Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Ventspils'' un ''Spartaks'' cīnās neizšķirti, vārtsargi nopelna sarkanās kartītes

Egils Broks
Egils Broks
SMScredit.lv Ziemas kausā Virslīgas čempione "Ventspils" cīnījās neizšķirti (1:1) ar Jūrmalas "Spartaku".
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2014-02-05 20:43, pirms 10 gadiem
Ļoti rupjš pārkāpums Davidova izpildījumā. Vārēja spēles beigās identiska situācija sanākt tai, kad spartakieši guva vārtus. Rubezis gan atšķirībā no Raļkeviča veiksmīgi atvairīja sitienu. Individuāli Punculs nebija tik manāms kā līdz šim bija ierasts Ziemas kausā Spartaka rindās, bet patiešām neslikti izskatās jau sevi pērnās sezonās beigu daļā labi pieteikušais Ignatāns. Domāju, ka šī sezona varētu viņam laba padoties. Un, protams, beigu beigās jāvēl Žatkinam pēc iespējas ātrāk atlabt no savainojuma.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-07 18:00, pirms 10 gadiem
Ja atklati spēle bija sudiga, daudz braķa piespelēs, visi kautkur skrien, bezjegā, pašlaik visi cenšas izpatikt treneriem, un izcelties komandas acis, tateikt ieņemt lidera pozicijas, spartakam nepatika n 14 un n 17, par Punculi runājam, viņs tiešām izveidoja idealu speles momentu, par kuru pusargiem vajadzētu pamācīties, sarkanās kartias bija pamatotas, kautgan, ja tiespesis butu nosvilpies, spēles 90:40 minūtē kur spēle bija ar roku, šis traumas nebūtu. Ventspils pamatigi sagadaja pārsteigumu ar savu vājo speli.