Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Dobrecovs: "Protesta nebūs, bet Tiesnešu komitejai man ir jautājumi"

Dobrecovs: "Protesta nebūs, bet Tiesnešu komitejai man ir jautājumi"
Viktors Dobrecovs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Vakar SMScredit.lv tika izspēlēts trillera cienīgs Kurzemes derbijs - "Liepāja", esot vadībā ar 3:0 pretinieka laukumā, galu galā samierinājās ar neizšķirtu 3:3 pret "Ventspili". Liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs šodien sarunā ar Sportacentrs.com izteica viedokli par tiesāšanu.

Lai gan uzreiz pēc mača preses konferencē liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs solīja noteikti rakstīt protestu tiesāšanas sakarā, šodien viņš atzina, ka tas tomēr netiks darīts: "Mēs protestu tomēr neiesniegsim, jo no video nevar skaidri redzēt nevienu no strīdīgajām epizodēm. Viss ritēs kā ritēs."

Tomēr kopumā ar esošo situāciju tiesāšanas sakarā Dobrecovs nav apmierināts un sarunā ar Sportacentrs.com sevišķi izcēla epizodi, kurā "Ventspils" nopelnīja pendeli pret Raivo Varažinski un panāca 2:3: "Gribētos zināt no LFF, no Tiesnešu komitejas par tiesāšanu un tās izmaiņām. Nupat LFF DK Arturam Zakreševskim izteica brīdinājumu, bet es tomēr gribētu paprasīt - kad pēdējo reizi Tiesnešu komiteja ir uztaisījusi klubiem kādu semināru? Atceros, kad pats vēl spēlēju, pirms katras sezonas pie mums brauca tiesneši un skaidroja dažādas izmaiņas, piemēram, par aizmugures fiksēšanu. Ja Raivo Varažinskis vakardienas mačā zinātu, ka viņam epizode neprasa skriet bumbas virzienā, tad tiktu fiksēta aizmugure. Bet mēs to nezinām - kāpēc neviens mums nenolasa lekcijas par tiesāšanas izmaiņām? Es nerunāju tikai par "Liepāju" - kāpēc mums visiem klubiem, ja tiesāšanā parādās jaunas nianses, to nepaskaidro un neizstāsta? Pēc tam daudziem rodas jautājumi, kāpēc Dobrecovs mauro, kāpēc Dobrecovs ir idiots un tā tālāk, bet patiesībā Dobrecovs vienkārši nezina pēdējās izmaiņas tiesāšanā un tāpēc šādi reaģē! Es nezinu, kur tos atrast - LFF Tiesnešu komitejai ar to ir jāiepazīstina.

Varažinska epizodē ne jau tikai mēs apjukām. Video var redzēt, ka visi futbolisti, arī "Ventspils" futbolisti, tai epizodē apstājās. Pēc spēles piegāju pie galvenā tiesneša un pateicu: "Paldies, tu labi notiesāji." Man arī nebija pretenziju pret malējo tiesnesi, bet spēles laikā viņš divreiz cēla augšā karodziņu un tad laida lejā. Tai epizodē - ja Varažinskis vienkārši būtu palicis kā piemineklis stāvēt, tad tiktu fiksēta aizmugure. Taču pēc jaunajiem noteikumiem skaitās, ka Varažinskis uztaisīja kustību bumbas virzienā, un tāpēc ir sākusies jauna epizode - ja viņš paliktu stāvēt un Mujeci tiktu pie bumbas, tā skaitītos aizmugure. Raivo aizskrēja pakaļ bumbai, tai nemaz nepieskārās, taču ar savu darbību radīja jaunu epizodi un būtībā izdarīja dāvanu Mujeci, jo izveidojās jauna epizode, un aizmugure vairs netika fiksēta."

"Čerņikovs ir Tiesnešu komitejas vadītājs, un man nepatīk, ka mums, visiem Virslīgas klubiem, nav semināru ar jauno noteikumu traktējumu izklāstu. Kā jau teicu, agrāk vienmēr viņu pārstāvis pirms sezonas, janvārī vai februārī, atbrauca un to visu izstāstīja. Mēs tajos laikos zinājām, ko nozīmē, ja vārtsargs sešas sekundes tur bumbu rokās, zinājām visu par aizmuguri, varējām arī uzdot neskaidros jautājumus. Kam lai tagad uzdod tos jautājumus? Ja mēs tagad uzdodam jautājumus, pie mums visi apvainojas un sauc Dobrecovu par psihu. Bet es vienkārši dzīvoju pēc likumiem, pēc kuriem pats spēlēju, jo tagad vairs mums neviens tās lekcijas nelasa. Nelasa arī citiem klubiem, un man ir jautājums - kāpēc? Ne jau es tagad gribu konfliktu meklēt - vienkārši gribētos, lai visi klubi zina jaunos noteikumus. Var jau būt, ka Rīgas klubi, kuri atrodas vienā pilsētā ar LFF, zina, kas katru dienu notiek LFF. Es neesmu katru dienu Rīgā un LFF, tāpēc nezinu, kas tur notiek.

Negribu, lai tas viss izskatās pēc pārmetumiem - vienkārši gribu atrisināt šo neskaidro situāciju, jo tas cels mūsu futbola līmeni! Ar totalizatoru mēs cīnāmies? Cīnāmies, un tas ir super! Ir rezultāti no šīs cīņas? Ir! Nīcinām ārā tās komandas! Bet kā ir ar tiesāšanu un tās noteikumiem? Kāpēc tai epizodē visi spēlētāji apstājās? Mans viedoklis ir, ka viņi visi nezina noteikumus tāpat kā es. Tos nezina neviens, zināja tikai malējais tiesnesis un viss. Ja mēs zinātu noteikumus, Varažinskis paliktu savā vietā un būtu aizmugure.

Treneriem ir kvalifikācijas paaugstināšanas semināri, un arī tas ir super. Bet kā ir ar tiesnešiem? Mēs rīt vai parīt pēc tam, kad Čerņikovs pa kluso uztaisīs sapulci, neviens neuzzināsim, vai Golubevu aizsūtīs uz boksiem vai nē. Par boksiem es saucu tiesneša atstādināšanu uz kādu mēnesi. Tomēr es domāju, ka viņu aizsūtīs uz boksiem, jo kā pateica spēles inspektors, viņš notiesāja vāji. Bet ne treneri, ne jūs, žurnālisti, par to neuzzināsiet. Neviens. Toties visi runās, ka Dobrecovs ir psihs. Taču īstenībā, ja tiešām viņu aizsūtīs uz boksiem, Dobrecovam būs taisnība.

Paturpinot tiesnešu tēmu - Golubevs vakar tiesāja? Tiesāja. Iepriekšējo "Liepājas" spēli ar "Mettu" kurš tiesāja? Golubevs? Golubevs. Mums vakar kārtas ietvaros notika viena vienīga spēle - mums Latvijā tiesnešu trūkst? Taču iedodiet citu tiesnesi! Man nav pretenziju pret viņu, bet kā tas var būt? Varbūt tad lai viņš mums visu čempionātu tiesā? Es tagad visu šo izstāstu, tu smuki uzrakstīsi un Dobrecovam tāpat kā Zakreševskim būs brīdinājums. Vai pat vēl bargāks sods, un mani aizsūtīs tur kaut kur. Bet mani interesē, kāpēc nevar visu cilvēcīgi izskaidrot? Tad mēs, treneri, neuzdotu šādus jautājumus.

Vēl viens piemērs - mums Mihadjukam ir lauzta roka. Es zvanu tiesnesim, uzvārdu nesaukšu, un prasu: "Viņam ir ģipsis no pirkstiem līdz elkonim. Vai viņš varēs piedalīties nākamajā spēlē?" Viņš saka: "Es nezinu." Es atbildu: "Kā tu vari nezināt, tu taču esi tiesnesis!" Latvijā ir likums, ka pilsētās, vai tā būtu Rīga, Daugavpils vai Liepāja, nedrīkst braukt ātrāk par 50km/h un, ja brauksi ar 70km/h, sods visur būs vienāds. Bet par ģipsi viņš atbildēt nevar un saka, ka atkarīgs, kā traktēs inspektors, kā pieņems galvenais tiesnesis, ka esot atkarīgs, cik tas ģipsis būšot liels un mīksts vai ciets. Es saku: "Pagaidiet, kas tie par likumiem, ka tik dažādi var traktēt un kam vispār tas būtu jāzina, ja ne tiesnešiem?"


, 2015-07-06 00:43, pirms 9 gadiem
Nu taisnība vien ir Dobrecovam, tādas lietas ir jāskaidro, bet ko lai dara, ka Latvijas futbols nav sakārtots
, 2015-07-06 00:54, pirms 9 gadiem
Dobrecovam pa lielam taisnība, vienīgi sajaucis Liholaju ar Čerņikovu arī salīdzinājums ar Zakreševska izteikumiem nav vietā, jo šeit viss ir konstruktīvi, taču Zakreševska gadījumā bija visādas liekas un nepamatotas replikas.. Ja tiešām šādi komandu semināri agrāk bija un tagad nav, tad tas ir liels mīnuss.. Nav jau tā, ka vairs to izmaiņu noteikumos nav.. tās notiek regulāri un pie tam diezgan būtiskas, līdz ar to Dobrecovam plusiņš!
, 2015-07-06 00:54, pirms 9 gadiem
Pilniibaa piekriitu. LFF ir jaatiistaas
, 2015-07-06 01:11, pirms 9 gadiem
Jāgaida LFF atbilde, uzliks sodu vai ņems vērā ieteikumus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-06 08:11, pirms 9 gadiem
Dobrecovam viennozīmīgi ir taisnība. Šeit ir identiska situācija, kā jurispudencē, kur izmaiņas likumos ir skaidri redzamas un zināmas kur atrast. Pat jebkurā uzņēmumā, kur rodas jaunas izmaiņas attiecībā uz jebkuru izmaiņu darba attiecībās/tiesībās jebkurš normāls darba devējs vai vadītājs izdos atbilstošu cirkulāru, kur būtu skaidri atspoguļots darba ņēmējam vai izpildītājam attiecīgas izmaiņas. Tā ir normāla jebkuras sevi cienošas organizācijas prakse. Šajā gadījumā LFF kantoros, kas attiecas tieši uz šo gadījumu, atvainojiet, bet valda bardaks.
, 2015-07-06 08:15, pirms 9 gadiem
Anonymous187, 00:54, pirms 7 stundām, ignorēt, atbildēt
Dobrecovam pa lielam taisnība, vienīgi sajaucis Liholaju ar Čerņikovu arī salīdzinājums ar Zakreševska izteikumiem nav vietā, jo šeit viss ir konstruktīvi, taču Zakreševska gadījumā bija visādas liekas un nepamatotas replikas.. Ja tiešām šādi komandu semināri agrāk bija un tagad nav, tad tas ir liels mīnuss.. Nav jau tā, ka vairs to izmaiņu noteikumos nav.. tās notiek regulāri un pie tam diezgan būtiskas, līdz ar to Dobrecovam plusiņš!

Neko nav sajaucis. Liholajs ir DK šefs, bet Čerņikovs tiesnešu komitejas šefs. Tiesa gan,ļoti,ļoti vājš ....
Slēpts komentārs: Lido
, 2015-07-06 08:43, pirms 9 gadiem
Pavisam vienkārši mūsdienu tehnoloģijas laikmetā - par visām izmaiņāam noteikumos, niansēm - elektroniska veida paziņojums visiem klubiem, visām FA un futbola skolām, tur to apgūšana. Kāpēc tas nenotiek, pat virslīgas treneriem nav zināms??!
, 2015-07-06 08:46, pirms 9 gadiem
Lido rakstīja: Te tev nu bija protesta rakstītājs
Uzpūtīgais pāvs beidzot saprata, ka nav nemaz tik gudrs kā iedomājas, lai gan vēl jo projām noveļ vainu uz citiem, ka šie nabadziņam visu ar zelta karotīti nav mutē iebāzuši...
Nav jau tā, ka tas ir kas neparasts, ka sākumā izbļaustās un tad attopas, ka ir kļūdījies. Šeit visu cieņu Dobrecovam, ka atzīst savu nezināšanu un izskaidro tās iemeslu. Arī hokejā tiesnesis Odiņš ir teicis, ka KHL spēlētāji un treneri nezina noteikumus, precīzāk, to interpretācijas un nianses katrā situācijā.
, 2015-07-06 09:19, pirms 9 gadiem
Šī jau ir konstruktatīvāka saruna un ja pirms sezonas LFF nav iepazīstinājusi klubus ar izmaiņām un dažu noteikumu nianšu savādāku traktēšanu,tad tā jau ir federācijas kļūda.Šeit var Viktoram piekrist,tomēr pa lielam, visos laikos pat aktīvie futbolisti ne vienmēr zin visus futbola noteikumus(trenerus ieskaitot) un to noteikumu grāmatiņu daudzi pat nav pat lasījuši,par jauninājumiem pat nerunājot.
Tas pats attiecās uz reglamentējošiem noteikumiem.Pa priekšu uztaisa traci ,pēc tam meklē dokumentus. Un vēl gribētos ieteikt tiem gudrajiem komentētājiem ,kuri mēdz pievērst spēles gaitā uzmanību tiesnešu darbībām.Varu galvot,ka neviens no viņiem nav izlasījis noteikumu grāmatiņu no A līdz Z un kur nu vēl būt informētiem par izmaiņām un dažām jaunām niansēm šajos noteikumos.Tāpēc federācijai silti iesaku arī uzaicināt uz šādām metodiskām sanāksmēm arī spēles TV un SC komentētājus,žurnālistus.
, 2015-07-06 09:56, pirms 9 gadiem
Viss tas ir LFF cīņas rezultāts. LFF visūr ir salikti paklausīgi izpildītāji, savulaik tika iznīcināti vesela tiesnešu paaudze, daudzi beidza ātrāk nekā varēja. Par TK vadītājiem un locekļiem ielikti reāli lohi, kuri paši nekur nav tiesājuši, latviešu valodu nepārvalda, nav nekādas autoritātes.
Tas pats Golubevs jau 15 gadus tiesā, gadās arī veiksmīgas spēles, bet tāds baiļigs izskatās, liels uz lēns, nepārliecināts lēmumos, no tā jau arī sākās tā aurēšana. Noteikumi ir noteikumi, bet jādomā taču ar galvu, jājūt futbols, jāpālīdz futbolistiem, jāatrod kontakts ar visiem. Viktoram respect, nebāž galvu smiltis, bet runā, ko domā, reāls futbola cilvēks, būtu tādi, kā viņš, Artūrs vairākumā sen jau tas bardaks Latvijas futbola beigtos, bet diemžēl vairākums ir mīkstie, par cīsiņu pārdodās un tik aiz stūriem vāvuļo cik viss ir slikti, nākošājā dienā skrien uz federāciju stučīt!
, 2015-07-06 10:06, pirms 9 gadiem
Man vēl gribētos ,lai LFF mājas lapā beidzot savestu kārtībā gan virslīgas,gan dublieru tabulu.Tas taču ir nonsenss,ja ieeju oficiālajā LFF mājas lapā un pretī rēgojās kļūdainas tabulas.LFF sūtītie spēles inspektori vienmēr pārbauda ,vai stadionā ir aizpildītas tabulas,bet paši savā mājas lapā nevīžo to izdarīt.
, 2015-07-06 10:13, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Man vēl gribētos ,lai LFF mājas lapā beidzot savestu kārtībā gan virslīgas,gan dublieru tabulu.Tas taču ir nonsenss,ja ieeju oficiālajā LFF mājas lapā un pretī rēgojās kļūdainas tabulas.LFF sūtītie spēles inspektori vienmēr pārbauda ,vai stadionā ir aizpildītas tabulas,bet paši savā mājas lapā nevīžo to izdarīt.
Laikam ar 7 ļimoniem eiriķu un 60 darbiniekiem pamaz lai tādus sīkumus savest kārtībā, vajag vēl paprasīt no Blatera lai džunguri piesūta, tabulu taisītājam.
, 2015-07-06 10:26, pirms 9 gadiem
algun ,LFF mājas lapa vispār ir karikartūra.Kausa 2.kārtas rezultāti vēl nav zināmi. Laikam ar zirga pastu sūta.
, 2015-07-06 10:47, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: algun ,LFF mājas lapa vispār ir karikartūra.Kausa 2.kārtas rezultāti vēl nav zināmi. Laikam ar zirga pastu sūta.
ar zirga pastu nē, sen jau būtu atsūtīts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-06 11:05, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: algun ,LFF mājas lapa vispār ir karikartūra.Kausa 2.kārtas rezultāti vēl nav zināmi. Laikam ar zirga pastu sūta.
Patiesam,LFF majas lapa nekur neder.Viss izmetats pa sturiem,gruti atri ko sameklet,pat nodrukat vajadzigo ir problematiski.Veca majas lapa bija daudz labaka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-06 11:28, pirms 9 gadiem
Nevar noliegt ka Viktors ir emocionals treneris.Var redzet ka vins censas savaldit savas emocijas,bet ne vienmer tas vinam izdodas.Tadu treneru ir daudz(Maurinjo,Rziga,Pertija,bijusais basketbola treneris Peteris Visnevics,krievu futbola treneris Gazzajevs,KHL treneris Nazarovs,kadreizejais Latvijas futbola klubu treneris Viktors Nesterenko un citi,visus neatceros).Vinus soda,lama,kritize,bet ja tadu nebutu,un visi klusetu,tad taja pasa LFF valditu pilna diktatura un patvaliba.Tas notiek ari tagad,bet ir kadam jaruna patiesibu un jauzdod jautajumus.Esmu pamanijis,ka LFF nodalas un DK paradijas loti daudz punkti par speletaju,klubu,treneru sodisanu ar naudu.Domaju ka ne visi visu zina.Dulkainaja udeni vieglak makskeret zivis.Varbut tas ir viens no iemesliem,kapec ne visi visu zina.
, 2015-07-06 11:30, pirms 9 gadiem
your_ufo rakstīja: Aizmugure ir aizmugure ja piespēles brīdī kāds ir priekšā aizsargiem tur nav starpības kāda kustība un kur kustība, aizmugure ir aizmugure. LFF izdomā jaunus noteikumus! Tas ir pipec!
Sis ir tas moments,kad pie tiesnesa nevar piesieties,pats Varazinskis ir vainigs,absurds!
, 2015-07-06 11:43, pirms 9 gadiem
Par tiem ģipšiem vispār ir cirks. Noteikumos it kā ir atrunāts, ka nedrīkst spēlēt ar jebkādu papildus ekipējumu, vienalga, vai tie būtu plastmasas ceļsargi vai kas cits, kas var nopietni traumēt pretinieku. Dažus gadus atpakaļ vienam paziņam amatieru turnīrā ar ģipsi izsita 2 zobus. Pretiniekam sarkanā, bet par zobu labošanu un visām problēmām jau viņš nemaksā. Kopš tās reizes vienmēr esmu iebildis pret ļaušanu spēlēt ar ģipsi. Tomēr tiesneši vienmēr pasaka, ka viņiem vienalga, lai komandas vienojas savā starpā. Tad jau tik pat labi varam vienoties spēlēt ar basketbola bumbu? Nav iebildumu, ja ļauj spēlēt ar langeti (neesmu pārliecināts, kā to sauc - vārdu sakot alumīnija drāts, ar ko fiksēta roka un notīts ar elastīgo saiti), jo tā ir mīksta un īpaši traumēt nevienu nevar.
, 2015-07-06 12:28, pirms 9 gadiem
Tiem zirga pasta runātājiem.. varbūt pameklējiet ilgāk par 3 sekundēm un tad arī atradīsiet visu nepieciešamo? Te viss parādījās vakar dažu stundu laikā pēc spēlēm: fms.lff.lv
, 2015-07-06 12:40, pirms 9 gadiem
kanvit rakstīja: Nevar noliegt ka Viktors ir emocionals treneris.Var redzet ka vins censas savaldit savas emocijas,bet ne vienmer tas vinam izdodas.Tadu treneru ir daudz(Maurinjo,Rziga,Pertija,bijusais basketbola treneris Peteris Visnevics,krievu futbola treneris Gazzajevs,KHL treneris Nazarovs,kadreizejais Latvijas futbola klubu treneris Viktors Nesterenko un citi,visus neatceros).Vinus soda,lama,kritize,bet ja tadu nebutu,un visi klusetu,tad taja pasa LFF valditu pilna diktatura un patvaliba.Tas notiek ari tagad,bet ir kadam jaruna patiesibu un jauzdod jautajumus.Esmu pamanijis,ka LFF nodalas un DK paradijas loti daudz punkti par speletaju,klubu,treneru sodisanu ar naudu.Domaju ka ne visi visu zina.Dulkainaja udeni vieglak makskeret zivis.Varbut tas ir viens no iemesliem,kapec ne visi visu zina.
Atceros DAG/Liepājas laikā, kad Ņesterenko bija treneris, kad Atmanāvičius gāja sist "pendeli" Ņesterenko pagriezās pret tribīnēm, noplūca zāli un sāka to ēst. Tas bija skats par milionu
, 2015-07-06 16:35, pirms 9 gadiem
Pirmkārt, lūdzu zināmu cieņu pret Zirgu pastu:
https://lv-lv.facebook.com/ZirguPasts


Otrkārt, seminārus jau var organizēt dažādi - var no augšas, bet var no apakšas prasīt, ka vajag. Ja vairāku klubu vadības oficiāli vērstos pie LFF ar šādu vēlmi, vai tiešām tas netikstu sadzirdēts?
Bet te izskatās, ka vispirms ir emocijas, tad kāds Dobrecovam izskaidrojis konkrēto niansi, kāpēc Mujeci netika fiksēta aizmugure, un tikai tagad Liepājas vadība sapratusi, ka vajag izglītoties. Bet labāk, protams, tā, nekā nekā.
, 2015-07-06 18:01, pirms 9 gadiem
Kaut ko tomēr nesaprotu! Kā līnijtiesnesis vispirms ieraudzīja to,ka Varažinskis izdarīja kustību,bet nevis to,kas bija acu priekšā,Mujeci aizmugures stavokli? Noskatījos video daudzkārt un nevaru saprast vienkāršu lietu,tiesnesis nepacēla karodziņu! Tikai pēc brīža Varažinskis izskrēja no vārtsarga laukuma,jo ieraudzīja,ka Mujeci sāka skriet uz bumbu!
Kādu ūdeni te visi lej,ja līnījtiesnesis pie aizmugures stāvokļa būtu pildījis godprātīgi savus pienākumus un pacēlis karodziņu,tad viss šis bardaks nebūtu bijis,
Kā vienmēr atkal cīnāmies ar sekām,nevis cēloņiem?????
, 2015-07-06 23:05, pirms 9 gadiem
Life rakstīja: Kaut ko tomēr nesaprotu! Kā līnijtiesnesis vispirms ieraudzīja to,ka Varažinskis izdarīja kustību,bet nevis to,kas bija acu priekšā,Mujeci aizmugures stavokli? Noskatījos video daudzkārt un nevaru saprast vienkāršu lietu,tiesnesis nepacēla karodziņu! Tikai pēc brīža Varažinskis izskrēja no vārtsarga laukuma,jo ieraudzīja,ka Mujeci sāka skriet uz bumbu!
Kādu ūdeni te visi lej,ja līnījtiesnesis pie aizmugures stāvokļa būtu pildījis godprātīgi savus pienākumus un pacēlis karodziņu,tad viss šis bardaks nebūtu bijis,
Kā vienmēr atkal cīnāmies ar sekām,nevis cēloņiem?????
Kurš tā gudri nepacēla - Vasja vai Haris?
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.