Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Diviem "Ventspils" spēlētājiem un Žoržinju divu spēļu diskvalifikācijas

Rolands Eliņš

Diviem "Ventspils" spēlētājiem un Žoržinju divu spēļu diskvalifikācijas
Žoržinju. Foto: Jānis Līgats/FC Valmiera

LFF Disciplinārlietu komiteja ar diskvalifikācijām sodījusi vairākus Virslīgas futbolistus. Divas nākamās spēles nāksies izlaist „Ventspils” futbolistiem Ingaram Sarmim Stuglim un Guga Phalandišvili, kā arī „Valmieras” futbolistam Žoržinju.

„Ventspils” un „Valmieras” savstarpējā mačā iepriekšējā kārtā par vienu epizodi, kurā izcēlās asumi, tika piespriestas trīs sarkanās kartītes. Visi trīs noraidītie spēlētāji saņēmuši divu spēļu diskvalifikāciju, taču katram ir atšķirīgs noformējums. „Ventspils” futbolists Ingars Sarmis Stuglis papildu diskvalifikācijai saņēmis arī 70 eiro sodu, viņa komandas biedram Guga Phalandišvili piespriesta 170 eiro liela soda nauda, kamēr Žoržinju būs jāsamaksā 280 eiro liela soda nauda.

Jāpiemin, ka teorētiski Žoržinju ir noteikta diskvalifikācija līdz 12. augustam, taču praksē tas tāpat nozīmēs divu spēļu izlaišanu – Valmieras cīņas pret Tukumu un Jūrmalas „Spartaku”. Žoržinju līdz šim bija piedalījies 11 no 12 Valmieras spēlēm. Savukārt diskvalificētie „Ventspils” spēlētāji nevarēs spēlēt pret Jūrmalu un „Liepāju”, kurai 12. augusta spēlē beidzot tiesīgs atgriezties sastāvā būs Artūrs Karašausks.

Stuglis šosezon vēl nebija izlaidis nevienu „Ventspils” maču, bet gruzīnu leģionārs Phalandišvili bija spēlējis piecos mačos.

No Virslīgas spēlētājiem šodienas DK lēmumā pieminēti arī „Jelgavas” futbolisti Ingus Šlampe un Andris Krušatins, kā arī „Liepājas” pārstāvis Kristers Čudars. Viņiem visiem būs jāizlaiž viena spēle.

Savukārt no Virslīgas klubiem naudas sodus par dzelteno kartiņu limita pārsniegšanu saņēmušas „Mettas” un „Liepājas” komandas.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12721/lff-dk-5...

     [+] [-]

, 2020-08-05 19:52, pirms 4 gadiem
8 00 alga un sods 280...
Tiek akceptēts!
🤩

     [+] [-]

, 2020-08-05 19:53, pirms 4 gadiem
8 000

     [+] [-]

, 2020-08-05 20:24, pirms 4 gadiem
žēl, ka viņu vietā EL nespēlēs Jūmala