Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

eSports.lv lasītāji izvēlas Ivanu Lukjanovu

eSports.lv lasītāji izvēlas Ivanu Lukjanovu
Ivans Lukjanovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Par LMT Virslīgas jeb Latvijas futbola čempionāta pussezonas labāko futbolistu eSports.lv lasītāji ir atzinuši Rīgas "Skonto" uzbrucēju Ivanu Lukjanovu, kurš sīvā cīņā apsteidzis Rēzeknes "Blāzmas" kapteini Vitāliju Rečicki un "Liepājas metalurga" uzbrukuma duetu - Ģirtu Karlsonu un Kristapu Grebi.

Balsojums par LMT Virslīgas jeb Latvijas futbola čempionāta labāko spēlētāju pēc pussezonas ir noslēdzies. Ikviens eSports.lv apmeklētājs visas pagājušās nedēļas garumā varēja piedalīties balsojumā, izvēloties sev tīkamāko Virslīgas futbolistu. Kopumā tika saņemtas 1 063 balsis. Jau no paša balsojuma sākuma vadībā izvirzījās Rīgas "Skonto" uzbrukuma līderis IVANS LUKJANOVS, kurš vadībā noturējās līdz pat balsojuma noslēgumam. Viņam cieši uz pēdām mina Rēzeknes "Blāzmas" kapteinis VITĀLIJS REČICKIS, kurš galu galā ieņēma 2. vietu, no Lukjanova atpaliekot par nieka astoņām balsīm. Pāri simta robežai tika arī "Liepājas metalurga" uzbrukuma duets - ĢIRTS KARLSONS un KRISTAPS GREBIS. Viņiem attiecīgi 3. un 4. vieta.

Ivans Lukjanovs (22) šosezon Rīgas "Skonto" labā 15 spēlēs guvis 14 vārtus, būdams trešais čempionāta rezultatīvākais futbolists. Tiesa gan, bijušais Latvijas U-21 izlases uzbrucējs savas pēdējās spēles "Skonto" sastāvā, visticamāk, jau aizvadījis - jau šodien Ivans dosies uz Poliju, lai kopā ar mūsu aizsargu Sergeju Kožanu šodien un rīt izietu medicīniskās pārbaudes Polijas Ekstralīgas klubā Gdaņskas "Lechia". Ja viss būs kārtībā, paredzams, ka abi skontieši trešdien parakstīs līgumu ar Polijas 11. spēcīgāko klubu, tādējādi izlemjot karjeru turpināt Gdaņskā.

Tas gan neliegs eSports.lv lasītājiem jau pavisam drīz uzdot jautājumus Ivanam, ar kuru intervija tiks veikta šīs nedēļas nogalē! Paldies visiem, kas piedalījās balsojumā, dodot savu artavu aptaujas rezultātos!

LMT Virslīgas pussezonas labākā spēlētāja balsojums

VSpēlētājsKlubsBalsis
1.Ivans LukjanovsSkonto FC185
2.Vitālijs RečickisSK Blāzma177
3.Ģirts KarlsonsSK Liepājas metalurgs139
4.Kristaps GrebisSK Liepājas metalurgs134
5.Vits RimkusFK Ventspils67
6.Deniss TarasovsFK Daugava65
Valērijs AfanasjevsFK Dinaburg65
8.Daniels KastnersSK Liepājas metalurgs55
9.Vladimirs DvališviliSkonto FC39
10.Kristians ToressFK Jūrmala34
11.Zurabs MentešašviliFK Ventspils24
Igors KozlovsSkonto FC24
13.Vitālijs AstafjevsOlimps/RFS23
14.Grigorijs ČirkinsFK Ventspils16
Oļegs MalašenoksFK Tranzīts16

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-06 12:11, pirms 15 gadiem
Labi ka brauc prom.Nebūs Dobrecova varianta kad sita daudz vārtus Latvijā un viss.
, 2009-07-06 12:18, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Kp Tarasovs prieksa Afanasjevam?
Neredzi, ka abiem ir 6.vieta?
, 2009-07-06 12:22, pirms 15 gadiem
Es arī balsoju par Lukjanovu, es domāju viņam pat īsti nebija konkurences, jo ne jau tikai vārti ir tas, kas Lukjanovu padarīja tik labu, pēc spēles kvalitātes, tad, kad es viņu ieraudzīju spēlējot pret Daugavu, no sākuma nesapratu, kas tas par spēlētāju, kurš lido pa laukumu un ir visur... Godam nopelnīts tituls, malacis Lukjanovs Lai veicas Polijā.

Liels prieks par Tarasovu, tik nezinu, vai 6. vieta ir pelnīta, baigi augstu tomēr un priekšā, gan Dvališvili, gan Kastneram, bet vienalga - nevar apstrīdēt, ka viņš ir šīssezonas LMT Virslīgas mazais pārsteigums. Viņam ir tikai 18 gadi!!!
, 2009-07-06 12:22, pirms 15 gadiem
Pelnīti. Es arī par viņu nobalsoju.
Ar Rēzeknes lokālpatriotismu viss skaidrs. Liepājnieku balsis sadalījās. Un FKV šosezon grūti izdalīt vienu izteiktu līderi. Un, ja izdalītu, tad listē īstos kandidātus neredzu.
, 2009-07-06 12:50, pirms 15 gadiem
Par Lukjanovu nekadu šaubu. Kas ir Rečickis?
, 2009-07-06 13:20, pirms 15 gadiem
donkey rakstīja: Pelnīti. Es arī par viņu nobalsoju.
Ar Rēzeknes lokālpatriotismu viss skaidrs. Liepājnieku balsis sadalījās. Un FKV šosezon grūti izdalīt vienu izteiktu līderi. Un, ja izdalītu, tad listē īstos kandidātus neredzu.
Var teikt, ka FKV kamandā neizcēlās neviens spēlētājs tāpēc ka visi spēlēja kā vienota komanda! Bet par Lukjanova uzvaru nekādu šaubu jau pašā balsojuma sākumā nevienam es domāju nebija
, 2009-07-06 14:01, pirms 15 gadiem
Jap. Tā tam vajadzēja būt. Arī es balsoju par Lukjanovu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Dark Eagle
, 2009-07-06 18:34, pirms 15 gadiem
nekad par viņu neliktu
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.