Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Jelgava" zaudē "Mettai", tomēr izcīna savu pirmo Virslīgas sudrabu vēsturē

5. novembrī Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, norisinājās SynotTip futbola Virslīgas pēdējās, 28. kārtas, spēle starp FK "Jelgava" un FS "Metta/LU" komandām. Mačā mājinieki pārliecinoši vairāk kontrolēja bumbu, tomēr viesu spēle aizsardzībā un pretuzbrukumos ļāva tieši Rīgas komandai izcīnīt uzvaru. Pirmajā puslaikā rezultātu ar precīzu tālsitienu atklāja Adamu Abdullahi, savulaik otrā puslaika sākumā rezultātu ar sitenu no tuvas distances izlīdzināja Andrejs Kovaļovs. Punktu "Metta" pielika pašā mača izskaņā, kad pēc labas Dāvja Indrāna piespēles izgājienā viens pret vienu precīzs bija japāņu leģionārs Takumi Mijazaki. 2:1 "Mettas" uzvara, tomēr neskatoties uz zaudējumu, "Jelgava" pirmo reizi izcīna Virslīgas sudraba godalgas.
Vērtējums: +1

  -1 [+] [-]

, 2016-11-06 01:50, pirms 7 gadiem
Mettas leģionāri kārtējo reizi pierāda savu lietderību. Skaista spēle un lielisks komentēšanas stils. Lai arī zaudējums, apsveicu Jelgavu ar vēsturisko sudrabu.