Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" nespēj pieveikt RFS, zaudē cīņā par sudrabu "Jelgavai"

5. novembrī Ventspilī norisinājās SynotTip futbola Virslīgas pēdējās, 28., kārtas, spēle starp FK "Ventspils" un RFS komandām. Mājiniekiem piederēja izteikts pārsvars, ventspilnieki daudz kontrolēja bumbu, kamēr viesi atbildēja ar pretuzbrukumiem un labu spēli aizsardzībā. Neskatoties uz to, mačs noslēdzās neizšķirti, un abas komandas guva vārtus pirmajā puslaikā - vispirms "Ventspils" izvirzījās vadībā, kad no gaisa bumbu vārtos trieca Aleksejs Aleksejevs, bet jau pēc piecām minūtēm RFS atbildēja ar savu vārtu guvumu, kad rupju kļūdu mājinieku aizsardzībā izmantoja Ensa Ndžī, sitot bumbu tukšos vārtos. Spēle beidzās ar rezultātu 1:1, un galu galā šī kļūda aizsardzībā "Ventspilij" maksāja ne tikai uzvaru, bet arī sudraba godalgas Virslīgas turnīrā.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2016-11-06 01:31, pirms 7 gadiem
Nesaprašanās aizsardzībā un jāsamierinās ar bronzu. Skarbs ir futbols. Kādam nav info, kāpēc Uvarenko nespēlē jau ilgu laiku? Savainojums vai arī vienkārši sportiskā konkurencē Pavlovs izrādījies pārāks?