Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Daugavpils": "Kontrabandas cigaretes Latvijā centās ievest šoferis, nevis komanda"

"Daugavpils": "Kontrabandas cigaretes Latvijā centās ievest šoferis, nevis komanda"
"Daugavpils" leģionārs Marsiu de Oliveira. Foto: Sergejs Kuzņecovs, BFC "Daugavpils"

Portāls grani.lv vakar vēstīja, ka uz Baltkrievijas un Latvijas robežas aizdomās par kontrabandas cigaretēm tika aizturēts Virslīgas komandas BFC "Daugavpils" autobuss ar bērniem. Kluba vadība šorīt izplatījusi paziņojumu par notikušo skandālu.

"Vakar vairākos vietējos un valsts medijos izskanēja skaļi virsraksti par to, ka mūsu bērni(!) no Baltkrievijas centušies ievest kontrabandu. Diemžēl kārtējo reizi nākas pārliecināties, ka dižie rakstītāji raksta to, ko viņiem pašiem gribētos rakstīt," teikts BFC "Daugavpils" profilā sociālo tīklu vietnē Facebook. Ieraksta bildē netieši tiek norādīts, ka klubs šīs ziņas uzskata par fake news jeb viltus ziņām.

"BFC "Daugavpils" nekad nav bijis un nebūs nekāda sakara ar kontrabandas ieviešanu Latvijas vai kādas citas valsts teritorijā! Uz Baltkrievijas-Latvijas robežas tika apturēts Virslīgas komandas, nevis bērnu komandas autobuss un kontrabandu (cigaretes) savām vajadzībām centās ievest autobusa šoferis, nevis kāds no spēlētājiem vai treneriem. Nevienam no mūsu komandas pārstāvjiem nebija ne mazākās nojausmas par viņa nodomiem," paziņojumā turpināts.

"Ļoti žēl, ka nepatiesa informācija medijos tiek izplatīta tik izkropļotā veidā, kā arī izbrīnu izraisa mūsu robežsargu darbība, kuri izplatīja šāda veida informāciju masu medijos, jo saskaņā ar darba līgumu šāda veida informāciju izpaust nav atļauts. Vēl vairāk, robežsargu darbība bija ļoti provokatīva un agresīva, kas liek aizdomāties...," sacīts paziņojumā.

BFC "Daugavpils" galvenā komanda iepriekšējā nedēļā aizvadīja treniņnometni Baltkrievijā, piedaloties pārbaudes spēļu turnīrā "Belazovec-2019". Tajā daugavpilieši cīnījās neizšķirti pret "Neman" (1:1, vārti Iļjam Ševčukam), kā arī piedzīvoja divas sagrāves - 0:5 pret "Torpedo-BelAZ" un 0:4 pret "Isloch".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...
Скандал: пограничники задержали автобус с...


, 2019-02-04 11:46, pirms 5 gadiem
Varētu būt tas pats šoferis, kurš kārto toto lietiņas? Universālais kareivis.
, 2019-02-04 12:03, pirms 5 gadiem
Tik nabadzīga komanda, ka pat cīgas nevar nopirkt Latvijā
, 2019-02-04 12:09, pirms 5 gadiem
Lai nevienu nemulsinātu, Virslīgas komandas oficiālajam nosaukumam jābūt FC Daugavpils (bez "B'').
, 2019-02-04 12:17, pirms 5 gadiem
Nākamreiz vajag iet ar kājām, nevis ņemt par šoferi visādus "Premjer" pīpmaņus.
, 2019-02-04 13:26, pirms 5 gadiem
Sitaja ubagzemee , nav svariga ne izglitiba , nekas , svarigi , ka naudu nopelnit, ja negribi braukt uz angliju
, 2019-02-04 13:44, pirms 5 gadiem
normāli uzpīpos d- pilī
, 2019-02-04 14:40, pirms 5 gadiem
Baigais pīpmanis!
, 2019-02-05 16:47, pirms 5 gadiem
Protams, ka vainīgs šoferis! Blēdās un pa tiesam vazājas tikai Ronaldo un Mesi, bet Daugavpils bumbas meistari nopelna pietiekoši.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".