Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Čempionu kapteinis 21 gada vecumā: Kazačoks par sensāciju un izlasi

Andris Liepa
Andris Liepa
Šogad pirmoreiz par Latvijas futbola čempionu kļuva Jūrmalas "Spartaks", kura kapteinis sezonas otrajā pusē bija tikai 21 gadu vecais pussargs Jevgeņijs Kazačoks. Sarunā ar Sportacentrs.com liepājnieks stāsta gan par aizvadīto sezonu, kurā no viņiem zelta godalgas negaidīja neviens, gan par ambīcijām spēlēt Latvijas izlasē, gan arī par iespējamo nākotni. Intervijas ilgums: 46 minūtes.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2016-12-05 14:21, pirms 7 gadiem
Cik var pieminēt to, ka Spartaka uzvara virslīgā bija sensācija? Izanalizējiet iesākumā konkurentu problēmas, sniegumus sezonas gaitā, traumas un tad runājiet par sensāciju. Teikšu atkārtoti īsi, Spartakam līdzvērtīgu konkurentu praktiski lielāko čempionāta daļu nebija, savukārt pašiem izdevās izvairīties no lieliem kritumiem sniegumā un fiziskā ziņā.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-05 16:39, pirms 7 gadiem
Nu nevar teikt, ka krituma nebija. Bija, bet viss beigās pozitīvi izvērtās.

  +3 [+] [-]

, 2016-12-05 16:47, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Cik var pieminēt to, ka Spartaka uzvara virslīgā bija sensācija? Izanalizējiet iesākumā konkurentu problēmas, sniegumus sezonas gaitā, traumas un tad runājiet par sensāciju. Teikšu atkārtoti īsi, Spartakam līdzvērtīgu konkurentu praktiski lielāko čempionāta daļu nebija, savukārt pašiem izdevās izvairīties no lieliem kritumiem sniegumā un fiziskā ziņā.
protams , ka tā ir sensācija. pirmssezonā jau neviens nedomāja , ka Spartaks spēs aizcīnīties līdz titulam

     [+] [-]

, 2016-12-06 12:55, pirms 7 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: protams , ka tā ir sensācija. pirmssezonā jau neviens nedomāja , ka Spartaks spēs aizcīnīties līdz titulam
Man pēc viņu pirmās spēles jau viss bija skaidrs. Atlika tikai gaidīt sportisko bedri, bet no tās veiksmīgi izdevās tikt ārā...Un arī uz citu klubu rēķina. Jelgavai pietrūka sezonas pirmajā pusē izsētā, savukārt Ventspils pēdējās 3 spēlēs sāka gāzt totālus ūdeņus. Tā kā būsim godīgi, Spartaks uzvarēja likumsakarīgi, bet ne jau kaut ko ārkārtēji "spridzinot", ko varētu dēvēt par sensāciju.

     [+] [-]

, 2016-12-06 17:57, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Man pēc viņu pirmās spēles jau viss bija skaidrs. Atlika tikai gaidīt sportisko bedri, bet no tās veiksmīgi izdevās tikt ārā...Un arī uz citu klubu rēķina. Jelgavai pietrūka sezonas pirmajā pusē izsētā, savukārt Ventspils pēdējās 3 spēlēs sāka gāzt totālus ūdeņus. Tā kā būsim godīgi, Spartaks uzvarēja likumsakarīgi, bet ne jau kaut ko ārkārtēji "spridzinot", ko varētu dēvēt par sensāciju.
stulbenis