Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Gutkovskim uzvaras vārti pārbaudē Turcijā, Tarasovam otrais zaudējums Ungārijā

Gutkovskim uzvaras vārti pārbaudē Turcijā, Tarasovam otrais zaudējums Ungārijā
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS

Polijas 1. līgas šobrīd šobrīd desmitā spēcīgākā kluba Ņecečas "Termalica Bruk-Bet" sastāvā pārbaudes spēlē ar gūtiem vārtiem atzīmējies uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš kaldināja vienības panākumu 1:0 pār Blagojevgradas "Pirin".

24 gadus vecais "Termalica Bruk-Bet" uzbrucējs laukumā pavadīja visu pirmo puslaiku, Bulgārijas kluba vārtsargu pārspējot 45. minūtē. "Termalica Bruk-Bet" sastāvā šosezon aizvadītajās 20 kārtās Latvijas izlases futbolists atzīmējies ar astoņiem rezultatīviem raidījumiem. Jāatzīmē, ka Gutkovski veiksmīgā snieguma dēļ nolūkojusi Polijas Ekstraklases 11. spēcīgākā vienība Čenstohovas "Rakow", kura ar Vladislavu jau vienojusies par līgumu.

Līgums ar "Rakow" paredz pievienošanos klubam starpsezonas posmā jūlijā, kā arī paredz abu pušu sadarbību turpmāko divu gadu garumā ar iespēju pagarināt līgumu vēl uz diviem gadiem.

Savukārt Ungārijas "OTP Bank" čempionātā kārtējo zaudējumu cieta ar 19 spēlēs iegūtiem desmit punktiem pārliecinoši pēdējā vietā esošā Kapošvāras "Rákóczi", kas savā laukumā ar 0:3 kapitulēja "Paks" priekšā. "Rákóczi" aizsargs Igors Tarasovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Izmantotie resursi:
Bruk-Bet Termalica Nieciecza 1-0 Pirin...


Foto: Aiga Veisa/Virslīga
4

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.