Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Valmieras" bombardieris Arokodare izlaidīs sezonas pirmās spēles

"Valmieras" bombardieris Arokodare izlaidīs sezonas pirmās spēles
Nigērijas futbolists Tolu Arokodare un portugālis Žoržinju. Foto: Jānis Līgats

Eirokausos vietu ieguvušajai "Valmiera FC" jaunās Virslīgas sezonas ievadu nāksies aizvadīt bez sava labākā vārtu guvēja Tolu Arokodares, kuram starpsezonā jāpārcieš divas operācijas.

Tamaza Pertijas trenētā "Valmiera" cītīgi gatavojas jaunajai sezonai, kurā vienība vairs neiesoļos kā melnais zirdziņš, bet gan kā nopietns medaļu pretendents. Komandas treniņiem šobrīd pievienojušies leģionāri, tostarp pērnās sezonas otrās puses sensācija Tolu Arokodare. 19 gadus vecais nigērietis gan nepiedalīsies vienības pirmajos mačos, jo futbolistam starpsezonā bija jāsaved kārtībā veselība, jo sezonas laikā spēlētājam teju katru spēli radās problēmas ar pleciem.

Raženajam uzbrucējam pie Beļģijas speciālistiem jau veikta kreisā pleca operācija, bet drīzumā Arokodare vēlreiz dosies uz Beļģiju, lai savestu kārtībā arī labo plecu. Paredzams, ka atveseļošanās process ilgs līdz marta izskaņai. Tādēļ talantīgais nigērietis Virslīgas pirmajās kārtās valmieriešiem nebūs pieejams laukumā.

Aizvadītajā sezonā Arokodare papildināja Vidzemes komandas rindas sezonas otrajā pusē, piedaloties 16 mačos, kuros uzbrucējs izcēlās ar septiņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, tādējādi kļūstot par vienības rezultatīvāko spēlētāju. Taču uzkrītoši bieži sezonas laikā pēc cīņas ar pretspēlētājiem nigērietis ar sāpju grimasi sejā saļima uz laukuma. Kā izrādās Arokodarem vairākkārt roka tika izrauta no pleca, kas, protams, ir ļoti nepatīkami un sāpīgi. Jau tuvojoties sezonas izskaņai bija skaidrs, ka jaunajam futbolistam būs vajadzīga medicīniska iejaukšanās, kas arī notikusi.

"Valmiera" savu sezonas pirmo spēli aizvadīs Vidzemes Olimpiskajā centrā, atklājot Virslīgas turnīru 13. martā pret Latvijas čempionvienību "Riga FC". Rīdzinieku nometnē jaunākā ziņa ir par komandas jauno fiziskās sagatavotības treneri Pāvelu Sirenko. 45 gadus vecais ukraiņu speciālists strādājis virknē dzimtās valsts klubu, tostarp "Dnipro", kas 2015. gadā sasniedza Eiropas līgas finālu.


, 2020-01-06 16:36, pirms 4 gadiem
Šodien redzēju Valmieras ēdnīcā, sāpju grimases netika novērotas.
, 2020-01-06 16:41, pirms 4 gadiem
Guru no geto rakstīja: Šodien redzēju Valmieras ēdnīcā, sāpju grimases netika novērotas.
neesi smieklīgs? tieši tā, neesi!
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.