Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Iepriekšējā gada sastāvs varēja spēlēt bez algām, šis - ne"

Agris Suveizda

Pertija: "Iepriekšējā gada sastāvs varēja spēlēt bez algām, šis - ne"
Tamazs Pertija
Foto: Juris Gūtmans

"Jelgavas" futbola kluba galvenais treneris Vitālijs Astafjevs pēc uzvaras pār Rīgas "Skonto" (3:2) bija gandarīts par iznākumu un pietuvošanos pirmajam trijniekam. Savukārt pretinieku galvenais treneris Tamazs Pertija bija sašutis par to, ka komanda nespēja noskaņoties mačam, un neslēpa, ka klubā atgriezušās finansiāla rakstura problēmas.

"Jelgavas" galvenais treneris Vitālijs Astafjevs: "Galvenais, ka uzvarējām un pietuvojāmies trijniekam. Mums ir uzdevums tajā iekļūt, tāpēc augusts būs ļoti noteicošs – zaudēt punktus nedrīkstam, pat neizšķirts mūs neapmierina, jāuzvar katrā spēlē. Saprotam, ka tas nebūs viegli, un šodienas spēle to pierāda. Ja pirmajā puslaikā mums bija pilnīgs pārsvars, tad pēc tam to zaudējām. Godīgi sakot, beigās mums paveicās – stabs, spiediens. Kāds pusmoments, un būtu viss – no lielā pārsvara nekas nebūtu palicis pāri. Taču kopumā trīs gūti vārti pret "Skonto" ir liels progress. Vārti mums nāk ļoti smagi, tāpēc no šāda skatu punkta esmu apmierināts gan ar vārtu skaitu, gan uzvaru."

"Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija: "Pirmajā puslaikā spēlēja apjukusi komanda, kas uz kaut ko bija apvainojusies. Laukumā izgājām tā, it kā būtu apvainojušies. No rīta prasīju puišiem, vai viņi ir gatavi spēlēt vai nav. Viņi vienbalsīgi teica, ka ir gatavi. Uzdevu konkrētu jautājumu. Pirmajā puslaikā bija redzams, ka viņi nebija gatavi spēlēt. Viņi ir apvainojušies. Nezinu, laikam šā gada komanda no pagājušā atšķiras ar to, ka tie puiši bez algām varēja spēlēt futbolu, bet šie nevar. Kaut gan otrajā puslaikā viņiem acīmredzot bija kāds iekšējs spiediens pašiem pret sevi un pilnībā apspēlējām pretiniekus, puslaiku uzvarējām ar 1:0, vēl trāpījām pa stabu u.t.t.

Diemžēl vai par laimi futbolu spēlē 90 minūtes. Spēlējām praktiski bez leģionāriem, mums ir finansiālas problēmas. Tāpēc no rīta uzdevu šo jautājumu, jo es to jutu. Jūtu savu komandu, tāpat kā jebkurš cits treneris jūt savu komandu. Jutu, ka šodien nepavisam nebūs viegla spēle. Katrā spēlē gūstam vārtus un izveidojam momentus, taču arī ielaižam. Tas nav jaunums – aizsardzībā tiešām ir problēmas. Tāpēc meklējam dažādus variantus un liekam vienu spēlētāju, otru, trešo, bet nespējam atrast ideālo virknējumu, jo spēlē daudzi, kuri nav centra aizsargi.

Otro puslaiku nospēlējām ļoti spēcīgi. Ar to esmu apmierināts, taču, protams, ne ar rezultātu. Par ko gan var runāt – zaudējām 2:3. Ceru, ka līdz spēlei pret "Mettu"/LU viss tiks labots un puišos atkal parādīsies emocijas, viņi atkal izskatīsies svaigi. Kaut gan nedomāju, ka vispār kādam zaudētu fiziskās gatavības ziņā – otrais puslaiks to parādīja. Bija labs ātrums, viss ieslēdzās, plus "Jelgava" sāka spēlēt uz rezultātu un nedaudz nomierinājās. Spēle bija tāda nesaprotama – sākām spiest, varējām vēl izlīdzināt, taču paliek rūgtums, ka zaudējām."

Pirms pāris nedēļām teicāt, ka kluba finansiālais stāvoklis ir četru ballu līmenī, bet tagad runājat par problēmām.
Pertija: "Kad to teicu, tas bija pēdējais periods, kad kaut ko saņēmām. Es par to parasti nekad nežēlojos, taču atkārtojos, ka ir divu veidu spēlētāji – kāds var un kāds ne. Klimiašvili un Apija pagājušajā gadā varēja spēlēt uz špricēm, bet šie puiši nevar, šodien nevarēja savākties. Kāds no jums teiks, ka viņi neprot spēlēt futbolu? Nē. Kāds no jums teiks, ka viņiem ir slikta futbola izglītība? Nē. Nespēja saņemties.

Kā var mājās pirmajā puslaikā ielaist trīs vārtus?! Kā?! Tātad nesavācās, tātad nebija tādu emociju. Bet otrajā puslaikā viņiem jau palika kauns un viņi sāka spēlēt emocionālu futbolu, savu futbolu. Neteikšu, ka spēli izlaida Lukaņuks, nebija Karašauska. Runāju tīri par spēli. Plus, kad nomainījām Ivanu [Menu], spēlējām bez leģionāriem. Jebkurā čempionātā ir grūti spēlēt bez leģionāriem. Plus mums ir sava specifika – jaunie, jaunie, jaunie, liekam likmi uz jaunajiem. Superīgi uz maiņu izgāja Indrāns, nospēlēja ļoti labi. Bērenfelds atgriežas savā labajā formā, guva vārtus, nospēlēja labi. Jaunie puiši spēlē un attīstās, bet viena lieta ir tā, ka viņi spēlē, un cita lieta, ka mums ir spiediens, ka vienmēr jāuzvar."

Komandā ir gan jaunie, gan pieredzējušie spēlētāji. Ar kuriem esat vairāk neapmierināts? Kuri nespēja savākties?
Pertija: "Visi – pirmajā puslaikā nespēja savākties ne jaunie, ne pieredzējušie. Turklāt mums nav pieredzējušu futbolistu. Uzskatu, ka pieredzējis futbolists laukumā ir tāds kā viņiem Latka, bet mums ir 27 gadus veci spēlētāji. Un pieredzējušam spēlētājam, ja viņš tiešām ir pieredzējis, laukumā jābūt tādam, kāds bija Morozs un Laizāns, kā "Jelgavai" Latka.

27 gadi ir labs vecums, bet, tēlaini sakot, arī 15 gadus vecs spēlētājs savās darbībās var būt pieredzējis spēlētājs. Runa ir par to. Piemēram, Kozlovs. 27-28 gados jau ir jābūt personībai laukumā. Igors ir labs futbolists, bet viņam pietrūkst tā, kas bija Morozam un Laizānam – savākt ap sevi komandu, spēlēt futbolu un pašam būt personībai. Šobrīd tā ir problēma. Puiši it kā labi spēlē un it kā ir gudri, bet tādās spēlēs kā šodien, kad vajag sisties, ir jāiztur, jāiztur un tad jāuzbrūk. Neizturējām tieši cīņu – cik daudz divcīņu zaudējām."

Uz kuru klubu devies Karašausks?
Pertija: "Nezinu, kur ir Karašausks. Zinu, ka viņam pēc pēdējās spēles Liepājā sāpēja potīte. Nezinu."

Bet viņš vairs nav kluba rīcībā?
Pertija: "Nē. Kur viņš ir, nezinu."

Vai pirms mača bija uzstādījums, ka pretinieki ir jānospiež?
Astafjevs: "Zinājām, ka "Skonto" ir problēmas aizsardzībā. Kā jau teicu, pirmām kārtām mums bija jāuzvar. Tādēļ arī spēli sākām agresīvi, un esmu apmierināts, ka pirmajā puslaikā panācām rezultātu. Kā parādīja visa spēle, mums ar to pietika. Aktīvā spēle un tas, ka spēlējām ar diviem uzbrucējiem, kas līdz šim bijis diezgan reti, norāda uz to, ka bijām tendēti uz uzbrukumu."

[Jaunpienācējs] Suškins attaisnojis uz sevi liktās cerības?
Astafjevs: "Esmu ļoti apmierināts, pirmkārt, ar to, ka viņš guva vārtus. Otrkārt, ar to, ka viņš ar katru spēli progresē un jau veidojas saikne ar Malašenoku. Vienīgi, ir problēmas ar fizisko sagatavotību, jo no iepriekšējā čempionāta pārnāca bez starpsezonas sagatavošanās."

Karjerā kādreiz bijāt pieredzējis tik kuriozus vārtus?
Astafjevs: "Jā, patiešām kuriozi vārti. Taču pats galvenais, ka viņš guva vārtus (smaida)."

Freimaņa prombūtnē aizsardzības mala tika uzticēta Sosranovam. Vai apmierināja komandas darbība tieši aizsardzībā?
Astafjevs: "Gints ir ļoti svarīgs spēlētājs, taču komandai nebūtu jābūt atkarīgai tikai no viena spēlētāja. Malējā aizsarga pozīcijā mums ir kadru problēmas, bet Sosranovs tika galā ar savu lomu un esmu ļoti priecīgs par viņa progresu. Viņš ir universāls spēlētājs un var nospēlēt jebkurā pozīcijā, taču aizsardzības līnijaia priori ir jābūt neskartai [stabilai], tāpēc, izkrītot vienam spēlētājam vai, nedod Dievs, diviem kā "Skonto", tad sākas problēmas. Tāpēc nevaram nospēlēt uz nulles – aizsardzībā ir problēmas un gaidām Freimaņa atgriešanos. Ceru, ka jau šonedēļ viņš būs kopā ar komandu."

Iepriekš jau vairākkārt bijāt teicis, ka Lazdiņš un Savčenkovs pamazām atgriežas ierindā, bet laukumā viņus kā neredzam, tā neredzam.
Astafjevs: "Viņu atgriešanos gaidām septembrī. Ļoti, ļoti nopietni savainojumi, un atlabšana prasa vairāk laika, nekā sākumā bijām gaidījuši. Viņi ir komandā un gatavojas pēc savas programmas, bet ne tik ātri, kā gribētos."

Vai jūtat, ka komanda pēc Eirokausiem ir izaugusi un ir spēcīgāka nekā sezonas sākumā?
Astafjevs: "Neapšaubāmi, ka katra augsta līmeņa spēle dod komandai pieredzi, zināšanas un spēlētāji kļūst pārliecinātāki. Ir virkne spēlētāju, kuri acu priekšā progresē. Domāju, ļoti labi, ka aizvadījām tik sarežģītas spēles, un tās ļoti daudz deva gan komandai, gan individuālajā ziņā. Ejam tālāk un cīnāmies par medaļām."

Zinot lielās problēmas aizsardzībā, vai tiks parakstīts līgums ar skotu aizsargu un vai tomēr atgriezīsies Apija?
Pertija: "(Iesmejas) Kāds vēl Apija, čempionāts jau beidzas! Pat, ja viņš atgriezīsies, neviens nezina, kādā viņš būs stāvoklī. Jā, skots trenējas un, paskatoties video, viņš tiešām ir labs aizsargs, bet šobrīd viņam ir liekais svars. Kad viņš būs gatavs, godīgi sakot, nezinu. Viņš ir ļoti centīgs un labs puisis, taču, piemēram, Apija savulaik atbrauca negatavs un vajadzēja trīs mēnešus, lai viņu savestu kārtībā. Ja šajā gadījumā būs tāpat, tad kāda jēga?!

Mums vienmēr tā ir. Pamanījāt? Mums vienmēr tā ir! Pienāk kaut kāds periods, kad sākas problēmas visos parametros. Un šīs problēmas vienmēr sākas tad, kad tā nedrīkst notikt. Visas problēmas sākas vienlaicīgi, un jau trešo gadu tā. Bieži par to runājam, ka ne reizi nav bijis tā, ka mēs sezonu sākām un pilnībā pabeidzām. Kā to dara visi! Sākot ar finansēm un beidzot ar pārējo. Vienmēr, vienmēr parādās problēmas! Spēlējam, esam augstu tabulā, un beigās parādās problēmas. Kāpēc? Paskatieties vēsturē un visu sapratīsiet! Vēlreiz saku, ka nežēlojos un izkļūsim no šīs situācijas. Tagad sāka spēlēt Isajevs, kuram bija savainojums. Domāju, ka pirmajai spēlei nospēlēja normāli.

Godīgi sakot, šodien bija kaut kāda šausmīga spēle. Tie vārti mani vispār iznīcināja! Tie trešie vārti bija nevis kuriozi, bet gan notika kaut kas pārdabisks, brīnums. Laikam viņi bija stiprāki, tāpēc stiprajiem paveicās. Viņi laikam vairāk gribēja nekā mēs, tas bija redzams jau no pirmajām sekundēm. Un "Jelgavai" šī vēlēšanās vienmēr līst pāri malām. Tas ir ļoti labi, ka Latvijā ir tāda komanda. Kad mēs viņiem pēdējoreiz nezaudējām divcīņās, tad arī uzvarējām."

Kurš tajos vārtos bija vainīgs?
Pertija: "Nezinu, būs jātiek skaidrībā, bet man liekas, ka Rode. Viņš šodien vispār nebija savā ādā. Iedomājieties – viens Rode ir centra aizsargs, un vēl viņš nebija savā ādā. Droši vien, ka pats, apskatoties savu spēli, sapratīs, ka tā nevar. Jau no pirmajām sekundēm, kad Malašenoks viņu atgrūda kā mazuli un nometa bumbu kādam pa sitienam, Rode nebija savā ādā. Pēc tam vēl tā piespēle, kas atveda vārtus. Nebija savā ādā, nezinu. Bet domāju, ka izkļūsim no šīs situācijas."

Bieži daudz kliedzat laukuma malā, kad neesat apmierināts. Kāpēc pirmajā puslaikā bija klusums?
Pertija: "Tāpēc, ka viņus jūtu. Jūtu, kad viņi var. Neesmu taču muļķis, lai skrietu ar galvu sienā. Kliedzu tad, kad redzu, ka viņiem vajag palīdzību. Šodien viņiem bija grūti, jo nebija noskaņojušies. Ja paskatīsieties pirmo puslaiku, viņi nebija noskaņojušies. No rīta uzdevu jautājumu. Esmu tikai treneris, neesmu brīnumdaris, un viņi to lieliski zina. Viss bija pateikts, "Jelgava" tika atšifrēta no sākuma līdz beigām. Mums bija trīs uzbrukumu varianti un trīs aizsardzības varianti, bet, ja varam paši sev iesist tādus vārtus un vēl neesam noskaņojušies... Nekas, izkļūsim, izkļūsim no šīs situācijas. Žēl, ka zaudējām, bet viss vēl nav zaudēts."

Jautājums jums kā izlases trenerim. Vai varat apstiprināt, ka Koliņko ir pārtraucis futbolista gaitas un septembrī vairs nebūs izlasē?
Astafjevs: "Situācija ir tāda, ka viņš ir kļuvis par galveno treneri. Tāpēc pievērsīsies trenera darbam, vairāk laika veltīs tam un attiecīgi laikam beigs [karjeru]. Taču tas nav jautājums man. Esmu tikai izlases trenera asistents, visus jautājumus galvenajam trenerim un Koliņko."

Nerunājot par atsevišķām spēlēm, vai komanda kopumā sastāva un spēka ziņā ir tikpat stipra kā pirmās trīs?
Astafjevs: "Sezonas laikā meklējām papildinājumu un ņēmām tos, kurus varējām. Lūk, Pallo bija bez darba, un mēs ar prieku viņu paņēmām. Pēc sastāva esam tajā vietā, kurā esam."

  +7 [+] [-]

, 2015-08-03 01:00, pirms 9 gadiem
afiģetj , loģika satriecoša

 +12 [+] [-]

, 2015-08-03 01:03, pirms 9 gadiem
"Nezinu, laikam šā gada komanda no pagājušā atšķiras ar to, ka tie puiši bez algām varēja spēlēt futbolu, bet šie nevar."

īsti nav ko teikt, vienīgi

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 01:22, pirms 9 gadiem
Nav tiesa, ka Skonto otro pusi būtu īpaši labi nospēlējis. Bija iesistie vārti, bija Jermolajeva trāpījums pa stabu, bija vārti no aizmugures, bet vairāk -- pat neviena sitiena vārtu virzienā, jo pārsvars joprojām piederēja Jelgavai.

  +9 [+] [-]

, 2015-08-03 01:39, pirms 9 gadiem
Nē nu Pertija te savas gudrības spļauj ārā. Un ja ir finansiālas grūtības, tad ko brīnīties par to 2:9.....

  +8 [+] [-]

, 2015-08-03 06:02, pirms 9 gadiem
marka3x3 rakstīja: "Nezinu, laikam šā gada komanda no pagājušā atšķiras ar to, ka tie puiši bez algām varēja spēlēt futbolu, bet šie nevar."

īsti nav ko teikt, vienīgi
Tad jau iznāk, ka šogad atkal Skonto ar algām ir "kirdik"....

  -2 [+] [-]

, 2015-08-03 06:46, pirms 9 gadiem
Uz darbu jau mēs ar no rīta tak ietu ar smaidu sejā, it īpaši ja par to vēl nemaksātu, vai ne?

  +5 [+] [-]

, 2015-08-03 06:48, pirms 9 gadiem
Tamaza "daiļrunība" turpinās.Vēl nesen Liepājā slavēja pretinieku un teica,ka būšot negodīgi,ja FKV kļūs par čempioniem,bet šodien jau gaudo,ka spēlētāji bez algas nespēlē tā kā spēlēja pērn.Laikam jau Skonto puiši ir sapratuši savu vērtību un vairāk par solījumiem spēlēt nevēlās.Tā to varētu saprast.Un galvenais treneris nezin ,kur viņa labākais uzbrucējs.Aktieris.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 07:09, pirms 9 gadiem
Tamaza demagoģijas pērles ir vienkārši fantastiskas. Piemēram:

"...otrajā puslaikā viņiem jau palika kauns un viņi sāka spēlēt emocionālu futbolu, savu futbolu. Neteikšu, ka spēli izlaida Lukaņuks, nebija Karašauska."

Bet... tu tikko tieši TO pateici...

     [+] [-]

, 2015-08-03 08:23, pirms 9 gadiem
Ko tas Pertija tur muld! Kādas vēl finansiālās problēmas, ja tikko komanda nospēlēja totalizatoru spēli 2:9. Vai tad tā naudiņa vēl nav ienākusies, nav sadalīta? Protams, ka puiši būs apvainojušies, ja par šo spēli ir bijis solīts, bet nav samaksāts!

  -3 [+] [-]

, 2015-08-03 08:30, pirms 9 gadiem
arī es agrak vareju stradāt bez algas...

  +5 [+] [-]

, 2015-08-03 08:41, pirms 9 gadiem
Darbini kamazu un brauc prom!

 +10 [+] [-]

, 2015-08-03 09:20, pirms 9 gadiem
Viņi EL nopelnīja naudu - varēja taču samaksāt spēlētājiem algas!
Slēpts komentārs: Ambrē

  +7 [+] [-]

, 2015-08-03 09:27, pirms 9 gadiem
Ambrē rakstīja: 2:9 nebija totalizators, bet gan beidzot atklāti redzējām robus Skonto aizsardzībā. FK Jelgava nekad neiesit pretiniekam 3x vārtus (kur nu vēl pret Skonto), jo tas nav Astafjeva/Starkova stils, jo pie 1:0 jelgavnieki visi nosēžas aizsardzībā un par 2:0 vai 3:0 vispār ir aizliegts domāt, ja nu vienīgi veiksmes gadījumā iesit 2:0!
Vārtsargs vispār nelēca un neķēra, jo zināja, ka nav jēgas, tāpat ļoti daudz jāielaiž. Tas vien parāda attieksmi.
Slēpts komentārs: Ambrē

  +6 [+] [-]

, 2015-08-03 10:45, pirms 9 gadiem
Vismaz kaut kas jauns pasaulē - treneris, ka necenšas uzmundrināt spēlētājos, jo "tam jau tāpat nebūtu jēgas". (Bet citās situācijās nepārtraukti kliedz "vperjood, vperjood, šire, šire".)

  +7 [+] [-]

, 2015-08-03 10:51, pirms 9 gadiem
Ambrē rakstīja: Tas, ka vārtsargs nelec pēc bumbas redzot, ka vārti tāpat ir zaudēti ir ļoti bieži redzēts arī Top 5 Eiropas līgās - tā, ka nevajag no mušas uzpūst ziloni!
Neviens jau neuzpūš ZILONI, spēlētāji vienkārši sūdzas, ka par spēli nav samaksāts.

  +9 [+] [-]

, 2015-08-03 10:55, pirms 9 gadiem
Tas ir kaut kāds psc!!!! Tamazs strostē spēlētājus par to, ka viņi vēlas saņemt algu!!! Latvijas klubu futbola flagmanis!!! Izskatās, ka pats gan badā nedzīvo.

  +5 [+] [-]

, 2015-08-03 11:51, pirms 9 gadiem
tagad gaidīšu Askolda Uldriķa paziņojumus, ka viss atkal ir/būs kārtībā

  +5 [+] [-]

, 2015-08-03 11:54, pirms 9 gadiem
Es nesaprotu kā Skonto FC vadība vispār veido budžetu?
Iespējams, ka tēriņi ir kādi 800 000 euro par sezonu, bet ienākumi un sponsoru nauda vien kādi 400 000 euro.
Tā ir klaja Skonto vadības bezkaunība - solīt spēlētājiem to ko nezina jau pašā gada sākumā, vai spēs vispār līdz gada beigām izpildīt - ja nauda ir tikai 400 000 tad arī izdevumus veidot pēc šādas naudas principa un kurš negrib spēlēt par atalgojumu, kas ir līdzīgs kā FK Jelgava tad ir brīvi doties uz citu Virslīgas klubu, vai citu līgu vispār!

  +4 [+] [-]

, 2015-08-03 12:04, pirms 9 gadiem
Ambrē rakstīja: Viņi EL nopelnīja naudu - varēja taču samaksāt spēlētājiem algas!
Nauda, iespējams, kā jau minēju iepriekš, iet iepriekšējās sezonas budžeta, kas gāja ar "treknu" mīnusa zīmi, segšanai. Vai nu arī kāds drīz sāks runāt un uzlicis uz "skaitītāja", ja reiz tāda steiga, ka nav ko spēlētājiem maksāt.

  +4 [+] [-]

, 2015-08-03 12:06, pirms 9 gadiem
DA DA DA ! ka tad - tak paskatās kads bija koefs uz sho speli un ja LIVE met iekshaa tad vispār , tad ko tur brinities . Gribes nelikumigi varities tad ari teiks ka no rita veders neizgaja ! Karteja Reize Easy money KAMAZAM , UN tads ir LV futbola stasts ! TOĶIKI !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-08-03 13:11, pirms 9 gadiem
Gruzins tik runa skaistiUzskata sevi par labako treneri,vina komanda spele visskaistako futbolu,vinam ir 10 varianti,ka speet katra spele,bet katru gadu viens un tas pats.Lusers.
Vins strada par galveno treneri jau 10 gadus,un nav izcinijis nevienu trofeju.
Kazakevics-kauss
Astafjevs 2-o gadu strada-kauss.
Zemlinskis gadu vai 2-us nostradaja-kauss.
Pucinskis-vairakas reizes cempions un kausa ieguvejs.
Pat kaut kads muziks no moldovas atbrauca un izcinija cempionu titulu ar Daugavpili
Pertija-megaspecialists-0,000 trofeju

  +5 [+] [-]

, 2015-08-03 13:58, pirms 9 gadiem
Cik saprotu, tad Skonto futbolistiem maksā(teorētiski, vismaz uz papīra) algas. Tātad, viņi ar futbola spēlēšanu pelna iztiku un ir profesionāļi, tas ir viņu darbs. Par darbu ir pieņemts saņemt atalgojumu, bet šie slaisti negrib strādāt par velti
Reāli apnaglojušies

  +5 [+] [-]

, 2015-08-03 14:16, pirms 9 gadiem
Pertijas attieksme izklausās - kā, neesat gatavi strādāt par brīvu? FUI JUMS, kā Jūs uzdrīkstaties??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Anonymous187

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 19:43, pirms 9 gadiem
Ambrē rakstīja: Viņi EL nopelnīja naudu - varēja taču samaksāt spēlētājiem algas!
EL līgas nopelnīto naudu viņi saņems sezonas beigās (kad beidzas eirokausi), cik zinu, protams varu kļūdīties.