Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Gorkšs: "Vēstules saturs klaji demonstrē nekompetenci vai vēlēšanos maldināt"

Gorkšs: "Vēstules saturs klaji demonstrē nekompetenci vai vēlēšanos maldināt"
Kaspars Gorkšs. Foto: Vladislavs Proškins, f64

"Nakts apvērsuma mēģinājums ir mēģinājums saglabāt veco, daudzus gadus ierasto kārtību, vienkārši nomainot labuma guvējus," atbildes vēstulē pēc vairāku Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes locekļu parakstītās vēstules ar aicinājumu atkāpties saka LFF prezidents Kaspars Gorkšs. Sportacentrs.com publicē Gorkša vēstuli pilnā apmērā.

Nakts apvērsuma mēģinājums ir mēģinājums saglabāt veco, daudzus gadus ierasto kārtību, vienkārši nomainot labuma guvējus. Tā notiek tad, ja federācija tiek uzskatīta par slaucamu govi un vienīgā interese ir starptautisko partneru – UEFA un FIFA - naudas sadale, kurai ir jānokļūst "pareizajās" kabatās.

Jūs pirms īsa mirkļa saņēmāt vairāku LFF valdes locekļu parakstītu vēstuli, kurā viņi aicina mani, Kasparu Gorkšu, atkāpties no LFF prezidenta amata, vēstules saturs klaji demonstrē vai nu nekompetenci, vai vēlēšanos maldināt biedrus, vai vēlmi saasināt situāciju, cenšoties paralizēt uzsāktās pārmaiņas.

Acīmredzami, ka vēl arvien federācijā ir mēģinājumi visiem spēkiem saglabāt veco, gadiem ilgušo kārtību, kas ir novedusi mūs tieši tur, kur esam patlaban. Manuprāt, šobrīd svarīgākais ir novilkt svītru un skaidri pateikt gan darbiniekiem, gan biedriem, gan valdei, ka šādi turpināt nedrīkst.

Šobrīd vienīgā krīze LFF ir tā, ko cenšas izraisīt paši valdes locekļi. Visas LFF sacensības notiek kā plānots, visu nacionālo izlašu darbība rit savu gaitu, neviena no LFF atbildības sfērām nav apturēta vai apgrūtināta.

LFF strādā 56 algoti darbinieki. Brīvas vakances patlaban ir divas. Viena vakance kopš 17. jūlija ir ģenerālsekretārs, otra vakance ir komunikācijas daļā, kur jauns darbinieks sāks strādāt 23.augustā. Paralēli notiek funkciju un pienākumu izvērtēšana, lai precīzi novērtētu darbu apjomus, skaidri definētu departamentu mērķus un precīzu atbildību sadalījumu. Reorganizācija pabeigta finanšu departamentā, kā rezultātā būtiski uzlabojusies caurskatāmība, ieviesta jauna sistēma, kas ietekmējusi atskaišu sagatavošanas kvalitāti un ātrumu. Finanšu departamenta ārpakalpojums nodrošina visas nepieciešamās funkcijas un ļauj federācijai ieekonomēt vairāk kā 24 000 EUR gadā.

Taisnība, jauns LFF ģenerālsekretārs vēl nav apstiprināts. Bet, kā zināms, Ģenerālsekretāru izvirza Prezidents, bet apstiprina Valde. Atrast ģenerālsekretāru uz deviņiem mēnešiem esošajā situācijā nav vienkāršs uzdevums. Bet vēl sarežģītāk ir panākt lēmumu par ģenerālsekretāra apstiprināšanu, ja atsevišķi valdes locekļi grib mērķtiecīgi sabotēt pārmaiņas. 24. jūlija valdes sēdē piedāvāju trīs dažādus risinājumus Valdei – piedāvāju balsot par manis izvirzītu kandidātu, apstiprināt administratīvo vadītāju par ģenerālsekretāra vietas izpildītāju, vai turpinu vadīt federācijas saimniecisko darbību un uzrunāt kandidātus. Aicinu biedrus sekot līdzi valdes protokoliem, kuros atspoguļojas valdes gaita, un izvērtēt, cik konstrutīvi tiek risināti jautājumi.

Saskaņā ar Uzņēmumu reģistra datiem un Biedrību un nodibinājumu likumu es esmu LFF amatpersona ar tiesībām biedrību pārstāvēt atsevišķi, t.i. līdz jauna LFF Ģenerālsekretāra apstiprināšanai pildīšu pienākumus, kas nepieciešami saimnieciskās darbības nodrošināšanai, atbilstoši valdes pieņemtajiem lēmumiem, Nākamajā valdes sēdē biju plānojis virzīt kandidātu apstiprināšanai, bet 6 valdes locekļu sagatavotā un izsūtītā vēstule parāda, ka šobrīd valdes mērķis ir cits – kavēt procesus un vilcināt pārmaiņas.

Kas attiecas uz starptautisko finansējumu - šogad plānotie ieņēmumi no FIFA 2,13 miljoni eiro, jau apstiprināti 1,24 miljoni, kas ir vairāk nekā bija visa pagājušā gada laikā, kad ieņēmumi bija 0,72 miljoni eiro. Gaidām lēmumus par iesniegtajām talantu un citām programmām 0,89 miljonu eiro apjomā. Kaut arī esmu pārliecināts, ka lēmumi būs pozitīvi, tomēr esmu plānojis tikties ar FIFA vadību, lai skaidrotu katra projekta nepieciešamību. UEFA ieņēmumi ir atbilstoši 2019. gada plānam.

Vienlīdz svarīgi kā ieņēmumi ir izdevumu kontrole, lai piešķirtais finansējums patiešām kalpo Latvijas futbola attīstībai. Tas nozīmē, ka ir apturēti "tradicionāli" pakalpojumu līgumi, kas ir slēgti ar bijušo darbinieku tuvinieku uzņēmumiem, ir apturēti "tradicionāli" dāvinājuma līgumi. Ko tas nozīmē? Ļoti vienkārši – LFF gadiem ir izmantota kā slaucama govs, kur galvenais laimests ir starptautisko partneru UEFA un FIFA naudas "paņemšana". Manuprāt, tam visam beidzot ir jāpieliek punkts. Tad pietiks naudas visiem federācijas mērķiem.

Statūtos ir skaidri noteikta Prezidenta un Ģenerālsekretāra atbildība. Prezidents atbild par sadarbību ar starptautiskajiem partneriem, pašvaldību, biedriem, savukārt Ģenerālsekretārs vada federācijas ikdienas darbu, atbild par budžetu, grāmatvedību, LFF pārvaldes institūciju pieņemto lēmumu izpildi. Droši varu apgalvot, ka pilnu ainu par patieso stāvokli federācijā redzu kopš šī gada 17. jūlija.

Atbilstoši statūtu 43. pantam, 3 e punktam Ģenerālsekretārs atbild par budžeta izstrādi un pareizu LFF grāmatvedības vešanu un uzturēšanu. Revidenta atzinums par 2018. gada bilanci ir tieša ģenerālsekretāru Mežecka un Pukinska atbildība un darbības novērtējums. Tieši tāpēc es tāpat kā biedri un valdes locekļi gaidu revidenta gala ziņojumu.

Biedri tiek maldināti par 24.07.2019. valdes sēdes notikumiem. Vēstulē norādīts, ka bija "kārtējais mēģinājums virzīt LFF jaunos statūtus apstiprināšanai ārkārtas kongresā septembrī", kaut gan valdes sēdes laikā tika izskatīts jautājums par statūtu darba grupas veidošanu, kuras sastāvā iekļauti K. Gorkšs, Ž. Tikmers, J. Engelis, M. Šķinķis, M. Gruškevics, S. Usačovs. Veidojot šādu grupu, mans mērķis bija panākt daudzveidīgu viedokļu pārstāvniecību, kas pēc statūtu izstrādes atvieglotu saskaņošanas procesu biedriem.

Man ir patiešām žēl, ka nedēļas nogalē tā vietā, lai pievērstos atpūtai, ģimenei un futbolam, nākas diskutēt par lietām, kuras labprāt būtu vēlējies atstāt pagātnē. Bet šī man nav pirmā reize. Esmu gatavs!

LFF Prezidents
Kaspars Gorkšs


, 2019-08-03 13:53, pirms 5 gadiem
Tie kas parakstīja vēstuli,ar kāju padirsu un ārā!nav ko auklēties ar uzpērkamajām pakaljaam un nodevējiem!

Gorkš kā īsts kapteinis nepadosies..neceriet!!!
, 2019-08-03 13:58, pirms 5 gadiem
Spēcīgi un diezgan argumentēti. Par spīti lēnprātībai dažās jomās, ceru, ka Gorkšs izturēs šos intrigantus. Interesanti, kāds saulvedis tiks izstumts uz skatuves pirms nākamā kongresa..
, 2019-08-03 14:19, pirms 5 gadiem
Bļāviens ! Vajag Gorkšam kādu līdzjutēju publisku atbalsta pasākumu ! Citādi visādi pabiras ,savu šefu apkalpotāji ,intriganti ,pad.kolchoza sistēmas produkti tā arī paliks savās vietās. Lai koks nestu augļus ,tas ir jāiztīra. Un šeit pilnīgi apzināti tiek mēģināts novērst zara iztīrīšanu ,lai vecie tārpi un kodes turpinātu sagrauzt to ,kas palicis pāri no Latvijas futbola . Jo tieši tie cilvēki ilgus gadus pirms Gorkša arī bija pie varas un nu viņu sasniegumi ir materializējušies tajā ,kur piem.šobrīd atrodas Latvijas izlase ,jauno spēlētāju sagatavošana utt. Labāk būtu paklusējuši lupatiņā.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2019-08-03 14:22, pirms 5 gadiem
Nekādu argumentu un paskaidrojumu. Gorkša teksti gluži kā Orvela Dzīvnieku fermā: tu taču negribi lai atgriežas vecie laiki? Tai pašā laikā tukšas frāzes un neviena konkrēta atbilde uz konkrētiem pārmetumiem. Labi samācījies no Latvijas politikāņiem ar kuriem selfijojās savā priekšvēlēšanas kampaņā
, 2019-08-03 14:24, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja:
Kruta!
LFF problēmas tiek risinātas publiskā telpā caur publisku vēstuļu rakstīšanu.

Nabaga matainais! Viņa savārītos sūdus pacēla tieši jaunievēlētie valdes locekļi, kuriem nemaz ilgi nevajadzēja darboties, lai saprastu kas ir kas LFF.
ui, skaļi teikts, lūdzu ja tik skaļi apgalvo, pastāsti pārējiem, kas tad jaunajau valdei tāds izdevās izdarīt?? sēžu protokolos gan nekas tāds neparādās.
vienkāršu kārtējie letni pārdevušies par Jūdas grašiem.
, 2019-08-03 14:34, pirms 5 gadiem
Omamma rakstīja: ui, skaļi teikts, lūdzu ja tik skaļi apgalvo, pastāsti pārējiem, kas tad jaunajau valdei tāds izdevās izdarīt?? sēžu protokolos gan nekas tāds neparādās.
vienkāršu kārtējie letni pārdevušies par Jūdas grašiem.
Šeit ir viss ļoti precīzi uzrakstīts, un tas ir už ļoti nopietni:
Krīze LFF: valdes vairākums pieprasa Gorkša...
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2019-08-03 14:41, pirms 5 gadiem
Vienīgais muļķītis Namej9999 esi tu kamēr nedaleks tev!

Jaunievēlētajiem bija smukas maskas uzvilktas,nu tās vnk nokrita..nekas briesmīgs,kā jau visur pasaulē viens otru apist delj naudas un varas😉
, 2019-08-03 14:52, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Vienīgais muļķītis Namej9999 esi tu kamēr nedaleks tev!

Jaunievēlētajiem bija smukas maskas uzvilktas,nu tās vnk nokrita..nekas briesmīgs,kā jau visur pasaulē viens otru apist delj naudas un varas😉
Vēlreiz rakstu-katrai monētai ir divas puses.
Vienīgi var atšķirties tas, kuru pusi šai monētai Tu uzskati par skaistāku, un kuru ne tik skaistu.
Pasakot, ka Gorkšs ir balts un pūkains, bet 6 (seši) valdes locekļi korumpanti un citādi sliktie, cilvēks parāda kāds bardaks valda viņam galvā.
, 2019-08-03 15:12, pirms 5 gadiem
Bardaks valda tavā galvā komentējot šajā portālā jau kuro gadu!😶
, 2019-08-03 15:27, pirms 5 gadiem
Tas nav bardaks nameja galvā, viņš konstanti iet pret pūļa ģenerālo viedokli, vienalga kāds temats, vai nu tīsha troļošana vai kādā garīgā kaite
, 2019-08-03 16:13, pirms 5 gadiem
Pūļa ģenerālais viedoklis!
Precīzāk būtu-lumpeņu ģenerālais viedoklis.
, 2019-08-03 16:53, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja:
Kruta!
LFF problēmas tiek risinātas publiskā telpā caur publisku vēstuļu rakstīšanu.

Nabaga matainais! Viņa savārītos sūdus pacēla tieši jaunievēlētie valdes locekļi, kuriem nemaz ilgi nevajadzēja darboties, lai saprastu kas ir kas LFF.
Tu pazīsti kādu no valdes? Iepriekš teici, ka nevar neko pārmest/slavēt, ja nepazīsti tos cilvēkus,
, 2019-08-03 17:06, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pūļa ģenerālais viedoklis!
Precīzāk būtu-lumpeņu ģenerālais viedoklis.
Tu esi valdē, lai varētu precīzi pateikt, ka opozīcijas atrastie fakti vienmēr ir tīra patiesība nevis safabricējumi? Tev ir pieeja visiem dokumentiem, varbūt esi bijis klātienē visos kongresos, kā arī tikšanās zem 4 acīm? Jeb varbūt tu vienkārši uzskati, ka viedoklis, kas neatbilst tavam automātiski ir nepareizs un ir "lumpeņu viedoklis"?
, 2019-08-03 17:07, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pūļa ģenerālais viedoklis!
Precīzāk būtu-lumpeņu ģenerālais viedoklis.
Un kāds tavs viedoklis ir?
manuprāt varbūt nemaz nav slikti, ka beidzot viena federācija izrāvusies no "cara" ķetnām un notiek demokrātisks bardaks nevis vienu "caru" nomaina cits "cars" kā hokejā...varbūt futbola savstarpējos ķīviņos izveidosies kāda prātīga futbola federācijas pārvaldība nevis atkal kāds čekas vai valdības režīms izveidosies!
basketbolā jau ar nekas demokrātisks nenotiek, kur valde un padome piebāzta ar politiskiem ieliktiņiem, kur par prezi ielikts pažarnieks...
, 2019-08-03 17:36, pirms 5 gadiem
ukpo rakstīja: Nekādu argumentu un paskaidrojumu. Gorkša teksti gluži kā Orvela Dzīvnieku fermā: tu taču negribi lai atgriežas vecie laiki? Tai pašā laikā tukšas frāzes un neviena konkrēta atbilde uz konkrētiem pārmetumiem. Labi samācījies no Latvijas politikāņiem ar kuriem selfijojās savā priekšvēlēšanas kampaņā
Ko tu muldi? Kur vēl konkrētāk pa punktiem atbildēt? Konkrēti skaitļi un konkrētas rīcības. Skaidri atbildēts arī, kas noticis sēdēs. Vienīgi par revidenta ziņojumu varēja kko sīkāk paskaidrot. Kad būs gatavs? Kurš gatavo? Vai visi dokumenti šoreiz iesniegti?
, 2019-08-03 17:51, pirms 5 gadiem
Standarta lumpenim patiesības pieņemšanai vajadzīgi trīs posmi (ne visi tiesa iziet visus trīs, jo neiespējami izlauzties no dzīves iluzijā), proti, vispirms nāk izsmiekls, tad agresīva pretreakcija un visbeidzot nāk acīmredzamas patiesības pieņemšana.
, 2019-08-03 18:25, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Ko tu muldi? Kur vēl konkrētāk pa punktiem atbildēt? Konkrēti skaitļi un konkrētas rīcības. Skaidri atbildēts arī, kas noticis sēdēs. Vienīgi par revidenta ziņojumu varēja kko sīkāk paskaidrot. Kad būs gatavs? Kurš gatavo? Vai visi dokumenti šoreiz iesniegti?
Es muldu? Stulbs vai kaa? Paraadi kaut vienu Gorksha piikstienu par finansfu sadaliijumu, ir tikai absoluutie skaitli. Kur soliitais caurspiidiigums? Pat pie Gunchas bija caurspiidiigaak. Netici? Paarbaudi. Visi grib zinaat cik jaunieshiem, cik izlaseem, cik laukumiem un cik lidojumiem kopaa ar chomiem uz kaadu chempi un kopejeu tusinju. Kaa izraadaas so informaaciju nedod valdes locekliem!! Valdes locekliem Karl!!! Par ko ir viens no kaucieniem!! 2018.gads ir Gorksha prezidentuuras gads, kur revidentu atzinums? Nav, jo cik saprotu nav visu papiiru par teeriniem lai vareetu savilkt galus. Un nav ko vainu novilkt uz klerkiem, izpildiitaaji ir izpildiitaaji, bet atbildiigais ir prieksnieks. Par saveejo chomu ievilkshanu federaacijaa protams atsevisks stasts, bet tas visaa kontekstaa ir pat vismazaakais launums. Treneru epopeja, necieniiga attiekme pret oponentiem: tipa 'ti sam durak' un nekaadas atbildes peec buutiibas uz kokreetiem jautaajumiem. Gluzi kaa sajaa veestulee: ignoreeti visi slidenie jautaajumi un vainiigi ir visi citi. Pasaki veel ka taa nav?
, 2019-08-03 18:26, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Un kāds tavs viedoklis ir?
manuprāt varbūt nemaz nav slikti, ka beidzot viena federācija izrāvusies no "cara" ķetnām un notiek demokrātisks bardaks nevis vienu "caru" nomaina cits "cars" kā hokejā...varbūt futbola savstarpējos ķīviņos izveidosies kāda prātīga futbola federācijas pārvaldība nevis atkal kāds čekas vai valdības režīms izveidosies!
basketbolā jau ar nekas demokrātisks nenotiek, kur valde un padome piebāzta ar politiskiem ieliktiņiem, kur par prezi ielikts pažarnieks...
Mans viedoklis ir ļoti vienkāršs un saprotams.
LFF nevar vadīt cilvēks, kurš ir LFF vecās sistēmas auglis, un šajā amatā ticis patiecoties šīs sistēmas radītāju aktīvam atbalstam. Plus cilvēks, kuram bardaks personiskajā biznesā, tagad saka, ka sakārtos sabiedrisko organizāciju.
Jā, tas patiešām būtu labi, ja LFF tiešām būtu izrāvusies no viena ''cara'' valdīšanas, bet LFF jauno valdes locekļu viens no pārmetumiem Gorkšam ir tieši par vienpersonisko lēmumu pieņemšanu.
Tāpat nav jau slikti, ja LFF notiktu iekšējā plūkšanās, kas tiešām ir viens no demokrātijas pamatprincipiem - konfliktos dzimst patiesība. Tomēr patreiz izskatās, ka visu šo konfliktu ēnā ir palicis pats galvenais priekš kam šī organizācija vispār eksistē-futbols.
, 2019-08-03 18:29, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Kur vēl konkrētāk pa punktiem atbildēt? Konkrēti skaitļi un konkrētas rīcības.
Kur ir konkreeti skaitli pa izdevumu poziicijaam, jeb detalizaacija? Ko nedod pat valdes locekliem Soliitais caurspiidiigums teiksi ja?
Slēpts komentārs: ukpo
, 2019-08-03 18:40, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Mans viedoklis ir ļoti vienkāršs un saprotams.
LFF nevar vadīt cilvēks, kurš ir LFF vecās sistēmas auglis, un šajā amatā ticis patiecoties šīs sistēmas radītāju aktīvam atbalstam. Plus cilvēks, kuram bardaks personiskajā biznesā, tagad saka, ka sakārtos sabiedrisko organizāciju.
Jā, tas patiešām būtu labi, ja LFF tiešām būtu izrāvusies no viena ''cara'' valdīšanas, bet LFF jauno valdes locekļu viens no pārmetumiem Gorkšam ir tieši par vienpersonisko lēmumu pieņemšanu.
Tāpat nav jau slikti, ja LFF notiktu iekšējā plūkšanās, kas tiešām ir viens no demokrātijas pamatprincipiem - konfliktos dzimst patiesība. Tomēr patreiz izskatās, ka visu šo konfliktu ēnā ir palicis pats galvenais priekš kam šī organizācija vispār eksistē-futbols.
tad kur tava problēma? ja nometīs Gorkšu biedri, tak lai met. viņiem lemt, ne mums! vienreiz tak jau bija. balsošana un TV. nesaprotu tavu sāpi.
man jau liekas, ka nemaz viss nav tik "balts" un "melns" futbolā , ja nenometa vienreiz. tos pederācijas valdes locekļus jau ievēlēja demokrātiski nevis Gorkšs savus iecēla! lai jau strīdas un darbojas manuprat, varbūt strīdos sanāks kaut kas!

ceru, ka tāda atklātībā turpināsies futbolā, kur visi kongresi un lēmumi tiek pasniegti sabiedrībai nevis slepenas čekas vai valdības sapulces !
, 2019-08-03 18:47, pirms 5 gadiem
ukpo rakstīja: Nekad dziivee nebuutu noticeejis ka parakstiishos zem katra Namejs9999 vaarda, bet nu taa stunda ir pienaakusi. Pilniigi pareizi: ja tu nespeej organizeet mazu biznesu, lielaa struktuuraa sataisiis pilniigu pisec. Kas ari pamazaam notiek un ja nebuutu FIFA un UEFA naudas injekcijas, viss jau sen buutu uz bankrota robezhas
hokeja federāciju vada caurkritis politiķis Kalvītis un un tāds pats neveiksmīgs biznesa pārstāvis Koziols, kas savos pederācijas amatos sēž pateicoties kremļa naudai un ietekmei ko Latvijā realizē čekists Savickis uztaisot apvērsumu hokeja federācijā nometot citu veiksmīgu biznesmeni (bez iekavām) Lipmanu!
, 2019-08-03 18:49, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tad kur tava problēma? ja nometīs Gorkšu biedri, tak lai met. viņiem lemt, ne mums! vienreiz tak jau bija. balsošana un TV. nesaprotu tavu sāpi.
man jau liekas, ka nemaz viss nav tik "balts" un "melns" futbolā , ja nenometa vienreiz. tos pederācijas valdes locekļus jau ievēlēja demokrātiski nevis Gorkšs savus iecēla! lai jau strīdas un darbojas manuprat, varbūt strīdos sanāks kaut kas!

ceru, ka tāda atklātībā turpināsies futbolā, kur visi kongresi un lēmumi tiek pasniegti sabiedrībai nevis slepenas čekas vai valdības sapulces !
Ja LV futbola līmenis ceļas uz augšu, tad manis pēc viņu tur LFF spicē var viens otram skābekli piegriezt, bet šobrīd vienīgais kas mums ir-nepārtraukti kašķi, un pie tam caur masu mēdijiem.
Un kaut kā tā interesanti ir sanācis, ka Gorkšu ir pamatuši visi tie, kuri viņu bīdīja uz šo LFF amatu. Ar Verpakovski priekšgalā.
Jautājums-kāpēc?
, 2019-08-03 18:51, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja LV futbola līmenis ceļas uz augšu, tad manis pēc viņu tur LFF spicē var viens otram skābekli piegriezt, bet šobrīd vienīgais kas mums ir-nepārtraukti kašķi, un pie tam caur masu mēdijiem.
Un kaut kā tā interesanti ir sanācis, ka Gorkšu ir pamatuši visi tie, kuri viņu bīdīja uz šo LFF amatu. Ar Verpakovski priekšgalā.
Jautājums-kāpēc?
nu tak lai kašķējas. sabiedrība vismaz zin , kas tur notiek!
nekā slikta neredzu!
, 2019-08-03 18:54, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: hokeja federāciju vada caurkritis politiķis Kalvītis un un tāds pats neveiksmīgs biznesa pārstāvis Koziols, kas savos pederācijas amatos sēž pateicoties kremļa naudai un ietekmei ko Latvijā realizē čekists Savickis uztaisot apvērsumu hokeja federācijā nometot citu veiksmīgu biznesmeni (bez iekavām) Lipmanu!
Bet vai tāpēc mēs varam apgalvot, ka LHF no tā ir baigi ieguvusi?
Es saku ka nav ieguvusi, jo bērnu un jauniešu hokejs tāpat ir uz pašvaldību un naudīgu vecāku pleciem, klubi vārās savā sulā utt. Nav nekas no tā ko pirms diviem gadiem pacilāti deklarēja Kozjols&Co. Vienīgi ir izdarīts viltīgs gājiens ar izlašu bāzes klubu noteikšanas, ar cerību, kā tādējādi šie klubi tiks pie valsts papildu finansējuma šiem klubiem.
, 2019-08-03 18:55, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bet vai tāpēc mēs varam apgalvot, ka LHF no tā ir baigi ieguvusi?
Es saku ka nav ieguvusi, jo bērnu un jauniešu hokejs tāpat ir uz pašvaldību un naudīgu vecāku pleciem, klubi vārās savā sulā utt. Nav nekas no tā ko pirms diviem gadiem pacilāti deklarēja Kozjols&Co. Vienīgi ir izdarīts viltīgs gājiens ar izlašu bāzes klubu noteikšanas, ar cerību, kā tādējādi šie klubi tiks pie valsts papildu finansējuma šiem klubiem.
Nu es cik sapratu daži te grib tādus pašus laikus futbolā, kur valda kāds režīms nevis atklātība...
ko tu zināji futbolā pie čekista Indriksona režīma? neko...
tagad redzam cik sapuvusi sistēma futbolā! lai jau izkašķējas savā starpā...sliktāk nebūs. nevar viena gada laikā izmēst sūdus ko čekists pietaisījis vairak kā 20 gadu laikā!
, 2019-08-03 18:57, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: nu tak lai kašķējas. sabiedrība vismaz zin , kas tur notiek!
nekā slikta neredzu!
Nu, ja patīk netīrās veļas mazgāšana publiskā telpā, tad ko man tur pārmest
Man gan vairāk gribētos skatīties saturīgu futbolu, un pie tam, lai to spēlētu labos stadionos, un ziemas futbola hallēs. Un tas ko viņi tur kašķējās LFF spicē, tur arī mums nezinot atstāt.
, 2019-08-03 18:59, pirms 5 gadiem
Visādi ukpo,nameji tik viszinoši spriež par federācijas problēmām, Gorkšu it kā būtu ilgstoši strādājuši federācijā un personīgi pazītu visus. Tipiski analfabētu spriedumi ! FIFA sponsorē un kontrolē LFF darbību. Valsts nedod naudu futbolam ! Stadioni nav jāceļ federācijai, bet valstij ..Tikpat labi var aktieriem prasīt celt teātrus. Ierindas fani spriež par lietām par kurām nav nekādas sajēgas ne informācijas ! Tādi nejēgas tikai kaitē Latvijas futbolam. Ejiet uz stadionu un tur bezjēdzīgi bļaustieties. Nepiesārņojiet portālu ar savu dumjību !!!
, 2019-08-03 18:59, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nu, ja patīk netīrās veļas mazgāšana publiskā telpā, tad ko man tur pārmest
Man gan vairāk gribētos skatīties saturīgu futbolu, un pie tam, lai to spēlētu labos stadionos, un ziemas futbola hallēs. Un tas ko viņi tur kašķējās LFF spicē, tur arī mums nezinot atstāt.
man arī, bet ne jau federācija cels ziemas halles un stadionus. primāri tas jādara klubiem! lūk tā!
, 2019-08-03 19:01, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Nu es cik sapratu daži te grib tādus pašus laikus futbolā, kur valda kāds režīms nevis atklātība...
ko tu zināji futbolā pie čekista Indriksona režīma? neko...
tagad redzam cik sapuvusi sistēma futbolā! lai jau izkašķējas savā starpā...sliktāk nebūs. nevar viena gada laikā izmēst sūdus ko čekists pietaisījis vairak kā 20 gadu laikā!
Ko es zināju Indriksona laikos?
Zināju, ka LV izlase uzspēlēja EURO 2004 finālā, izlase dažreiz tīri neslikti nostartēja, UEFA un FIFA kvalifikācijas turnīros, mūsu klubi periodiski neslikti spēlēja Euro kausos. Kas notika LFF kabinetos un kuluāros mani īpaši neinteresēja, jo es neko tur nevarēju ne ietekmēt, ne arī izlemt.
, 2019-08-03 19:04, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: man arī, bet ne jau federācija cels ziemas halles un stadionus. primāri tas jādara klubiem! lūk tā!
LFF nav jāceļ ne stadioni, ne arī ziemas halles, bet šī organizācija var būt labs starpposms līdzekļu piesaistē. Palīdzot klubiem un pašvaldībām tikt pie valsts atbalsta.
, 2019-08-03 19:08, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: LFF nav jāceļ ne stadioni, ne arī ziemas halles, bet šī organizācija var būt labs starpposms līdzekļu piesaistē. Palīdzot klubiem un pašvaldībām tikt pie valsts atbalsta.
klau zinot situāciju, kā valdība lobē basketu un reni gribi kādus rezultātus? cik basketbola halles ir uzceltas un rene joprojām nav pārtaisīta straptautiskiem standartiem? beidz demagoģiju dzīt.
mums joprojām valsts nav uzcēlusi ne vieglatlētikas halli, ne ko citu...
klubiem ar pašvaldībām jādomā par savu infrastruktūru, lai būtu kur bērniem nodarboties un veidot klubus. nu nav tas federāciju darbs.
, 2019-08-03 19:12, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ko es zināju Indriksona laikos?
Zināju, ka LV izlase uzspēlēja EURO 2004 finālā, izlase dažreiz tīri neslikti nostartēja, UEFA un FIFA kvalifikācijas turnīros, mūsu klubi periodiski neslikti spēlēja Euro kausos. Kas notika LFF kabinetos un kuluāros mani īpaši neinteresēja, jo es neko tur nevarēju ne ietekmēt, ne arī izlemt.
kad tas bija 2004? 2017 ja tas būtu turpinājies , domāju Indriksons nekur nepamuktu ar visu sapisto federācijas budžetu u.t.t.
sēdētu savā tronī un demagoģētu cik viss labi futbolā! izrādās nekas nav labi!
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.