Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ziziļevs: "Ar šo uzvaru ceram piesaistīt vairāk līdzjutēju"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ziziļevs: "Ar šo uzvaru ceram piesaistīt vairāk līdzjutēju"
Mihails Ziziļevs (ar kausu) vēl neziņā par savu turpmāko karjeru
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Latvijas jaunās futbola čempiones Daugavpils "Daugavas" komandas kapteinis Mihails Ziziļevs pēc titula nodrošināšanas pateicās visu futbolistu ģimenēm un līdzjutējiem par sniegto atbalstu sezonas garumā. Viņš arī izteica cerību, ka šī uzvara sekmēs līdzjutēju skaita pieaugumu tribīnēs. Par aizvadīto sezonu pārdomās dalījās arī Ivans Tabanovs.

Pēcspēles preses konferencē piedalījās "Daugavas" galvenais treneris Ivans Tabanovs un komandas kapteinis Mihails Ziziļevs. Tabanova sejas izteiksmē gan nekādu prieku nevarēja manīt - viņš kā allaž bija nosvērts un mierīgs. Arī pēc žurnālistu uzdotā jautājuma par Oļega Gavrilova saistību ar klubu. Mēs pievērsīsimies sportiskajai un priecīgajai konferences daļai.

Ivans Tabanovs: "Spēle nebija viegla, laukuma segums ietekmēja kvalitāti. Galvenais bija iegūt trīs punktus, kā arī parādīt čempionu cienīgu sniegumu. Daļēji tas arī izdevās. Uzskatu, ka uzvarējām pelnīti. Gribu pateikties puišiem, viņi ir pelnījuši šo uzvaru. Jau no pirmās dienas jutu, ka varam kļūt par čempioniem. Mans pirmais mačs bija pret "Ventspili", kuru uzvarējām viesos. Tad man nebija vairs nekādu šaubu, ka varam uzvarēt visus. Dzīvojām, trenējāmies kā viena ģimene. Pateicos kluba vadībai par atbalstu un uzaicinājumu šeit strādāt. Paldies arī faniem par atbalstu, īpaši smagākajos sezonas brīžos. Arī šodien ar viņu atbalstu guvām trešos vārtus. Mēs viņiem pateicāmies ar čempionu titulu!

Kad es sapratu, ka tituls ir rokā? Kad ceturtais tiesnesis parādīja kompensācijas minūtes. Sapratu, ka viņi nepaspēs mums iesist divus vārtus. Vēl vairāk noticēju, kad dzirdēju galvenā tiesneša finālsvilpi. Uz šejieni ierados, apzinoties, ka ir jāizcīna čempiontituls. Pat tad, kad zaudējām "Skonto" un "Metalurgam", ticēju šai komandai. Visi viens otru atbalstījām gan laukumā, gan ārpus tā. Nevarētu nosaukt, kura no spēlēm bija vissmagākā. Visas bija smagas! Dažas komandas nenoskaņojās uz visām spēlēm, tādējādi zaudējot punktus. Mēs centāmies no šādām kļūdām izvairīties.

Arī pēdējā spēlē pret "Ventspili" neko pretiniekam nedāvināsim. Divas dienas atpūtīsimies, pēc kā sāksim gatavoties noslēdzošajai sezonas spēlei. Čempionāts vēl nav galā! Par izklaides programmu domāsim pēc sezonas beigām. Mēs esam profesionāļi, tādēļ spēlēsim uz pilnu jaudu. Mums ierindā ir palikuši tikai 18 futbolisti, tādēļ nevar būt nekādas runas par otrā vai pirmā sastāva laišanu laukumā pret ventspilniekiem. Visi viņi būs gatavi spēlēt."

Mihails Ziziļevs: "Visas emocijas atstājām laukumā, sākot ar treneri, rezervistiem un laukumā esošajiem futbolistiem. Šogad mēs bijām pelnījuši titulu. Jau no sezonas sākuma ļoti nopietni attiecāmies pret treniņiem un spēlēm. Apsveicu visus mūsu tuviniekus - mātes, tēvus, bērnus, radiniekus. Bez viņu atbalsta būtu bijis grūti. Lai arī mums nav nemaz tik daudz līdzjutēju, gribētos pateiktos arī viņiem. Ceru, ka mūsu sasniegumi piesaistīs plašāku skatītāju loku. Daugavpilī ir potenciāls piepildīt tribīnes vairāk.

Sezonai sākām gatavoties Ravila Sabitova vadībā, bet pēc zaudējuma ar 1:6 "Jūrmalai" kluba vadība nolēma, ka ar šo treneri savus uzdevumus mums neizpildīt. Tāds ir futbols, tas nebija nekas ārkārtējs. Jo vairāk treneru, jo vairāk futbolisti iegūst. Arī Sabitovam ir nopelni komandas uzvarā. Šosezon vieglu spēļu nav bijis, arī šodien pret "Gulbeni" viegli nebija. Bija liels atbildības slogs, tomēr mēs izturējām."

"Gulbenes" galvenais treneris Mihails Koņevs: "Apsveicu "Daugavu" ar pelnīti izcīnītu čempionu titulu. Komanda visstabilāk aizvadīja čempionātu, bez jebkādiem kritumiem. Gribētos pateikties arī federācijai, ka šodien palīdzēja mums noorganizēt spēli. Tā gadījās, ka sliktās laukuma kvalitātes dēļ nevarējām spēlēt Gulbenē. Jau pirms spēles ar Liepāju tika veikts mežonīgs darbu apjoms, lai spēle vispār varētu norisināties.

Runājot par šo spēli, tā vēlreiz pierādīja, ka mums nav sabalansēts sastāvs. Daudz problēmu ir vidējā līnijā, tādēļ uzbrukums nesanāk. Šī iemesla dēļ esam iesituši vismazāk vārtus čempionātā. Nav stabilas pārejas no aizsardzības uzbrukumā. Tieši kļūdas laukuma centrā mums maksāja zaudētus vārtus. Puiši centās, bija iespēja Karašauskam pie 1:3 iesist, tad galotne būtu saistošāka. Beigās iedevām uzspēlēt gados jaunajam Gulbenes puisim [Marekam Kozlovskim - 15 gadi]. Mums ir atlikusi pēdējā spēle pret Rīgas "Daugavu", kuru jācenšas uzvarēt, lai sezonu noslēgtu uz pozitīvas nots. Daudz ko izšķirs noskaņošanās spēlei, laukuma segums. Ja komanda uz pēdējo maču izies nesagatavota, nesaprotu, kāda jēga bija censties visas sezonas garumā!"

  +3 [+] [-]

, 2012-11-05 18:24, pirms 11 gadiem
M.Ziziļevs protams malacis.Izcīnīja čempa titulu ar FK Ventspili un tagad ar savu dzimto D-pili.Cepuri nost viņa priekšā.Tagad var mierīgi beigt karjeru.Lai tev Miša veicās tālākā dzīvē!!!

  -2 [+] [-]

, 2012-11-05 18:24, pirms 11 gadiem
Vairāk skatītājus piesaistīs tad,kad futbola apritē izmatos latviešu valodu

  +4 [+] [-]

, 2012-11-05 18:27, pirms 11 gadiem
Vai es nezinot krievu valodu varu būt daugavpils fans Главная - FC Daugava
latviski adresē principā neko nevaru uzzināt

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 19:13, pirms 11 gadiem
makonis1 rakstīja: Vairāk skatītājus piesaistīs tad,kad futbola apritē izmatos latviešu valodu
a, huļi nelatgaliešiem atbalstīt Daugavpils Daugavu?

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 19:18, pirms 11 gadiem
Dark Eagle rakstīja: a, huļi nelatgaliešiem atbalstīt Daugavpils Daugavu?
Ne visi latgalieši ir Krievi Piemeram Rēzeknē,tādi protams ir,bet latviešu ir krietni vairāk.Tas jau nav nekas tāds ar ko jālepojas,vienkarshi gribu lai saproti ka Daugavpils nav visa Latgale.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 19:39, pirms 11 gadiem
makonis1 rakstīja: Vairāk skatītājus piesaistīs tad,kad futbola apritē izmatos latviešu valodu
Varbūt tu gribēji teikt,ka Latvijas čempioniem mājas lapa krievu val.
Ne ko sev Latvijas čempioni!

  +3 [+] [-]

, 2012-11-05 19:59, pirms 11 gadiem
Nav ko mānīt sevi!Skatītāji totopilī nav un nebūs!Kad ja ne vēl komandu atbalstīt, pēdējā mačā savās mājās jau faktiski esot čempiona statusā(neskaitot pēdējo kārtu),bet ierodas 200 tikais
tas ir 7,5 reizes mazāk skatītāju nekā pirms tam Daugavai spēlējot Liepājā!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 20:13, pirms 11 gadiem
valcis102 rakstīja: Ne visi latgalieši ir Krievi Piemeram Rēzeknē,tādi protams ir,bet latviešu ir krietni vairāk.Tas jau nav nekas tāds ar ko jālepojas,vienkarshi gribu lai saproti ka Daugavpils nav visa Latgale.
pēc iedzīvotāju skaita ir gan..) ka arī latviešu Latgalē ir tikai labi ja 1k...

protams būtu ļoti labi, ja visu klubu mājaslapās būtu sadaļa latviešu valodā (tur vēl Jūrmalai un Spartakam nav)

  +3 [+] [-]

, 2012-11-05 20:24, pirms 11 gadiem
Diezvai ar sho uzvaru, Daugavpils, piesaistis vairak lidzjuteju, man viedoklis ir tads ka ,nevis Daugavpils komanda kluva specigaka, bet gan parejas top 3 komandas kluva vajakas, lidzuteji naks tad kad rezultati bus eurokausos par to esmu 100% parliecinats!

  +4 [+] [-]

, 2012-11-05 20:47, pirms 11 gadiem
2006.g, 1.apļa derbijs ''Ditton'' - ''Dinaburg'' (1:1) - 3100 sk.
Pertijas laikmets ievērojami samazināja skatītāju skaitu.

  -4 [+] [-]

, 2012-11-05 21:53, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: 2006.g, 1.apļa derbijs ''Ditton'' - ''Dinaburg'' (1:1) - 3100 sk.
Pertijas laikmets ievērojami samazināja skatītāju skaitu.
Nekā tamlīdzīga! Mīļie cilvēki , ja nezinat neko par Daugavpils futbolu , tad lūdzu nevajag izdomāt/melot.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-05 22:25, pirms 11 gadiem
makonis1 rakstīja: Vai es nezinot krievu valodu varu būt daugavpils fans Главная - FC Daugava
latviski adresē principā neko nevaru uzzināt
es jau uzrakstiju Žodžika k-gam. uzraksti ari tu - jo vairak prasisim jo atrak kads sadzirdees

Технический директор - Romāns Žodžiks
Е-почта: zodziks@inbox.lv
Тел: +371 29741372

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:48, pirms 11 gadiem
starp citu uzrakstiiju un man atbildeja - apsolija ka kaut ko darishot lietas labaa! un veel piesoliija abonomentu uz naakosho sezonu :-) forshi! Paldies!