Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspilij" vēl viens zaudējums – gruzīns Palavandišvili emocionāli atvadās no kluba

Agris Suveizda

"Ventspilij" vēl viens zaudējums – gruzīns Palavandišvili emocionāli atvadās no kluba
Guga Palavandišvili. Foto: FK "Ventspils"

Latvijas futbola klubs "Ventspils" pavēstījis, ka komandu vairs nepārstāvēs 27 gadus vecais balsta pussargs Guga Palavandišvili, kurš kurzemnieku vienībā ieradās 2019. gada vasarā. Jau pēc 12 dienām "Ventspils" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā uzņems Tronheimas "Rosenborg", bet Palavandišvili šajā mačā nebūtu spēlējis jebkurā gadījumā – pirmās kārtas izskaņā viņš nopelnīja sarkano kartīti.

"Draugi, visiem, kuriem nav vienaldzīgs FK “Ventspils”, tieši pie jums es vēršos un, ticiet, runāt man pašreiz ir ļoti smagi. Esmu gruzīns, emocionāls cilvēks, un noturēties man ir ļoti gŗūti. Gribu teikt, ka atstāju FK “Ventspils”, un šis lēmums man nāca neticami smagi, laikam, viens no pašiem smagākajiem lēmumiem dzīvē," kluba mājaslapā citēts Palavandišvili, kura rēķinā ir divi Gruzijas čempiona tituli un viena spēle Gruzijas izlasē.

"Zinu, ka “Ventspils” pārdzīvo ne to vienkāršāko brīdi, un pamest klubu man ir ļoti smagi, bet reizēm dzīvē apstākļi ir stiprāki par mūsu lēmumiem. Pirmām kārtām, gribētu pateikties kluba prezidentam par sapratni un par to, ka smagā brīdī viņš nāca man pretim. Nekad neesmu slēpis, ka mūsu attiecības ar Adlanu – tās nav vienkārši attiecības starp prezidentu un spēlētāju. Man tas ir tuvs cilvēks, kurš vienmēr un visā mani atbalstīja, tas ir mans brālis, un es lepojos, ka varu viņu tā saukt. Mēs esam tuvi draugi: tā bija un tā būs vienmēr. Nekad mūsu attiecībās nav bijis jautājuma par kaut kādu naudu, tā nekad nav bijusi pirmajā plānā, un tagad mans aiziešanas iemesls pilnībā ar to nekādi nav saistīts. Mana aiziešana – tas ir tikai mans lēmums, un tā sanācis, ka citas izvēles man tagad nebija," turpina Palavandišvili, kurš Šišhanova bijušajā klubā "Dacia" kļuva par Moldovas vicečempionu.

"Pasvītroju, ka, atstājot “Ventspili”, es atstāju ģimeni. Tieši tādas jūtas manī ir tagad, tādēļ man ir ļoti sāpīgi. Nekad agrāk manā karjerā nebija komandas, kas man būtu kā mājas. Es varētu aiziet bez vārdiem, klusējot, bet speciāli palūdzu izteikties, lai publiski izteiktu savu attieksmi pret klubu, kas vienmēr paliks manā sirdī," saka Palavandišvili, kurš pirms "Ventspils" posma pusotru gadu spēlēja Polijas 1. līgā. "Vai es ticu, ka “Ventspils” izlabos savu stāvokli tabulā? Absolūti esmu par to pārliecināts! Zinu, kā šie puiši un treneru štābs strādāja visu šo grūto laiku, cik pacietīgi un galēji prasīgi viņi bija paši pret sevi. Zinu, kāds kaujiniecisks gars ir šiem cilvēkiem, zinu, kādu futbola līmeni viņi spēj parādīt. Zinu, kā visi palīdz viens otram un sitas cits par citu. Necik par viņiem nešaubos! “Ventspils” noteikti panāks uzvaras Latvijas čempionātā, “Ventspils” sagādās daudz problēmu “Rosenborg”, un es ticu, ka FKV pa spēkam apiet norvēģu klubu."

"Gribētu pateikt lielu paldies līdzjutējiem. Paldies jums par atbalstu! Mēs ne vienmēr jūs iepriecinājām, bet jūs vienmēr bijāt ar komandu un jūsu ticība darīja mūs stiprākus. Gribu pateikties treneru štābam, visiem kluba darbiniekiem un, protams, maniem brāļiem – futbolistiem. Man bija gods iziet laukumā kopā ar jums!" noslēdza Palavandišvili, kurš gan izlaida sezonas sākumu un Virslīgā piedalījās tikai astoņos mačos. Atgādinām, ka iepriekš uz "Ventspils" sāncensi "Liepāju" pārgāja trio Eduards Tīdenbergs, Ingars Sarmis Stuglis un Abdullāhi Alfa, bet pirmo komandu pāreju periodā nepapildināja neviens spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/guga-palavn...

     [+] [-]

, 2020-09-05 15:47, pirms 4 gadiem
Apnika ko vērtu valūtā, grib nodrošināt vecumdienas?

     [+] [-]

, 2020-09-05 20:52, pirms 4 gadiem
Pareizi,viņam Eirokausi beigušies.Paskatīsimies,kas notiks ,kad klubs izstāsies no Eirokausiem