Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Skonto" piespriests 400 eiro sods par iepriekšējo sodu nenomaksāšanu

"Skonto" piespriests 400 eiro sods par iepriekšējo sodu nenomaksāšanu
Vladislavs Gabovs
Foto: Juris Gūtmans

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK) paziņojusi par "Skonto" kluba sodīšanu ar 400 eiro naudas sodu, kurš piešķirts tādēļ, ka klubs nav nomaksājis iepriekšējos sodus.

Devītā jūlija DK sēdē tika nolemts brīdināt sešus Virslīgas klubus par savlaicīgi nenomaksātu soda naudu par iepriekšējiem pārkāpumiem. Reizē ar to arī tika paziņots, ka "Skonto" par neierašanos uz spēli Liepājā sodīta ar 700 eiro naudas sodu. Šiem sešiem klubiem tika dots laiks līdz 18. jūlijam.

Lai arī kopš šī termiņa pagājušas jau teju trīs nedēļas, LFF DK pacietība izbeidzās tikai šodien - paziņots, ka par laicīgi nenomaksātiem sodiem ar 400 eiro lielu soda naudu sodīta "Skonto" komanda, kuru jau ilgāku laiku vajā finansiālās problēmas, savukārt pārējās piecas komandas, acīmredzot, saistības nokārtojušas. Jāpiemin, ka reglaments par DK lēmumu neizpildīšanu paredz 70-400 eiro lielu naudas sodu, līdz ar to "Skonto" saņēmusi bargāko iespējamo sodu.

Savukārt ar 140 eiro sodītas pirmās līgas komandas "Valmiera Glass/BSS" un "Pļaviņas DM", kuru spēlētāji vienā spēlē sapelnījuši vismaz piecas dzeltenās kartītes. Brīdinājumu izpelnījies "Smiltenes/BJSS" treneris A. Rozītis, kurš pārāk bieži apšaubījis tiesneša lēmumu spēlē pret "SFK United".

No Virslīgas spēlētājiem šoreiz diskvalifikāciju saņēmis tikai viens - Daugavpils "Daugavas" leģionārs Dmitro Kušnirovs, kurš spēlē pret "Skonto" nopelnīja divas dzeltenās kartītes, nevarēs piedalīties nākamajā spēlē pret "Metta"/LU.

Izmantotie resursi:
LFF: LFF DK 05.augusta sēdes lēmumi


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-05 15:30, pirms 10 gadiem
Ja nevar ne sodus samaksāt, ne algas, nu tad jāmet ārā no virslīgas un miers. Nav ko auklēties ar to Skonto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-05 15:49, pirms 10 gadiem
ja tā skonto turpinās, pieļauju, ka drīz pat daži bezdarbnieki sametīsies un ziedos.. Lai gan paslaik klubs no malas izskatās kā zeķe ar caurumu
, 2014-08-05 16:00, pirms 10 gadiem
Visi labi zin, ka Indriksons neizmetīs Skonto no virslīgas. Jēga maksāt ja tu zini, ka ar tevi viss būs labi ? Kamēr guņa būs pie šprices viss paliks kā ir !
Indrikson atkāpies !
, 2014-08-05 16:09, pirms 10 gadiem
Laikam futbola noteikumus nepārzinu tik labi, bet ļoti jocīgi šķiet , ka soda komandu par to, ka spēlē nopelnītas vismaz 5 dzeltenās kartītes. Vēl varētu saprast , ja tas būtu komandas iekšienā sods, ko parasti atklāti sabiedrībā neizpauž. Līdzīgi būtu hokejā-saņem spēlē vismaz 10 divminūšu noraidījumus un komandai uzliek sodu. Galīgi neizprotu šo lēmumu attiecībā uz pirmās līgas komandām Valmieru un Pļaviņām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-05 16:32, pirms 10 gadiem
"Lielājā"? Skonta neieradas jo nevareja atrast tadu pilseetu...

"Šiem sešiem klubiem tika dots laiks līdz 18. jūlijam." Gan jau gada laikaa nomaksaas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-05 17:59, pirms 10 gadiem
KolhozaAnsis rakstīja: Nozelojamaa Latkovska un Mettas mafija, ko tik vien nedara lai Latvijas lielaakaa futbola legenda aizietu pa burbuli
T.G.H. vai mazā, tā esi tu?
skonta - leģenda?
Pat uz LV klubu fona līdz leģendāram klubam skontam kā līdz mēnesim!
, 2014-08-05 18:36, pirms 10 gadiem
Var redzēt, ka Ansis ir no kolhoza - neko leģendāru tur saskatīt nevar. Pēc Latvijas neatkarības atgūšanas sapumpēja iekšā talantīgākos jauniešus un ar LFF atbalstu Skonto spēlētājus lika izlasē, tas arī viss. Ko Skonto leģenda ir parādījusi Eiropā???
, 2014-08-05 18:48, pirms 10 gadiem
KolhozaAnsis rakstīja: Nozelojamaa Latkovska un Mettas mafija, ko tik vien nedara lai Latvijas lielaakaa futbola legenda aizietu pa burbuli
Vot ej un saprti tadus idiot.us ka Tu,tkai del pagatnes sasniegumiem tgd atlaut darit ko sirds karo?Tev tak pratina nau maja Normali futbola klubi doma par nakotni,par ko doma Skonto?Nah vispar pielaida pie cempja,sen vajadzeja to banditu kantori aizvert. P.S moss aizej piesakies darba uz pilnu slodzi un sance sava legenda kadu gadu bez algas?ko saki???busi viens no legendam stopesi,ar kajam staigasi,bet busi legenda Ja vel nesaproti ko censos pateikt,iedomajies sevi to 20 + vilveku vieta kas sance bez algas,bet neaizmirsti,ka cilvekiem ir gimenes kuras nevar solit Latvenergo vai Latvijas Gazei jo ja nemaksa nogriez ko var nogriezt,moss tad saks domat.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-05 20:13, pirms 10 gadiem
Lamājiet nevis lēmumu sodīt, bet gan reglamentu, kas tika pirms sezonas sastādīts! Viss pēc esošā reglamenta, tāpēc lēmums juridiski ir loģisks un Skonto saņēmis bargāko iespējamo sodu.
, 2014-08-05 20:38, pirms 10 gadiem
cik tas sanak latos?
izskatītos vēl smieklīgak!!

Tas ir tikpat liels sods kā aizradijums!
, 2014-08-05 21:07, pirms 10 gadiem
tads rakstīja: cik tas sanak latos?
izskatītos vēl smieklīgak!!

Tas ir tikpat liels sods kā aizradijums!
Protams ņirgājas,tāpēc vēl jo vairāk jātiek vaļā no šī ,,svētā,, klubeļa!
Lai tik skonta iet pa skuju taku!
, 2014-08-05 21:48, pirms 10 gadiem
1.8.
DK
nolemj par maksājuma nosacījumiem un termiņiem
16.
DK ir tiesības pielietot speciālas sankcijas atsevišķu pārkāpumu gadījumos
, kuri nav iekļauti
Reglamentā

PS. Tādi punkti ir ierakstīti DK reglamentā un tā pielikumā,tāpēc neredzu problēmu,lai tiktu galā ar Skonto "nemaksāšanas slimību".Domāju futbola federācijā cilvēki labi zin,ko Skonto spējīgs nomaksāt,ko nē.Pietika Virslīgas vadībai piedraudēt ar Skonto izslēgšanu,kad nauda pēkšņi atradās par dalību virslīgā.Nezinu,vai tik radikāli soļi vajadzīgi arī tagad,bet vienu zinu noteikti.Klubus,kuri parādā LFF, pie nākošā gada sacensībām vienkārši nepielaist.Pavisam vienkārša formula.
, 2014-08-05 21:59, pirms 10 gadiem
!KolhozaAnsis, 16:58, pirms 5 stundām, ignorēt, atbildēt
Nozelojamaa Latkovska un Mettas mafija, ko tik vien nedara lai Latvijas lielaakaa futbola legenda aizietu pa burbuli

Ir sacensību reglaments,disciplinārais reglaments,kurus ir apstiprinājuši paši klubi.Tad jautājums pavisam parasts.Vai Skonto pateicoties saviem tituliem nebūtu šis reglaments jāievēro?Es domāju,ka tāpēc ir pieņemti likumi,lai tos ievērotu.Kuri uz to uzspļauj,laipni lūgti uz pilsētas amatieru čempionātu.Tiesa,tur arī būs kaut kādi likumi jāievēro.Un nav svarīgi,vai tu esi Skonto vai Staicele.
, 2014-08-05 23:12, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Lamājiet nevis lēmumu sodīt, bet gan reglamentu, kas tika pirms sezonas sastādīts! Viss pēc esošā reglamenta, tāpēc lēmums juridiski ir loģisks un Skonto saņēmis bargāko iespējamo sodu.
Sods būtu, ja noņemtu punktiņus, nevis piespriest samaksāt kaut kādas kapeikas.
, 2014-08-06 11:04, pirms 10 gadiem
Klubs saņem sodu par iepriekš saņemtā soda par saņemtā soda par pilnas pakaļas parādu nenomaksāšanu, bet vēsi turpina spēlēt valsts augstākajā futbola līgā. Welcome to Latvian footballlol. Pat Glāzgovas Rangers nosprāga kā muša, bet ne Skonta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.