Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas otrā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti četri kandidāti

Virslīgas otrā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti četri kandidāti
Dāvis Ikaunieks
Foto: Māris Greidāns/Futbola Virslīga

SMScredit.lv Virslīgas otrā apļa labākā jaunā spēlētāja titulam ir nominēti Dāvis Ikaunieks, Endijs Šlampe, Vladislavs Gutkovskis un Anastasijs Mordatenko.

Virslīgas apļa labākais jaunais spēlētājs tiek noteikts, sākot ar 2015. gada sezonu. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, bet uzvarētāju balsojumā nosaka mediji un klubu galvenie treneri. Galvenais kritērijs ir atbilstība U21 vecuma grupai.

Pirmajā aplī par labāko pārliecinoši tika atzīts "Liepājas" futbolists Dāvis Ikaunieks, kurš saņēma 50 no 60 maksimāli iespējamajiem punktiem. Viņš šai balvai izvirzīts arī pēc otrā apļa spēlēm, bet konkurenci Ikauniekam veidos viņa komandas biedrs Endijs Šlampe, "Skonto" uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis un "Ventspils" pārstāvis Anastasijs Mordatenko.

Balsojuma rezultāti tiks paziņoti šīs nedēļas vidū.

Izmantotie resursi:
Sākums - Futbola virslīga

  +6 [+] [-]

, 2015-08-03 16:10, pirms 9 gadiem
Anastasijs Mordatenko - izklausās aristokrātiski, taču reizē arī bīstami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-08-03 16:43, pirms 9 gadiem
Tā jau ir, ka acīmredzot atkal Dāvis; gribētos tikai, lai viņš atzinības neuztvertu nepareizi un nenodomātu, ka ir jau gatavs meistars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-08-03 19:22, pirms 9 gadiem
kādas 3-5 kārtas atpakaļ ļoti patika Romāns Mickēvičš no Spartaka (ļoti skaisti spēlēja - Dribls, tehnika, ātrums), bet nu šis mēnesis ir drausmīgs, žēl.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 22:41, pirms 9 gadiem
Es domāju stabili,ka šogad Ikaunieks būs labākais.

  -2 [+] [-]

, 2015-08-03 23:11, pirms 9 gadiem
Lucho rakstīja: kādas 3-5 kārtas atpakaļ ļoti patika Romāns Mickēvičš no Spartaka (ļoti skaisti spēlēja - Dribls, tehnika, ātrums), bet nu šis mēnesis ir drausmīgs, žēl.
Pārdega nedaudz pēc Eirokausiem un Virslīgas mačiem. Ir labs potenciāls, taču vēl nav noturības. Atgūsies un būs atkal zirgā.

  -2 [+] [-]

, 2015-08-03 23:13, pirms 9 gadiem
Domāju, ka stabili Ikaunieks ir pelnījis balvu, taču jāpiekrīt Olgai, ka šīs balvas nedrīkst viņu pacelt kaut kādos pašiedomātos augstumos. Jāpaliek piezemētam, tāpat kā brālim. Goli ir, bet, ja skatās procentuāli, cik ir golu un cik neizmantoto iespēju, tad skaidrs, ka lielā izlase vēl ir par agru un vajag iegūt noturību. Tieši tas pats, ko iepriekšējā komentārā minēju par Mickēviču.