Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas 12. kārtas simboliskā izlase

Virslīgas 12. kārtas simboliskā izlase

Vārtsargs:

Roberts Ozols (Riga FC ) – ir stabilākais Virslīgas vārtsargs un ļoti iespējams soļo uz izlases otrā numura pozīciju, ja Vaņins izdomās beigt karjeru valstsvienībā. Spēlē pret Liepāju Roberts atkal bija ļoti stabils, labs piespēlēs un ielaistajos vārtos viņu vainot nedrīkst.

Aizsargs:

Julien Celestine (Valmiera FC) – šosezon kļuvis par Valmieras aizsardzības balstu. Spēlē pret Ventspili bija labākais komandas spēlētājs divcīņās (uzvarētu 78% divcīņu) un palīdzēja Rudolfam Soloham aizvadīt pirmo sauso spēli Virslīgā.
Vitālijs Jagodinskis (RFS) – ja atskatās uz sezonas sākumu, tad ar Jagodinska pievienošanos komandai, RFS ir pilnībā pamainījis savu centra aizsargu pāri. Komandas uzņemtais temps gan mazliet krities, tomēr Jagodinskis spēja izvilkt komandai punktu, kas vēl ļauj ar vienu aci cerēt noķert Riga FC.
Elvis Stuglis (Riga FC ) – iespējams, ka bīstamākais aizsargs Virslīgā, kurš var pieslēgties standartsituācijām un tās realizēt. Elvim otrie vārti sezonā un šoreiz arī laba spēle divcīņās (uzvarētu 91% divcīņu) un piespēļu kvalitātē (87%).
Emils Birka (FK Metta) – varbūt ne tā pati labākā spēle tieši aizsardzībā, tomēr limbažnieks izglāba komandai punktu un ieguva labāko InStat indeksu (233) komandā.

Pussargi:

P. Samuel (FK Tukums 2000/TSS) – no Spartaka izīrētais pussargs diezgan labi iejuties Tukuma sastāvā. Jau pirmajā spēlē bija redzams, ka Samuels labi pastiprina vidējo līniju, bet spēlē pret Daugavpili viņa kontā arī pirmie gūtie vārti Virslīgā.
Stefan Panic (Riga FC) – šajā sezonā nospēlējis visvairāk minūtes starp visiem FC Riga spēlētājiem un arī 12. kārtas spēlē apliecināja savas kvalitātes un spējas sekmīgi nospēlēt otrajā stāvā. Spēlē pret FK Liepāja Paničam otrie gūtie vārti Virslīgā un labākais InStat indekss komandā (321).
Andris Krušatins (FK Jelgava ) – bijušajam liepājniekam nav bijusi viegla šī sezona un ir izpelnījies arī bargākus vārdus no sava trenera, tomēr spēlē pret FK Metta Krušatins bija viena no redzamākajām figūrām laukumā un pelnīti tika atalgots ar šīs sezonas pirmajiem vārtiem.
Marko Durisic (Riga FC) – škiet, ka Marko vēl nav atradis savu lomu komandas sastāvā un līdz šim vairāk devies laukumā uz maiņu. Šoreiz viņam laba spēle Liepājā un tikai vēlreiz apliecināja to, cik spēcīgs un dziļš ir Riga FC sastāvs.

Uzbrucēji
T. Arokodare (Valmiera FC) – 19 gadus vecais nigērietis guva divus vārtus un tagad kļuvis par visas Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju. Par Arokodares panākumiem Latvijā sākuši vēstīt arī arvien vairāk dažādi Twitter konti.
Yurii Zakharkiv (FK Jelgava) – kļuvis par komandas līderi un vienīgo nopietno ieroci uzbrukumā. Spēlē pret Mettu guva jau piektos vārtus Virslīgā.

Kārtas mīnusnieki

Jevgeņijs Kazačoks (FK Jelgava) – ņemts kā komandas līderis, tomēr pēdējās spēlēs Kazačoks kļuvis arvien nemanāmāks. Pret Mettu daudz brāķa piespēlēs un īsti nespēja saasināt jelgavnieku uzbrukumu.
Ventspilnieku savaldība – matemātiski būtu grūti aprēķināt pazaudētos punktus, kuru cēlonis ir bijusi Ventspils spēlētāju nesavaldība un sarkanās kartītes. No malas šķiet, ka šīs tēmas sakarā komandā būtu jābūt kādai nopietnākai sarunai.
Danylo Kucher (RFS) - šī noteikti nebija Kučera diena. Atvestie vārti spēles sākumā un daudzās neprecīzās piespēles liek viņu ierindot pie kārtas mīnusniekiem.

     [+] [-]

, 2020-08-05 17:36, pirms 4 gadiem
Par FKV savaldību - zivs pūst no galvas. Kāds treneris, tāda vienība.