Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gavrilovs: "LFF, protams, zināja, ka darbojos"

Andrejs Siliņš

Gavrilovs: "LFF, protams, zināja, ka darbojos"
Oļegs Gavrilovs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

No futbola diskvalificētais Oļegs Gavrilovs, kurš savulaik bija Daugavpils kluba "Dinaburg" īpašnieks un neoficiāli vadīja arī Daugavpils "Daugavu", sniedzis interesantu interviju "Latvijas Avīzes" žurnālistam Ilmāram Stūriškam.

"Igors Mališkovs 2011. gadā aizgāja no komandas [Daugavpils "Daugavas"], un es viņiem palīdzēju līdz 2014. gadam," atzinis Gavrilovs. "Cilvēka tiesības var ierobežot tikai tiesa. Federācija, protams, zināja, ka darbojos. LFF prezidents Guntis Indriksons uzskricelēja to diskvalifikāciju bez pierādījumiem, tikai pēc baumām – tiesnesis, inspektors, vēl kāds kaut ko pateica, viņš savāca tos kopā un norādīja: man ir 14 iemesli, kuru dēļ diskvalificēju. Sasauca LFF valdes sēdi, bet tur jau visiem ir vienalga."

"Jā, bija [arī ziņojumi no UEFA]. Tādi joprojām nāk, un nevienu tāpēc nediskvalificē. Diskvalificētas vairākas komandas, bet neviens nav uz mūžu. Es uzskatu, ka diskvalificēt klubus ir pilnīgs murgs. Nepareizas lietas, ja tā var teikt, dara konkrēti cilvēki, tad vērsieties pret viņiem. Tāpat kā pret mani," sacījis Gavrilovs.

Gavrilovs norādījis, ka, viņaprāt, labi saticis ar iepriekšējo LFF prezidentu Gunti Indriksonu: "Gandrīz katru piektdienu no Daugavpils braucu uz Ugāli, lai ar Indriksonu uzspēlētu golfu, ieietu pirtī Viļņa Baltiņa mājās. Tur parādījās arī citi futbola cilvēki. Vairākus gadus tā braukāju līdz pat diskvalifikācijai. Tāda, lūk, draudzība."

"Viss nav tik vienkārši, totalizators ir tikai aisberga redzamā daļa, un tā ērta visiem. Tagadējā LFF vadība arī turpina to pašu dziesmu. Es aizeju uz futbola spēli, to pasniedz kā ārprātu!" stāstījis Gavrilovs. "Man nav uzrādīts neviens dokuments par diskvalifikāciju, varbūt tagad uzrakstīsi un viņi atsūtīs. Tikai mutiski pateica. Kā var aizliegt iet uz futbolu, ja es nopērku biļeti? Piekrītu, ka oficiāli nevaru būt kluba darbinieks."

Visu interviju ar Gavrilovu var lasīt šeit: Oļegs Gavrilovs. Latvijas futbola pelēkais...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-06 11:49, pirms 5 gadiem
Krišjānis pusei Latvijas zvanīja un mēģināja uzzināt, kāda ir situācija komandās, kādi var būt rezultāti. Viņš lika likmes, monitorēja situāciju, zvanīja visiem, kam varēja.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-06 13:28, pirms 5 gadiem
Kļaviņa kungs nez vēl noliegs savu sadarbību ar Gavrilovu???Taisīja toto un piegādāja vēl spēlētājus Daugavai un Gavrilovam.

     [+] [-]

, 2018-12-06 16:06, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Krišjānis pusei Latvijas zvanīja un mēģināja uzzināt, kāda ir situācija komandās, kādi var būt rezultāti. Viņš lika likmes, monitorēja situāciju, zvanīja visiem, kam varēja.
Tas jau toto karalis. Vēl kaut ko taisnojas. Atceros, kad komentēja PK splēles varēja jau just uz kā bija uzlicis

  +3 [+] [-]

, 2018-12-06 16:14, pirms 5 gadiem
LFF neko nevar pierādīt! Nožēlojami. Vienā pirtī sēž gan apsūdzētājs, gan tiesājamais, tad jau LFF ir ļoti sasmērējies!

  +4 [+] [-]

, 2018-12-06 16:22, pirms 5 gadiem
Šis izvilkums īsti neatspoguļo kopējo interviju. No intervijas kopumā, ja vien pareizi iztulko slāvisko retoriku, nerodas nekādu šaubu, ka Gavrilova slava pilnībā atbilst darītajiem darbiem un viņa vienīgā atruna ir tāda, ka visi citi "tādi paši", bet - neviena pierādījuma, nevienas konkrētas epizodes, kur nu vēl gatavības celt apsūdzību vai jebkādā citā veidā palīdzēt pielikt punktu netīrajām lietiņām.

  +3 [+] [-]

, 2018-12-06 16:42, pirms 5 gadiem
mndvolk rakstīja: Šis izvilkums īsti neatspoguļo kopējo interviju. No intervijas kopumā, ja vien pareizi iztulko slāvisko retoriku, nerodas nekādu šaubu, ka Gavrilova slava pilnībā atbilst darītajiem darbiem un viņa vienīgā atruna ir tāda, ka visi citi "tādi paši", bet - neviena pierādījuma, nevienas konkrētas epizodes, kur nu vēl gatavības celt apsūdzību vai jebkādā citā veidā palīdzēt pielikt punktu netīrajām lietiņām.
Tieši tā, viņs ne tikai nenoliedz, bet starp rindām apstiprina ka rebes bijušas

     [+] [-]

, 2018-12-06 17:45, pirms 5 gadiem
Patīk kā Gavrilovs vaino spēlētājus un ka neko nezināja.Ko tu tur muldi Oļeg,futbola cilvēki tak visi zin viņa shēmas,gan kā līgumus piespiest jaunus parakstīt un kā toto spēlēt.Vēl ievilcis savu drauģeļi Šišhanovu Latvijā un var tagad caur viņu shēmot.Nez kā Kļaviņa kungs šo Gavrilova rakstu komentēs?

  -2 [+] [-]

, 2018-12-07 00:55, pirms 5 gadiem
Gavrilovs ir apcietināts par spēļu sarunāšanu, bet nav rakstiskā veidā saņēmis info par diskvalifikāciju no Latvijas futbola? Neticu gan.

     [+] [-]

, 2018-12-07 00:57, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Krišjānis pusei Latvijas zvanīja un mēģināja uzzināt, kāda ir situācija komandās, kādi var būt rezultāti. Viņš lika likmes, monitorēja situāciju, zvanīja visiem, kam varēja.
Varētu jau pasmieties, ja nebūtu tik skumji - šāds cilvēks pretendēja uz LFF prezidenta krēslu.

     [+] [-]

, 2018-12-07 15:47, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Varētu jau pasmieties, ja nebūtu tik skumji - šāds cilvēks pretendēja uz LFF prezidenta krēslu.
Pats galvenais viņš visu noliedz.Šovasar bija jau redzēts Kļaviņa kungs Ventspilī arī,nez laikam gribēja zināt ar kādu sastāvu Ventspils spēlēs lai uzliktu likmi.Šos visus parazītus vai turēt tālāk no LFF.