Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Leģionāri Latka un Eriba FK ''Jelgava'' krāsas pārstāvēs arī nākamgad

Krišs Upenieks

Leģionāri Latka un Eriba FK ''Jelgava'' krāsas pārstāvēs arī nākamgad
Kenedijs Eriba
Foto: Krišjānis Grantiņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Futbola klubs ''Jelgava'' īsi pēc lieliskās 2014. gada sezonas jau sācis darbu pie sastāva komplektācijas nākamajam gadam. Arī nākamo gadu jelgavnieku rindās redzēsim pieredzējušo poļu balsta pussargu Dariušu Latku, bet uz diviem gadiem panākta vienošanās ar nigērieti Kenediju Eribu.

36 gadus vecais poļu pussargs Dariušs Latka ģimenes apstākļu dēļ nonāca Latvijā un vēlāk arī pievienojās Jelgavas komandai. Balsta pussargs karjeras lielāko daļu pavadījis Polijas Ekstraklasē, bet Virslīgā 2014. gadā sāka spēlēt sezonas vidū, lieliski aizstājot savainoto Arti Lazdiņu. Kopumā ''Jelgavā'' Dariušs nospēlēja 13 spēles, un bija viens no galvenajiem iemesliem stabilai spēlei savā laukuma pusē. Ar Latku līgums noslēgts uz vienu sezonu.

23 gadus vecais Kenedijs Eriba karjeras laikā spēlējis Somijas augstākajā līgā, bet 2013. gadā iedzīvojās nopietnā savainojumā. Pēc tā sportisko formu Kenedijs pakāpeniski atguva Jelgavā, spēlējot aizvien labāk un gūstot arī dažus izšķirošus vārtus sezonas otrajā pusē. Ar ātro Nigērijas futbolistu noslēgts līgums uz divām sezonām.

''Bijām ļoti apmierināti ar abu futbolistu sniegumu pagājušajā sezonā. Ar savu pieredzi citos čempionātos šie leģionāri sniedza nopietnu palīdzību cīņā par medaļām Virslīgas čempionātā,'' tā kluba direktors Jānis Vuguls. Komandas pirmais oficiālais treniņš paredzēts 5. janvārī, bet jau pirms tam futbolisti individuāli strādā pie fiziskās sagatavotības.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava

  +3 [+] [-]

, 2014-12-03 23:44, pirms 9 gadiem
Kaut kāda stabilitāte, nevis "atbrauc - aizbrauc" Latvijas futbolā!?!

Tikai apsveicami

  +3 [+] [-]

, 2014-12-03 23:52, pirms 9 gadiem
DaMarcus rakstīja: Kaut kāda stabilitāte, nevis "atbrauc - aizbrauc" Latvijas futbolā!?!

Tikai apsveicami
Nesaprotu tavu izbrīnu, jo daudzos klubos leģionāri ir spēlējuši ilgstoši.
Ventspilī, Skonto daudzi spēlē par 2-3 gadus.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-04 09:44, pirms 9 gadiem
Buda rakstīja: Nesaprotu tavu izbrīnu, jo daudzos klubos leģionāri ir spēlējuši ilgstoši.
Ventspilī, Skonto daudzi spēlē par 2-3 gadus.
Nu Mingazovs Skonto vispār pus dzīvi pavadījis bet arī Ventspilī, Liepājā ir bijuši leģionāri, kas spēlē daudzus gadus.

     [+] [-]

, 2014-12-04 17:47, pirms 9 gadiem
Opā, labas ziņas Jelgavai, cerēju jau ka Latka paliks, bet nu Eriba ar,

     [+] [-]

, 2014-12-04 23:57, pirms 9 gadiem
Apsveicami! Jelgava no šiem darījumiem tikai iegūs. Pirmkārt, jau pats fakts, ka Latka un Eriba tik tiešām pastiprināja Jelgavu pierāda, ka leģionāri jāņem kvalitātē, nevis kvantitātē. Otrkārt, prieks, ka Eriba noslēdzis līgumu uz divām sezonām, kas ir pierādījums Jelgavas nākotnes plāniem. Latvijas futbolā šādi domājošu klubu nav daudz.