Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Peilānu lūdz apcietināt, "Jelgavas" prezidents tiesas sēžu zāli pamet uz brīvām kājām

Peilānu lūdz apcietināt, "Jelgavas" prezidents tiesas sēžu zāli pamet uz brīvām kājām
Māris Peilāns. Foto: Kaspars Krafts, f64

Šodien Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā tik lemts par drošības līdzekļa piemērošanu futbola kluba "Jelgava" prezidentam Mārim Peilānam, vēsta portāls "Delfi" un ziņu aģentūra LETA. Viņš ir "Ceļu būvniecības sabiedrības "Igate"" valdes priekšsēdētājs.

Izmeklēšana saistīta ar Latvijas austrumu robežas nostiprināšanu, tur izbūvējot robežas joslas infrastruktūru. Aizturēti trīs cilvēki – bijušais Valsts robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars, kā arī divi "Igates" pārstāvji. Viens no viņiem bija Peilāns, kurš sporta sabiedrībā zināms kā Virslīgas kluba "Jelgava" prezidents. Tomēr, kā novēroja LETA, Peilāns pēcāk tiesas sēžu zāli pametis uz brīvām kājām. Nedz Peilāns, nedz viņa advokāts uz LETA jautājumiem atbildēt nevēlējās.

Noslēgtā vienošanās par Latvijas austrumu robežas nostiprināšanu paredzēja, ka Latvijas valsts trīs gadu laikā novirzīs ne vairāk kā 20,5 miljonus Latvijas un Krievijas robežas stiprināšanai, kā arī 10,7 miljonus Latvijas un Baltkrievijas robežas stiprināšanai. Vienošanos noslēdza Valsts robežsardze un "Igate".

Pirms neilga laika Peilāns sarunā ar portālu Sportacentrs.com asi vērsās pret notiekošo Latvijas futbolā, piesaucot uzpūstās algas pašmāju futbolistiem, Latvijas Futbola federācijas nespēju pieņemt lēmumus gana ātri. Tāpat viņš bija pret leģionāru limita palielināšanu Virslīgā, norādot, ka tas samazinās iespējas vietējiem futbolistiem un ka tas būs pluss bagātajām komandām.

"Tagad bagātie onkuļi ir pārpiķojuši Latvijas spēlētājus un grib savās interesēs veikt izmaiņas. Ne “Jelgava”, ne “Metta”, ne “Daugavpils” nav piedalījušās šī burbuļa veidošanā! Mēs tādas algas netaisījām! Mēs spēlējam jau sen, “Riga” nesen, RFS nesen. Uzskatām, ka šie bagātie klubi limita izmaiņas vēlas, lai varētu tās algas mazināt. Mēs nesacēlām tās neadekvātās algas. Tāpēc pateicām, ka par šo jauno limita priekšlikumu nebalsosim," norādīja Peilāns.

Viņa teikto iespējams lasīt šeit: FK "Jelgava" prezidents par uzpūstajām algām,...

Izmantotie resursi:
https://www.delfi.lv/news/national/...
LETA


, 2019-09-04 14:17, pirms 5 gadiem
Knābis nevienu neaizmirsīs! Kartelītim beigās, bet ceru, ka šis stipri neietekmēs Jelgavas nākotni
, 2019-09-04 14:21, pirms 5 gadiem
Atā atā FK Jelgava?
, 2019-09-04 14:22, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Knābis nevienu neaizmirsīs! Kartelītim beigās, bet ceru, ka šis stipri neietekmēs Jelgavas nākotni
Tak šis nav par karteli, bet par robežpunktiem. Karteļa lietā ir Milovs un viņa LNK.
, 2019-09-04 14:29, pirms 5 gadiem
Gooool jilgava zabei hei hei! Zemļaku banda, norča un mārča! Šoreiz nepaveicās, bet nekas, Latvijā jau nevienu netupina. Pakratīs pirkstu un viss būs ok. Varēs atkal kruķīt ģēlas.
, 2019-09-04 14:38, pirms 5 gadiem
Ja visus būvniekus KNAB izkratīs un satupinās ķurķē, kurš tad mums taisīs viengadīgos ceļus?
, 2019-09-04 14:39, pirms 5 gadiem
Citāts no raksta: "Pirms neilga laika Peilāns sarunā ar portālu Sportacentrs.com asi vērsās pret notiekošo Latvijas futbolā, piesaucot uzpūstās algas pašmāju futbolistiem". Tālāk rakstīts - "Tāpat viņš bija pret leģionāru limita palielināšanu Virslīgā, norādot, ka tas samazinās iespējas vietējiem futbolistiem". Kur ir loģika???
, 2019-09-04 15:42, pirms 5 gadiem
balkons rakstīja: Gooool jilgava zabei hei hei! Zemļaku banda, norča un mārča! Šoreiz nepaveicās, bet nekas, Latvijā jau nevienu netupina. Pakratīs pirkstu un viss būs ok. Varēs atkal kruķīt ģēlas.
jeb kā kluba apmaksātā fanu grupa dziedātu "elgava!! mi staboj!!"
, 2019-09-04 16:05, pirms 5 gadiem
Brožes kungs ja tu izplati šādas ziņas tad varbūt arī uzraksti ar ko šis viss beidzās?? Tiesa jau bija, spriedums arī ir!

Vai arī tev kā Sportacentra žurnālistam galvenais ir uzlikt skaļu virsrakstu un pēc tam pofig kas tālāk notiek!
, 2019-09-04 16:44, pirms 5 gadiem
Igate iesaistīta jau otrajā noziegumā šīs vasaras laikā. Kukuļota bija arī Dobeles dome.
, 2019-09-04 16:49, pirms 5 gadiem
sc.com pārvērties par kriminālziņu portālu
, 2019-09-04 16:53, pirms 5 gadiem
yankeezulu rakstīja: Ja visus būvniekus KNAB izkratīs un satupinās ķurķē, kurš tad mums taisīs viengadīgos ceļus?
Ja tu zini risinājumu, kā palielināt jaunizbūvētu ceļu ilgtspēju, sūti CV uz Latvijas valsts ceļiem. Ceļu specifikācijas sastāda gudrinieki tur, pēc kurām pēc tam arī būvē ceļus!
Bet ja nopietni, tad civilās būvniecības firmu kartleis apzog valsti daudz vairāk nekā ceļu būvnieki! Un Igate ir tikai Jelgavas monopolisti, viņu nišu ātri aizpildītu..
, 2019-09-04 17:00, pirms 5 gadiem
pikolo rakstīja: sc.com pārvērties par kriminālziņu portālu
Tāpēc, ka sportā - federāciju un klubu vadībā - ir kriminālas personas.
, 2019-09-04 17:06, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Tāpēc, ka sportā - federāciju un klubu vadībā - ir kriminālas personas.
Diemžēl ar šādu domāšanu pats esi krimināla persona.
, 2019-09-04 17:47, pirms 5 gadiem
tigereens rakstīja: Diemžēl ar šādu domāšanu pats esi krimināla persona.
Pie manis KNAB nav bijis un nebūs. Bet pie Brokas (biatlons), Lemberga, Amerika, Garkāna, Martinsona, Bemhena (visi basketbols), Magoņa (hokejs) un rakstā pieminētā Peilāna (futbols) KNAB bija un aizies arī pie pārējiem. Vai tu aizstāvi valsts apzadzējus, ka tikai sportam kaut kas atlec?
, 2019-09-04 18:04, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Pie manis KNAB nav bijis un nebūs. Bet pie Brokas (biatlons), Lemberga, Amerika, Garkāna, Martinsona, Bemhena (visi basketbols), Magoņa (hokejs) un rakstā pieminētā Peilāna (futbols) KNAB bija un aizies arī pie pārējiem. Vai tu aizstāvi valsts apzadzējus, ka tikai sportam kaut kas atlec?
Kāds no tiem ir sēdējis? Nav.
Klasiskais stāsts: KNĀBS krata, poliči un prokorors pratina, tauta runā, ka tulīt sēdēs un ilgi... Beigās pierādījumu trūkums un visi brīvi
, 2019-09-04 18:11, pirms 5 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Kāds no tiem ir sēdējis? Nav.
Klasiskais stāsts: KNĀBS krata, poliči un prokorors pratina, tauta runā, ka tulīt sēdēs un ilgi... Beigās pierādījumu trūkums un visi brīvi
Lembergs mazliet pasēdēja un drīz sēdēs ilgi. Magoņa lietā notiek tiesa, Martinsonu drīz tiesās. Protams, tiesas pie mums ir ļoti lēnas un bezzobainas, bet KNAB pēdējā laika aktivitātes un ķeršanās klāt būvnieku mafijai iepriecina, jo tas jau ir nopietni.
, 2019-09-04 18:16, pirms 5 gadiem
Januks , 16:53, pirms stundas
yankeezulu rakstīja: Ja visus būvniekus KNAB izkratīs un satupinās ķurķē, kurš tad mums taisīs viengadīgos ceļus?
Ja tu zini risinājumu, kā palielināt jaunizbūvētu ceļu ilgtspēju, sūti CV uz Latvijas valsts ceļiem. Ceļu specifikācijas sastāda gudrinieki tur, pēc kurām pēc tam arī būvē ceļus!
Bet ja nopietni, tad civilās būvniecības firmu kartleis apzog valsti daudz vairāk nekā ceļu būvnieki! Un Igate ir tikai Jelgavas monopolisti, viņu nišu ātri aizpildītu..
---------
Igate jau sen nav Jelgavas monopols, Peilāns ar Rāviņu nesatiek, arī par vairākiem lielajiem objektiem sūdzējās IUBam. Plus Igate nav ZZS atbalstītāji, bet gan Vienotības.
, 2019-09-04 18:36, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Lembergs mazliet pasēdēja un drīz sēdēs ilgi. Magoņa lietā notiek tiesa, Martinsonu drīz tiesās. Protams, tiesas pie mums ir ļoti lēnas un bezzobainas, bet KNAB pēdējā laika aktivitātes un ķeršanās klāt būvnieku mafijai iepriecina, jo tas jau ir nopietni.
Lembis pasēdēja uz izmeklēšanas laiku. Par pārējiem - kad sēdēs, tad runāsim. Kamēr nesēž, tikmēr neticu ka iesēdinās. Diemžēl.

Lasiji par Milušu? Vot kārtējais piemērs - vainīgs, nesēdēja un nesēdēs
, 2019-09-04 19:40, pirms 5 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Lembis pasēdēja uz izmeklēšanas laiku. Par pārējiem - kad sēdēs, tad runāsim. Kamēr nesēž, tikmēr neticu ka iesēdinās. Diemžēl.

Lasiji par Milušu? Vot kārtējais piemērs - vainīgs, nesēdēja un nesēdēs
Milušs aizmuka un Krievija viņu apžēloja. Te viņš būtu sēdējis.
, 2019-09-04 19:50, pirms 5 gadiem
Re, cik "tīri" un "godīgi" Gorkša opponenti Milovs - LNK- Ļašenko- Krivunecs - RFS, Peilāns - Igate - FK Jelgava.
, 2019-09-04 20:57, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Milušs aizmuka un Krievija viņu apžēloja. Te viņš būtu sēdējis.
Un tagad var braukt uz Latviju un atsākt BMW tirgošanu. Nesēdēja un nesēdēs!
"Valmieras" kapteinis Daniels Balodis. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
100

Algas ilgi nesaņēmušie "Valmieras" spēlētāji boikotē treniņu

Latvijas nosacīto lielbudžeta klubu vidū ir arī "Valmiera", taču par tās algu grūtībām ik pa laikam tiek dzirdēts ne pirmo sezonu. Kā savā Patreon ziņo futbola apskatnieks Edmunds Novickis, valmieriešu spēlētāji šorīt neieradās uz atjaunošanās treniņu, tādējādi cerot paātrināt vadības reakciju.
Luka Silagadze. Foto: Jānis Līgats
29

Silagadze iesit un nesvin, "Liepāja" no Valmieras mājās ved trīs punktus

Šodien Latvijas futbola Virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru". Pirmā puslaika izskaņā realizējot soda sitienu, vienīgos vārtus guva Luka Silagadze, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja "Valmieras" kreklā.
Ivo Minkevičs (pa labi). Foto: Ruslans Antropovs
4

"Audas" jelgavniekam Minkevičam noraidījums, "Jelgava" tiek pie otrā punkta sezonā

Otro punktu "TonyBet" sezonā nopelnījusi pēdējā vietā esošā "Jelgava", kas, ieskaitot arī kompensācijas laiku, vairākumā pavadīja aptuveni 25 minūtes, norībināja pārliktni un savā laukumā samierinājās ar neizšķirtu pret "Audu", kas arī sezonu sākusi mazrezultatīvi.