Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Ventspils" jaunieši ar minimālu zaudējumu noslēdz dalību "Viareggio Cup"

"Ventspils" jaunieši ar minimālu zaudējumu noslēdz dalību "Viareggio Cup"
Artūrs Zjuzins.
Foto: www.fkventspils.lv

Ar minimālu zaudējumu 0:1 pret grupas līderi "Reggina" šovakar dalību "Viareggio Cup" izcīņā noslēguši "Ventspils" jaunie futbolisti. Neskatoties uz trim zaudējumiem un 4. vietu grupā, jaunie ventspilnieki (1989. gadā dzimuši un jaunāki) ieguvuši vērtīgu starptautisko pieredzi.

Arī pēdējā grupas spēlē "Ventspils" jaunieši "Viareggio Cup" izcīņā piedzīvoja zaudējumu - šoreiz 0:1 pret grupas uzvarētāju "Reggina". Kā Sportacentrs.com pastāstīja "Ventspils" preses sekretārs Mihails Koroļovs, jau pašā mača sākumā mūsējie nonākuši iedzinējos, kad itāļu kluba spēlētājs realizējis izgājienu pret mūsu vārtsargu Raļkeviču. Puslaika turpinājumā ventspilnieki vairāk aizsargājušies, jo pēc ielaistajiem vārtiem iniciatīva vēl vairāk pārgājusi pretinieku pusē. Divreiz veiksmīgi nospēlējis Raļkevičs, neļaujot rezultātam kļūt lielākam.

Otrajā puslaikā mazliet pārāki joprojām bijuši "Reggina" jaunie spēlētāji, taču arī ventspilnieki pie pāris iespējām tika - tomēr ne Zjuzins, ne Ignatāns itāļu vārtsargu pārspēt neprata. Savus momentus neizmantoja arī "Reggina", un mačs tā arī noslēdzās - minimāla itāļu uzvara ar 1:0.

Tādējādi "Ventspils" piedzīvojusi zaudējumus visās trijās grupas spēlēs, kopējā vārtu attiecība - 2:9. 1. vietā grupā finišēja "Reggina", kas izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs, bet 2. vietā ar sešiem punktiem ierindojās "AS Roma".

FK Ventspils - Reggina 0:1 (0:1)

Brīdinājumi: Barinovs, Ruljē, Ignatāns, Baturinskis.
FK Ventspils: Raļkevičs, Barinovs, Aizgrāvis, Ruljē, Ignatāns, Mukins (Čamkanovs 69'), Rugins, Zjuzins (Kārkliņš 82'), Vērdiņš (Bobrovs 85'), Višņakovs, Baturinskis.

FK "Ventspils" jauniešu spēļu kalendārs "Viareggio Cup"

DatumsSpēleRezultāts
02.02.2010.AS Roma – FK Ventspils5:2 (2:1)
04.02.2010.FK Ventspils - Cisco Roma0:3 (0:1)
06.02.2010.FK Ventspils - Reggina0:1 (0:1)

Izmantotie resursi:
viareggiocup.it


, 2010-02-06 21:41, pirms 14 gadiem
nekas vismaz pieredziiti iekraaja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-06 22:12, pirms 14 gadiem
galvenais lai ir starptautiska pieredze un redz, ka vēl ir daudz daudz jāstrādā un tas ka ir tikuši Ventspils komandā, vēl nenozīmē ka tagad nu jau baigās zvaigznes ir.

Jāsaprot, ka futbola karjērā nokļūt kādā no Latvijas stirpākajiem klubiem īstenībā vēl nav nekas!
, 2010-02-06 23:45, pirms 14 gadiem
Praktiski visi Tranzits puishi!
Labs farmklubs un, cerams, tur lieliski speletaji aug "Lielajai" komandai.
, 2010-02-07 00:58, pirms 14 gadiem
prieksh Tranzita shaaci rezultaati un iespeeja sacensties ar Italijas jaunieshiem... ir ok
, 2010-02-07 14:07, pirms 14 gadiem
Pieredze tur galvenā!
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.