Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Laikraksts: Liepājas futbola komandu vadīs Intenbergs vai Dobrecovs

Andris Liepa
Andris Liepa

Laikraksts: Liepājas futbola komandu vadīs Intenbergs vai Dobrecovs
Viktors Dobrecovs

Liepājas portāls liepajniekiem.lv, atsaucoties uz laikrakstu „Kurzemes Vārds”, raksta, ka Liepājas futbola komandu Virslīgā šogad varētu vadīt vai nu Jānis Intenbergs, vai nu Viktors Dobrecovs.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā „Liepājas metalurgu” vadīja Jāņa Intenberga un Viktora Dobrecova tandēms – Intenbergs bija galvenais treneris, savukārt Dobrecovs viņa palīgs, kurš pārstāvēja klubu pēcspēļu preses konferencēs.

"Kurzemes Vārds" sākotnēji rakstīja, ka tā rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka Liepājas komandu varētu turpināt vadīt Intenbergs. Šai pašā materiālā tika pieļauts, ka par Intenberga palīgu Virslīgas komandā varētu kļūt kādreizējais Liepājas "Zvejnieka" spēlētājs Roberts Čilingarjans, kurš līdz šim bija vadījis privātus treniņus "Liepājas metalurga" jaunajiem futbolistiem. Tika rakstīts, ka Dobrecovs varētu vadīt dublierus.

Tomēr šodien „Kurzemes Vārds” publicējis versiju „Numur divi”, uzsverot, ka tieši šajās dienās Liepājas futbola jaunās organizācijas veidotāji intensīvi strādā pie dažādiem organizatoriskiem jautājumiem un ka „situācija mainās pa dienām”. Šī pēdējā versija liecina, ka par galveno treneri virzīs tieši Dobrecovu. Sanāksmēs, kurās tiek pieņemti lēmumi, esot piedalījušies Liepājas Sporta pārvaldes vadītājs Artis Lagzdiņš, Liepājas Sporta spēļu skolas direktora vietnieks Dzintars Kazaks un Māris Verpakovskis.

Artis Lagzdiņš "Kurzemes Vārdam" sacījis: "Par šo jautājumu mēs runājām, bet šodien nekāda komentāra nebūs. Visticamāk, ka par šo jautājumu informēsim trešdienas pēcpusdienā. Oficiāli, neoficiāli vai kā citādāk, bet informācija būs, sveci zem pūra noteikti neturēsim."

Izmantotie resursi:
„Kurzemes vārds”
liepajniekiem.lv

  +7 [+] [-]

, 2014-02-05 11:53, pirms 10 gadiem
Un kas ar sastāvu?

  -3 [+] [-]

, 2014-02-05 12:00, pirms 10 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Un kas ar sastāvu?
Tikai mieru!
Drīz būs liela preses konference,un tad viss (gandrīz) kļūs zināms.

  +6 [+] [-]

, 2014-02-05 12:17, pirms 10 gadiem
Virsīgā noturēsies, un tas šogad galvenais!

  +6 [+] [-]

, 2014-02-05 12:26, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tikai mieru!
Drīz būs liela preses konference,un tad viss (gandrīz) kļūs zināms.
Kad ir drīz?

  +6 [+] [-]

, 2014-02-05 12:30, pirms 10 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Kad ir drīz?
It kā šis zinātu!

  +7 [+] [-]

, 2014-02-05 14:31, pirms 10 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Un kas ar sastāvu?
pieņemu, ka sastāvā būs ļoti daudz Liepājas jauniešu, kuri spēlēs bez algas

  -1 [+] [-]

, 2014-02-05 17:02, pirms 10 gadiem
Dobrecovs par galveno, un Intenbergs par asistentu