par Bulvīti, ne par Ruginu. Pieļauju tas tiek darīts lai neceltu paniku.
Davidovs komandā bija uz īri no Maskavas Spartaka, tā ka viņa palikšana komandā bija maz ticama. Jautājums, vai šogad Jūrmalas Spartaka rindās redzēsim somu futbolistu Romānu Eremenko, kurš arī atradās īrē, tikai otrā virzienā - no Jūrmalas Spartaka bija izīrēts Maskavas Spartakam.

Vēl kļuvis zināms, ka komandā nepaliks pieredzējušais 35 gadus vecais lietuviešu aizsargs Toms Mikuckis, kurš pievienojies Kauņas Žalgirim.

„Kauno Žalgiris“ susistiprino T.Mikuckiu ir...
Mirklis no "Tukuma 2000"/"Telms" un "Riga" kaujas. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
30

"Tukums 2000" otrajā puslaikā sarūpē lielāko pārsteigumu Virslīgas sezonā

Latvijas futbola Virslīgas septītā kārta iesākusies ar blīkšķi, Tukuma komandai pirmoreiz vēsturē pārspējot (2:1) allaž ambiciozo "Riga".
"Valmieras" kapteinis Daniels Balodis. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
103

Algas ilgi nesaņēmušie "Valmieras" spēlētāji boikotē treniņu

Latvijas nosacīto lielbudžeta klubu vidū ir arī "Valmiera", taču par tās algu grūtībām ik pa laikam tiek dzirdēts ne pirmo sezonu. Kā savā Patreon ziņo futbola apskatnieks Edmunds Novickis, valmieriešu spēlētāji šorīt neieradās uz atjaunošanās treniņu, tādējādi cerot paātrināt vadības reakciju.
Luka Silagadze. Foto: Jānis Līgats
29

Silagadze iesit un nesvin, "Liepāja" no Valmieras mājās ved trīs punktus

Šodien Latvijas futbola Virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru". Pirmā puslaika izskaņā realizējot soda sitienu, vienīgos vārtus guva Luka Silagadze, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja "Valmieras" kreklā.