Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgā atkal varētu piedalīties astoņas komandas

Virslīgā atkal varētu piedalīties astoņas komandas
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes sēdē šodien diskutēts arī par iespēju atgriezties pie astoņu komandu formāta SMScredit.lv Virslīgas čempionātā, kas darbojās līdz pat 2007. gadam.

Apspriežot ar "SMScredit.lv" Virslīgas futbola čempionāta norisi saistītos jautājumus, LFF valde nolēma aicināt visu LFF juridisko komisiju vadītājus sniegt informāciju par komisiju darbību nākamajā valdes sēdē, kā arī uzdot LFF administrācijai sniegt Valdei informāciju par termiņiem, kas nepieciešami juridiskās bāzes sakārtošanai.

Tikmēr viens no LFF valdes locekļiem Dainis Gudermanis sarunā ar portālu "Delfi" izteicies, ka valdes sēdē galvenais jautājums bijis par klubu licencēšanu, kas būtiski jāuzlabo, lai noteikumi būtu stingrāki. Tāpat diskusijā izskanējis arī variants par atgriešanos pie astoņu komandu turnīra, jo desmit komandām Latvijā vienkārši nav rezervju. "Manā uztverē, Latvijā nevar būt desmit komandas - nav ne stadionu infrastruktūra, ne tik daudz futbolistu tādā līmenī, un galu galā arī nauda. Astoņas komandas spēlē četrus apļus - tas būtu normāls risinājums."

Valdes sēdē, uzklausot valstsvienības galvenā trenera Mariana Pahara sniegto informāciju par gatavošanos „EURO 2016” kvalifikācijas turnīram, LFF valde uzstādīja nacionālajai izlasei mērķi - trešā vieta gaidāmajā Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas apakšgrupā. LFF valde vienlaikus arī novēlēja veiksmi Marianam Paharam un valstsvienībai gaidāmajās spēlēs.

LFF Sporta direktors Dainis Kazakevičs informēja Valdes locekļus par jauniešu un meiteņu izlašu darbību 2014.gada sezonā, aktuālo bilanci savstarpējās spēlēs ar pretiniekiem, kā arī iezīmēja gatavošanās plānus pirms UEFA Eiropas čempionātu kvalifikācijas spēlēm rudenī.

LFF ģenerālsekretāra vietnieks Edgars Pukinsks informēja LFF Valdi par situāciju ar “Skonto” stadionu, tostarp, AS „Reverta” sniegto informāciju par stadiona pārdošanu tā jaunajam īpašniekam - SIA „SSA”. LFF kopā ar UEFA atbildīgajiem ekspertiem šogad izvērtēja „Skonto” kompleksa gatavību uzņemt „EURO 2016” kvalifikācijas turnīra spēles un stadiona pašreizējiem apsaimniekotājiem norādīja par nepieciešamajiem infrastruktūras uzlabošanas darbiem. LFF turpinās sarunas ar teritorijas apsaimniekotājiem par veicamajiem pasākumiem valstsvienības spēļu rīkošanai atbilstoši UEFA prasībām. Sēdes laikā LFF Valde arī izskatīja informāciju par Kr.Barona ielas stadiona būvniecības projekta izstrādi.

Valdes sēdes noslēgumā LFF Telpu un pludmales futbola komitejas priekšsēdētājs Eduards Borisevičs prezentēja ieceri par Latvijas Telpu Futbola asociācijas (LTFA) izveidi. Ar jaundibinājamās organizācijas darbības redzējumu klātesošos iepazīstināja Vadims Ļašenko un Vladimirs Belijs. LFF Valde, uzklausot klātesošo pārstāvju prezentāciju, atbalstīja ieceri apvienot ar telpu futbola čempionātu organizēšanu un telpu futbola attīstību Latvijā saistīto jautājumu risināšanu vienā organizācijā, vienlaikus aicinot LTFA pārstāvjus kopā ar LFF juridiskajiem orgāniem risināt savstarpējās atbildības, pienākumu un pilnvaru jautājumus, kā arī sagatavoto dokumentu atbilstību FIFA un UEFA prasībām.

Nākamā LFF valdes sēde notiks otrdien, 23. septembrī plkst 10.00.

Izmantotie resursi:
LFF
Delfi

1 2 3 81 komentārs
Slēpts komentārs: djimanti

  +5 [+] [-]

, 2014-08-05 18:59, pirms 10 gadiem
Skonto un Jūrmalu ārā un būs OK.

 +14 [+] [-]

, 2014-08-05 18:59, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: Tieshaam kaut kaads murgs!!!
Ir acīmredzami, ka virzāmies uz 8 komandām, nevis 12.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-05 19:05, pirms 10 gadiem
Es labprātāk redzētu 10 komandas Virslīgā.

Var izslēgt Skonto un Jūrmalu un vietā paņemt Rēzekni un Gulbeni

Ar 8 komandām nav visai interesanti. Arī spēļu skaits uzreiz krītas no 36 uz 28

  -2 [+] [-]

, 2014-08-05 19:06, pirms 10 gadiem
labāk mazāk spēles un kvalitatīvāk... vairāk laika treniņiem

  +1 [+] [-]

, 2014-08-05 19:07, pirms 10 gadiem
db01 rakstīja: labāk mazāk spēles un kvalitatīvāk... vairāk laika treniņiem
Labāk spēlēt nevis trenēties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-05 19:14, pirms 10 gadiem
Lai kādi būtu argumenti par astoņām komandām, līdzjutējiem ir nopietns pretarguments: sāncensība starp desmit komandām ir saistošāka. Protams, ja desmit komandu finansiālos un spēlētāju resursus sadala starp astoņām, katra no astoņām teorētiski kļūst mazliet spēcīgāka, bet praksē tā nebūs.
Daudzie jaunieši Virslīgas komandās, no vienas puses, līmeni pazemina, taču, no otras, tas veicina jauniešu progresu, jauno un pavisam jauno zvaigznīšu parādīšanos.
Šobrīd astoņas komandas augstākajā līgā ir, šķiet, Eiropā tikai Gibraltāram, Sanmarīno un Armēnijai; vai no šīm federācijām būtu jāņem paraugs?!
Slēpts komentārs: Bayern/Heat fans

  +4 [+] [-]

, 2014-08-05 19:18, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: Šobrīd astoņas komandas augstākajā līgā ir, šķiet, Eiropā tikai Gibraltāram, Sanmarīno un Armēnijai; vai no šīm federācijām būtu jāņem paraugs?!
Sanmarīno ir 15 komandas augstākajā (vienīgajā) līgā, Armēnijā šosezon (14/15) ir 7 komandas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-05 19:19, pirms 10 gadiem
P.S. Pat desmit komandas trīs apļos ir labāk nekā astoņas četros apļos.

  +8 [+] [-]

, 2014-08-05 19:19, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: Ventspili un Juurmalu ārā un ir ok, čempionus Skonto tikai delj finansialajam probl. butu tupi mest ārā, tomēr stiprākie.
Poh esi vai neesi stiprākais, ja nevari izpildīt prasības (licencēšanu), tad vari būt kaut vai Barca tik un tā tevi metīs laukā, kā tas bija ar Juvi un Rangers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-05 19:32, pirms 10 gadiem
Mērķis - 3.vieta grupā? Interesanti, interesanti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-05 19:49, pirms 10 gadiem
Ja visas stabilas komandas ar minimālo budžetu, ko uzrādītu pirms sezonas. Neredzu neko sliktu 8 stabilām komandām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2014-08-05 20:01, pirms 10 gadiem
Nedomāju, ka tā ir laba ideja, jo problēmas nav gan ar 10 komandām, bet gan problēmas slēpjas tanī, ka dažas komandas nav nekas vairāk par komandām un tur kluba statusam pat nav tuvumā!!!
Kāds man tagad grib pateikt, ka spēlējot 8x komandām Virslīgā mums nebūtu problēmas ar FC Skonto un FC Jūrmala???
Problēma arī nav infrastruktūrā tik liela kā to te tagad mālē - jā ar stadionu kvalitāti mums ir kā ir, bet problēmas vairāk ir atsvišķās pilsētās - Rīgā nav vietas 3x Virslīgas klubiem - Hanzas laukums (mākslīgā zāle un nekādu tribīņu gandrīz, vai kas cits); Skonto stadions - pēc diviem gadiem jauks nost; Daugavas stadions - jau sen brēc pēc rekonstrukcijas.
Ja kāds Virslīgas līmeni un klubus dalītu pēc stadionu infrastruktūras, finansiālo problēmu bagāžas un stabilas futbola kluba piramīdas - tad Virslīgā būtu jāspēlē - FK Ventspils, FK Liepāja, FK Jelgava, Daugavpils BFC, Jūrmalas Spartaks, BJSS Rēzekne, Staiceles Bebri, FK Ogre, FB Gulbene, Rīgas futbola skola, FK Preiļi, Tukums 2000 - varbūt vēl kāds no 1.līgas, bet tas arī ir viss!!!
No manis nenosauktajām Virslīgas komandām visām ir problēmas kuras neatrisināt ne ar 8x 6x vai kādu citu skaitu čempionātā - FC Skonto (totāla parādu krīze un drīz arī stadiona nebūs); FC Jūrmala (tas pat nav klubs, bet gan vienkārši savākti 15 veči, kas māk sist pa bumbu un tik aiziet uz Virslīgu+nav vispār naudas un bāzes); FS/Metta - nav bāzes, bet gan spēlē uz vienkārša laukuma; FK Daugava Rīga - nav bāzes, nav stadiona, un nav garantijas, ka pēc gada, vai diviem būs nauda, lai turētu komandā veselu aitu baru ar leišu leģionāriem; FC Daugava Daugavpils - nav jauniešu sistēmas kā izrādās, nevar saprast, vai pat savs laukums ir (kas vēl pagājušo gadu bija - bez apgaismojuma un kādām ievērības cienīgām tribīnēm+spēlē pārsvarā totolīgā un nevis Virslīgā).
Pat FK Ogre stadions un infrastruktūra ir labākā līmenī nekā pusei Virslīgas komandu!!!
TAD RODAS JAUTĀJUMS - VAI TIEŠĀM PROBLĒMA IR VIRSLĪGAS KOMANDU SKAITĀ, VAI TOMĒR ATZĪSTAM, KA ŠODIEN STREBJAM LAUKĀ LFF UN IDRIKSONA VAIRĀKU GADU GARUMĀ STAGNĒJOŠO POLITIKU???
Slēpts komentārs: MaiklsNaits

  +5 [+] [-]

, 2014-08-05 20:11, pirms 10 gadiem
Pagaidām tas viss tikai ieceres līmenī, tāpēc vēl īpaši detaļās un iespējamajās sekās ieplūst negribas, bet skaidrs, ka viss nākamgad būs atkarīgs no tā, kāda būs klubu finansiālā situācija. Pirmkārt, jāredz, kas notiks ar Skonto un Jūrmalu, otrkārt, jāuzzina, kurš kritīs ārā no Virslīgas un vai nācējs vietā no 1. līgas būs gatavs izpildīt prasības, kas, kā saprotu, būs vēl stingrākas nekā šogas (kas ir labi). Ja izkritīs Jūrmala, tad domāju mierīgi var palikt ar mazāk komandām Virslīgā, bet, ja, piemēram, Metta, kas ar savu sistēmu būtu gatva cīnīties Virslīgā arī nākamgad, tad tur jau parādās daudz dažādas alternatīvas.

     [+] [-]

, 2014-08-05 20:18, pirms 10 gadiem
MaiklsNaits rakstīja: Pilnīgi atbalstu astoņas komandas ar četriem riņķiem
Ja mēs šogad spēlētu pēc šāda reglamenta - tad Virslīga būtu situācijā 6+2, jo pagājušo sezon 9 un 10 vieta tika FS/Metta un Ilūkstes NSS!!!
Kāpēc 6+2? Tāpēc, ka FC Skonto un FC Jūrmala būtu starp šīs sezonas 8x komandām, bet viņu problēmas no tā nemainītos!!!
Ja pieņemtu, ka nākamajā sezonā FC Skonto un FC Jūrmala vairs netiktu pielaistas spēlēt Virslīgā - kur tad parādītos tās 3x super spēcīgās komandas viņu vietā? (3x jo 1.līgas 1 vietas ieguvēja nāk uz Virslīgu automātiski, bet Skonto un Jūrmalas robu nāktos ar kaut ko aizpildīt - prtams, ka tas būtu arī no 1.līgas).
Tad kur te celtos Virslīgas līmeņa kvalitāte?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-05 20:21, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Pagaidām tas viss tikai ieceres līmenī, tāpēc vēl īpaši detaļās un iespējamajās sekās ieplūst negribas, bet skaidrs, ka viss nākamgad būs atkarīgs no tā, kāda būs klubu finansiālā situācija. Pirmkārt, jāredz, kas notiks ar Skonto un Jūrmalu, otrkārt, jāuzzina, kurš kritīs ārā no Virslīgas un vai nācējs vietā no 1. līgas būs gatavs izpildīt prasības, kas, kā saprotu, būs vēl stingrākas nekā šogas (kas ir labi). Ja izkritīs Jūrmala, tad domāju mierīgi var palikt ar mazāk komandām Virslīgā, bet, ja, piemēram, Metta, kas ar savu sistēmu būtu gatva cīnīties Virslīgā arī nākamgad, tad tur jau parādās daudz dažādas alternatīvas.
Lūk šādu atbildi es pilnībā saprotu!!!
Jautājums, vai nākamgad mēs nebūsim vienkārši spiesti spēlēt ar 8x komandām Virslīgā vien dēļ tā, ka FC SKonto un FC Jūrmala aizies pa skuju taku, bet vai viņu vietu spēs aizpildīt FB Gulbene un kaut vai FK 1625 Liepāja?
Par FB Gulbene un BJSS Rēzekne domāju, ka šaubu nebūtu, bet kā ir ar pārējām 1.līgas komandām es nezinu!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-05 20:47, pirms 10 gadiem
Komandu skaits,tas būtu otrā plāna jautājums.Galvenais ir savest kārtībā
klubu licenzēšanas jautājumus,kā Gudermaņa kungs teica.Tad jau labāk astoņas komandas,kurām viss vairāk,vai mazāk kārtībā ar finansēm,sakārtota infrastruktūra,un ir spējīgi pildīt LFF prasības virslīgas
klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-08-05 20:53, pirms 10 gadiem
Ja Rīgas klubi/komandas kādreiz būtu sākuši attīstīt savas bāzes, nevis Virslīgā spēlējuši, kur ienāk prātā - Skonto hallē, skolu laukumos un sazin,kur pagadās, tad tādu problēmu ar infrastruktūru nebūtu. Reģionos šobrīd problēmu ar infrastruktūru un jauniešu sistēmām,principā, ir visai apmierinoša. Tiek būvēti/attīstīti mākslīgie laukumi, stadioni, Rēzeknē pat akadēmija izveidota. Tik Rīga tāda futbola čuhņa.

  +4 [+] [-]

, 2014-08-05 20:54, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Komandu skaits,tas būtu otrā plāna jautājums.Galvenais ir savest kārtībā
klubu licenzēšanas jautājumus,kā Gudermaņa kungs teica.Tad jau labāk astoņas komandas,kurām viss vairāk,vai mazāk kārtībā ar finansēm,sakārtota infrastruktūra,un ir spējīgi pildīt LFF prasības virslīgas
klubiem.
Bet redz kur bija piemērs ar FC Skonto un FC Jūrmala - Virslīga izslēdza, bet LFF ar Indriksonu un Mežecki priekšgalā to nepieļāva!!!
Tāpēc jau arī saku, ka problēma nav komandu skaitā, bet gan LFF attieksmē un sistēmas bardakā!!!
Kam ir jānotiek, lai Indriksonu nepārvēlētu par LFF priekšsēdētāju uz nākamajiem gadiem un šo posteni varētu nodot kādam kurš kaut ko no tā visa sajēdz - Verpakovskis, vai Malnačs???

  +2 [+] [-]

, 2014-08-05 20:56, pirms 10 gadiem
elmaars rakstīja: Bez Skonto tas čempionāts pilnīgi garām būtu. Otkārt, domāju Rēzeknei ar būtu jāspēlē virslīgā ar visām no tām izrietošām sekām.
Rēzeknei jau nekādas probleāms nav!!! Jā - naudas nebūtu tur lielas, bet viņiem vismaz spēlētāji no akadēmijas ir - tas pats ir ar Daugavpils BFC - naudas nekādas gandrīz nav, bet Virslīgā turās pat ļoti labi priekš jaunpienācējiem - un iemesls ir tas, ka ir spēlētāji no akadēmijas ko dabūt, bet FC Jūrmala un FC Daugava Daugavpils tādu nav!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-05 21:01, pirms 10 gadiem
Ambrē rakstīja: Lūk šādu atbildi es pilnībā saprotu!!!
Jautājums, vai nākamgad mēs nebūsim vienkārši spiesti spēlēt ar 8x komandām Virslīgā vien dēļ tā, ka FC SKonto un FC Jūrmala aizies pa skuju taku, bet vai viņu vietu spēs aizpildīt FB Gulbene un kaut vai FK 1625 Liepāja?
Par FB Gulbene un BJSS Rēzekne domāju, ka šaubu nebūtu, bet kā ir ar pārējām 1.līgas komandām es nezinu!!!
Par 1 ligu runajot,zinu,ka Valmierai jauns futbola laukums,nezinu ka isti vinu nosakt jo par stadionu gruti nosaukt,atrodas iepretim VOC. Ir kipa tribine ar 600+ vietam,neesmu skaitijis,bet ta kkur apm izskatas,to vini mierigi piedabutu pilnu jo Valmiera sports ir ciena,cita lieta,ka komanda jau netur lidzi Gulbenei un Rezeknei.Nezinu ka ir ar RFS,bet par Liepaju1625 runajot,nedomaju ka ta butu laba doma,jo mes vivi zinam ka ir ar finasu piesaistisanu LV fubola kur nu vel viena pilseta.Labak vienu labu komadu neka divas viduvejas,domaju esmu diezgan tuvu taisnibai,jo mes atceramiec kas notika ar piemeru no V-pils tgd tikai viena komanda pilseta.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-05 21:09, pirms 10 gadiem
jurapro rakstīja: Par 1 ligu runajot,zinu,ka Valmierai jauns futbola laukums,nezinu ka isti vinu nosakt jo par stadionu gruti nosaukt,atrodas iepretim VOC. Ir kipa tribine ar 600+ vietam,neesmu skaitijis,bet ta kkur apm izskatas,to vini mierigi piedabutu pilnu jo Valmiera sports ir ciena,cita lieta,ka komanda jau netur lidzi Gulbenei un Rezeknei.Nezinu ka ir ar RFS,bet par Liepaju1625 runajot,nedomaju ka ta butu laba doma,jo mes vivi zinam ka ir ar finasu piesaistisanu LV fubola kur nu vel viena pilseta.Labak vienu labu komadu neka divas viduvejas,domaju esmu diezgan tuvu taisnibai,jo mes atceramiec kas notika ar piemeru no V-pils tgd tikai viena komanda pilseta.
Tā varētu būt, bet RFS domāju, ka nebūtu labāka situācija kā FK Daugava Rīga, vai FS/Metta - vienīgi tas, ka RFS ir laba sistēmas piramīda, bet naudas pa nopietnam nav!!!
LFF ir nevis jāskaita komandas 10 vai 8, bet gan jāizdod stingri noteikumi licenses saņemšanai priekš spēlēšanas Virslīgā.
1) pierādīt jau pirms sezonas, ka ir stabili naudas avoti ar ko norēķināties pa visu sezonu - spēlētāju algas, ja tādas ir paredzētas un transporta un treniņu izdevumi utt.
2) Obligāta prasība - spēlētāju akadēmija un reāli eksistējoša sist'mas piramīda - U-16; U-14; U-10; U-8 līmenī.
3) Jau pirms sezonas pateikt skaidri kur aizvadīs sezonas spēles - nevis kā FK Daugava Rīga - sezonas pirmos mēnešus nevarēja īsti pateikt kur notiks nākamās kārtas spēles!!!
4) Laikam vēl derētu ielikt punktu par to, ka pašvaldība sniedz kādu atbalstu komandai, jeb to jau varētu nosaukt par klubu kuram ir izpildītas pirmās trīs prasības - jo cik zinu tad Pļaviņām 1.līgā palīdz pašvaldība un, lai aŗi čaļi kapā pa pēdējo vietu, bet tomēr nav bijis gadījums, ka šie neizietu laukumā, vai boikotētu kādu spēli!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-05 21:10, pirms 10 gadiem
jurapro rakstīja: Par 1 ligu runajot,zinu,ka Valmierai jauns futbola laukums,nezinu ka isti vinu nosakt jo par stadionu gruti nosaukt,atrodas iepretim VOC. Ir kipa tribine ar 600+ vietam,neesmu skaitijis,bet ta kkur apm izskatas,to vini mierigi piedabutu pilnu jo Valmiera sports ir ciena,cita lieta,ka komanda jau netur lidzi Gulbenei un Rezeknei.Nezinu ka ir ar RFS,bet par Liepaju1625 runajot,nedomaju ka ta butu laba doma,jo mes vivi zinam ka ir ar finasu piesaistisanu LV fubola kur nu vel viena pilseta.Labak vienu labu komadu neka divas viduvejas,domaju esmu diezgan tuvu taisnibai,jo mes atceramiec kas notika ar piemeru no V-pils tgd tikai viena komanda pilseta.
Kas ir ar J. Daliņa stadionu? Tur vairs nespēlē?

  +4 [+] [-]

, 2014-08-05 21:10, pirms 10 gadiem
jurapro, Vidzemes olimpiskā centra stadions saucās. Ar makslīgo segumu. Ir vēl Daliņa stadions un VFK bāzes laukums. Infrastruktūra labāka kā lielai daļai Virslīgas komandu. Jaunieši ar šobrīd izskatās perspektīvi. Tik ar naudām varēja būt labāk, jo,principā, visu krējumu noceļ basketbola klubs

  +2 [+] [-]

, 2014-08-05 21:21, pirms 10 gadiem
Ambrē rakstīja: Nedomāju, ka tā ir laba ideja, jo problēmas nav gan ar 10 komandām, bet gan problēmas slēpjas tanī, ka dažas komandas nav nekas vairāk par komandām un tur kluba statusam pat nav tuvumā!!!
Kāds man tagad grib pateikt, ka spēlējot 8x komandām Virslīgā mums nebūtu problēmas ar FC Skonto un FC Jūrmala???
Problēma arī nav infrastruktūrā tik liela kā to te tagad mālē - jā ar stadionu kvalitāti mums ir kā ir, bet problēmas vairāk ir atsvišķās pilsētās - Rīgā nav vietas 3x Virslīgas klubiem - Hanzas laukums (mākslīgā zāle un nekādu tribīņu gandrīz, vai kas cits); Skonto stadions - pēc diviem gadiem jauks nost; Daugavas stadions - jau sen brēc pēc rekonstrukcijas.
Ja kāds Virslīgas līmeni un klubus dalītu pēc stadionu infrastruktūras, finansiālo problēmu bagāžas un stabilas futbola kluba piramīdas - tad Virslīgā būtu jāspēlē - FK Ventspils, FK Liepāja, FK Jelgava, Daugavpils BFC, Jūrmalas Spartaks, BJSS Rēzekne, Staiceles Bebri, FK Ogre, FB Gulbene, Rīgas futbola skola, FK Preiļi, Tukums 2000 - varbūt vēl kāds no 1.līgas, bet tas arī ir viss!!!
No manis nenosauktajām Virslīgas komandām visām ir problēmas kuras neatrisināt ne ar 8x 6x vai kādu citu skaitu čempionātā - FC Skonto (totāla parādu krīze un drīz arī stadiona nebūs); FC Jūrmala (tas pat nav klubs, bet gan vienkārši savākti 15 veči, kas māk sist pa bumbu un tik aiziet uz Virslīgu+nav vispār naudas un bāzes); FS/Metta - nav bāzes, bet gan spēlē uz vienkārša laukuma; FK Daugava Rīga - nav bāzes, nav stadiona, un nav garantijas, ka pēc gada, vai diviem būs nauda, lai turētu komandā veselu aitu baru ar leišu leģionāriem; FC Daugava Daugavpils - nav jauniešu sistēmas kā izrādās, nevar saprast, vai pat savs laukums ir (kas vēl pagājušo gadu bija - bez apgaismojuma un kādām ievērības cienīgām tribīnēm+spēlē pārsvarā totolīgā un nevis Virslīgā).
Pat FK Ogre stadions un infrastruktūra ir labākā līmenī nekā pusei Virslīgas komandu!!!
TAD RODAS JAUTĀJUMS - VAI TIEŠĀM PROBLĒMA IR VIRSLĪGAS KOMANDU SKAITĀ, VAI TOMĒR ATZĪSTAM, KA ŠODIEN STREBJAM LAUKĀ LFF UN IDRIKSONA VAIRĀKU GADU GARUMĀ STAGNĒJOŠO POLITIKU???
Preiļi gan diez vai, es nespēlēju FK Preiļi, bet trenējos gan vairāk kā viņi. Ko var īsti gribēt, ja spēlētāji knapi salasās uz treniņiem, jo strādā. Nākotne gan izskatās spoža, jo mazie dzenā bumbu aizrautīgi, un viņu diez gan daudz arī salasās uz treniņiem

Bez tam, diezvai Preiļu Siers viņus spētu nosponsorēt (un vai vispār uzņemtos)

     [+] [-]

, 2014-08-05 21:21, pirms 10 gadiem
puslaiks rakstīja: jurapro, Vidzemes olimpiskā centra stadions saucās. Ar makslīgo segumu. Ir vēl Daliņa stadions un VFK bāzes laukums. Infrastruktūra labāka kā lielai daļai Virslīgas komandu. Jaunieši ar šobrīd izskatās perspektīvi. Tik ar naudām varēja būt labāk, jo,principā, visu krējumu noceļ basketbola klubs
Zinu ka bazes laukums tiek izmantos treniniem un FK Smiltene tur spele,jo vinu laukums ir zem rekonstrukcijas.Es pats nezinu kur vini aizvada 1ligas speles(Valmiera glass)Ja jau zem stiklskiedras varda kapa tad jau kkada nauda tur ir,ja izdototos ieklut virsliga tad gan jau sie vairak piemestu ari pasvaldiba domaju ka kko sponsore un tie gan jau ari palielinatu sprices lieluma ja klubs tiktu uz virsligu.Memo piki jau nemaz nevaig,paskatas ka BFC Daugavpils kapa ar nieka 100k.
1 2 3 81 komentārs