Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Spartakam" ievērojams pastiprinājums - komandai pievienojas Smirnovs un Krjauklis

"Spartakam" ievērojams pastiprinājums - komandai pievienojas Smirnovs un Krjauklis
Vitālijs Smirnovs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas Virslīgas klubs Jūrmalas "Spartaks" paziņojis par čempionvienības "Ventspils" bijušā kapteiņa Vitālija Smirnova un iepriekš Dienvidāfrikā spēlējošā Rita Krjaukļa piesaisti. Papildus abiem aizsargiem oficiāli apstiprināts arī līgums ar Edgaru Gauraču.

Pēc veiksmīgi aizvadītās sezonas FK „Ventspils” sastāvā, ar kuru Vitālijs Smirnovs kā komandas kapteinis kļuva par Latvijas čempionu, aizsargs bija devies pārbaudē uz Angliju, proti, „Championship” komandu „Blackpool”. Lai arī presē izskanējušās atsauksmes bija pozitīvas, līgums parakstīts netika, un par Smirnova pievienošanu savam sastāvam paziņojusi Jūrmalas „Spartaks”.

Smirnovs pagājušajā sezonā bija viens no retajiem, kurš izgāja pamatsastāvā visās 27 Virslīgas spēlēs. Pēc izcīnītā čempionu kausa viņš nepiekrita pagarināt līgumu ar „Ventspili”, tā vietā nonākot „Spartakā”, kurš pagājušajā sezonā ieņēma septīto vietu.

„Spartakā” nonācis arī bijušais Latvijas izlases aizsargs Rits Krjauklis, kurš pagājušajā vasarā pievienojās Dienvidāfrikas klubam „Ajax Cape Town”, bet pirms tam pārstāvēja citu šīs valsts klubu „Golden Arrows”.

Nesen par savu pievienošanos Jūrmalas komandai paziņoja arī Edgars Gauračs, kurš uz „Spartak” pārcēlās no Krievijas otrās līgas, proti, laužot līgumu ar Maskavas „Torpedo” komandu.

Izmantotie resursi:
Spartaks Jūrmala parakstījis ligumus...
We’ve spent £46.8m on players in four years,...


, 2014-03-06 13:01, pirms 10 gadiem
Kamēr atradīs labāku robu, jo meistarības forma , kāda nu tā ir, tomēr jāuztur.
, 2014-03-06 13:06, pirms 10 gadiem
Kāpēc nekas netiek rakstīts par otru ambiciozo Jūrmalas klubu?
, 2014-03-06 13:08, pirms 10 gadiem
nu spartaks izskatas iespaidigi, cerams ka sogad sanaks ari ielausties cetriniekaa!!
, 2014-03-06 13:09, pirms 10 gadiem
Līdz vasarai normāli spēlēs, tad drošvien kā parasti
, 2014-03-06 13:11, pirms 10 gadiem
Gan jau tik līdz vasarai, jo, piemēram, Smirnovs ir pelnījis spēlēt augstāka līmeņa klubā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-06 14:09, pirms 10 gadiem
Wow trakie. Spartaku pastiprinājuši tiešām labi kvalitatīvi spēlētāji visās pozīcijās!!
Redzēja kā Rīgas Daugava pērn dabūja godalgas, Liepājas un Dpils vājuma mirklis.ir jāizmanto!!
Mana prognoze:
1.Skonto 2.Ventspils 3.Spartaks 4.R.Daugava 5.Jelgava 6.D.Daugava.. tālāk nezinu bet nu interese milzīga un ar nepacietību gaidu startu. :p
, 2014-03-06 14:24, pirms 10 gadiem
Barca Nr.1 rakstīja: Wow trakie. Spartaku pastiprinājuši tiešām labi kvalitatīvi spēlētāji visās pozīcijās!!
Redzēja kā Rīgas Daugava pērn dabūja godalgas, Liepājas un Dpils vājuma mirklis.ir jāizmanto!!
Mana prognoze:
1.Skonto 2.Ventspils 3.Spartaks 4.R.Daugava 5.Jelgava 6.D.Daugava.. tālāk nezinu bet nu interese milzīga un ar nepacietību gaidu startu. :p
Rīgas Daugava neko nedabūja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-06 14:58, pirms 10 gadiem
Tagad ir piesaistīti vēl labāki spēlētāji nekā gadu iepriekš, bet ir šaubas par viņu palikšanu līdz sezonas beigām. Ja paliks, trijniekā būs noteikti!
, 2014-03-06 17:19, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Kāpēc nekas netiek rakstīts par otru ambiciozo Jūrmalas klubu?
Jūrmalai pievienojies Šiļuks un Halvitovs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-06 18:40, pirms 10 gadiem
Pēc FKV un Torpedo ir daudz vieglāk atrast labu klubu nekā pēc Spartaka. Būlvītis-labs piemērs. Pēc pavadītas Skonto pussezonas atrāda labu klubu, bet no Spartaka neviens viņu negrībēja ņemt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-06 20:59, pirms 10 gadiem
jeibogu, Roland Eliņ! Šodien tik daudz feilus rakstos kā tu esi sarakstījis, citi autori pa mēnesi nesaraksta! Vispirms Pujols Brazīlijas izlasē, tagad nemāki locīt vārdu "Ritus"! Medus burku tu arī sauc par "meda burku"!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-06 23:47, pirms 10 gadiem
Jautājums, kur Spartaks ņem piķi, lai piesaistītu uzreiz tik daudz skaļu vārdu Latvijas futbolā? Es gan pieļauju, ka runa nav tik daudz par naudu, bet gan par izlasi, jo viss šis trio ir Starkova izlases kandidātu pulks, bet Pahars vēl nevienu no viņiem nav izaucis. No tāda viedokļa, protams, labi visiem - gan pašiem spēlētājiem, gan Spartakam, gan skatītājiem.

Smirnova gadījumā gan droši vien vēlme bija tikt ārzemēs pa ziemu, neizdevās un tagad kaut kur jānobāzējas. FKV nedara tāpat kā Skonto - pēc neveiksmīgām pārbaudēm neņem atpakaļ tos, kam beidzies līgums.

Lai nu kā, Latvijas futbola mērogā ievērojami papildinājumi, kas liek domāt, ka Spartaks šosezon savas ambīcijas varētu virzīt medaļu virzienā. Veiksmi!
, 2014-03-07 00:13, pirms 10 gadiem
Spartaka mājaslapā pie sastāva minēti arī aizsargs Nikita Cherepanov, pussargs Peter Dominguez un uzbrucējs Mikheil Rostiashvili.
, 2014-03-07 00:27, pirms 10 gadiem
Nikita Cheropanov - 18 gadus vecs aizsargs no Maskavas Lokomotiv-2, Peter Dominguez - 23 gadus vecs pussargs no Kolumbijas Atletico Huila un Mikheil Rostiashvili - 23 gadus vecs uzbrucējs no Gruzijas Samtredia.
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.