Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Jelgava'' Viļņā zaudē Lietuvas vicečempionei

Krišs Upenieks

''Jelgava'' Viļņā zaudē Lietuvas vicečempionei
Artis Lazdiņš
Foto: Nora Krevņeva

Viļņā pārbaudes spēli aizvadījusi ''Jelgava'', kas turpina gatavošanos 2017. gada sezonai. Lietuvas galvaspilsētā neizdevās tā labākā spēle, pieļautas vairākas rupjas kļūdas, kuras ''Trakai'' arī izmantoja un izcīnīja uzvaru ar 3:1. Mūsu komandā vienīgos vārtus guva uzbrucējs Artis Jaudzems. 8. februārī paredzēta spēle Ziemas kausā.

Pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo bija 1:1, bet spēles otrajās 45 minūtēs pretinieki guva divus bezatbildes vārtus (1:3). Artis Jaudzems vārtus guva pēc Gļeba Kļuškina neveiksmīga 11 metru soda sitiena - bumba atsitās pret vārtu stabu, bet pirmais pie tās bija tieši Jaudzems. Arī lietuvieši vienu pendeli izpildīja, kuru sagādāja ''Jelgavas'' nesen piesaistītais horvārtu aizsargs Ante Bakmazs.

Sarunā ar portālu Jelgavas Vēstnesis sīkāk par spēli Viļņā stāstīja ''Jelgavas'' treneris Dmitrijs Kalašņikovs: ''Nebija optimālais sastāvs ne mums, ne viņiem. Dažādi iemesli tam ir. Teiktu, ka pirmais puslaiks bija līdzīgs, pat ļoti. Teritoriālais pārsvars bija mums. Pēc mūsu kļūdas pretinieki guva pirmos vārtus. Nebija tā, ka tie vārti bija loģiski vai būtu brieduši. Puslaika beigu daļā mums izdevās izlīdzināt rezultātu.

2. puslaikā jau viņiem reāli bija pārsvars gan bumbas kontrolē, gan izveidotajos momentos. Lai arī bija viņiem daudz iespēju, ielaisti vārti atkal bija pēc mūsu kļūdām. Citas iespējas viņi neizmantoja, bet par kļūdām sodīja. Arī maiņas mums nebija tik veiksmīgas, viņiem pretēji - tie spēlētāji, kas nāca laukumā, pastiprināja spēli, minimums nesabojāja. Pietaupijām šoreiz Gintu Freimani, kuram sāp kāja. Tāpat lietuvieši Ritis Leļūga un Ēvalds Razulis vēl nav gatavi spēlēt. Nav tādu nopietnu savainojumu, taču ir daudz mikrotraumu.''

8. februārī Rīgas Skonto manēžā pulksten 13.15 ''Jelgava'' uzsāks spēli pret Igaunijas čempioniem Tallinas ''Infonet''.

Izmantotie resursi:
«Jelgava» rupji kļūdās un zaudē Viļņā |...

  -1 [+] [-]

, 2017-02-05 16:17, pirms 7 gadiem
Sāk ost pē tā, ka tas nevienam nezināmais moldoviešu treneris līdz sezonas beigām nenoturēsies.