Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Daugava" un "Skonto" 6. maijā spēlēs Kauguros

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rīgas "Daugava" un "Skonto" 6. maijā spēlēs Kauguros
Mants Savens
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

SMScredit.lv Virslīgas 9. kārtas spēle starp Rīgas "Daugavu" un "Skonto" notiks Kauguros, vēsta turnīra organizētāji un arī "Daugavas" direktors Vladimirs Šteinbergs.

Sākotnēji Rīgas "Daugavas" direktors Vladimirs Šteinbergs izteica cerību, ka jau tuvākajā laikā komanda mājas spēles varēs aizvadīt LU stadionā Rīgā, tomēr ar šo stadionu skaidrības joprojām nav un tuvākais mačs pret "Skonto" tiks spēlēts Kauguru vidusskolas stadionā - turpat, kur Rīgas "Daugava" aizvadīja nominālo mājas spēli ar Jūrmalas "Spartaku". Jāpiemin, ka Kauguros ir mākslīgā seguma laukums, un uz tāda paša seguma "Daugavai" 10. maijā jāaizvada arī svarīgā (divu pēdējo vietu īpašnieču cīņa) spēle pret "Mettu"/LU - Hanzas vidusskolas laukumā.

Savukārt aiznākamo mājas spēli 14. maijā pret "Daugavpili" Rīgas "Daugava" jau aizvadīs uz dabīgā seguma - vai nu "Daugavas", vai nu LU stadionā. Kā Sportacentrs.com atklāja Šteinbergs, LU stadionā tiks spēlēts gadījumā, ja skaidrība (zaļā gaisma) ap atļauju spēlēt šai stadionā tiks iegūta līdz 10. maijam. Ja atļauja netiks iegūta, tad Rīgas "Daugava" un "Daugavpils" spēlēs "Daugavas" stadionā.

Turpinot par spēļu norises vietām - ja Rīgas "Daugava" vēl pēdējo reizi spēlēs Kauguros, abas Jūrmalas komandas "Jūrmala" un "Spartaks" tur vairs neplāno "iegriezties". Jūrmalas komandas gatavs uzņemt Slokas stadions ar dabīgo segumu. Pirmā šīs sezonas Virslīgas spēle Slokā notiks jau parīt, kad "Jūrmala" plkst.18:00 uzņems "Daugavpili".

Tāpat no mākslīgā uz dabīgo segumu beidzot "pārvāksies" "Skonto", kas 10. maijā uzņems Daugavpils "Daugavu" "Skonto" stadionā. Nākamo mājas spēli, tikai tas notiks vēlāk, 14. maijā, uz dabīgā seguma aizvadīs arī Daugavpils "Daugava", uzņemot "Spartaku". Kā zināms, "Liepāja", "Ventspils" un "Jelgava" uz dabīgo segumu pārcēlās jau agrāk. Visu sezonu uz mākslīgā seguma aizvadīs "Daugavpils" ("Celtnieka" stadionā) un "Metta"/LU (Hanzas vidusskolas laukumā).

Mazliet pieskaroties 1. līgai, turnīra līdere "Gulbene", kas pirmo mājas spēli aizvadīja Rīgā "Arkādijas" mākslīgā seguma laukumā, parīt 6. kārtas maču pret "Smilteni" aizvadīs Gulbenes pilsētas stadionā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-04 00:57, pirms 10 gadiem
Es saprotu, ka ir problēmas, ka tas tik ātri ar to LU stadionu nenotiek, bet diemžēl skatītājus šādi nesavākt. It īpaši darba dienā. Labi, tā darba diena štrunts, bet darba dienā Kauguros? Nē, tas neiet krastā... Novēlu komandas vadībai ātrāk sakārtot jautājumu par LU stadionu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-04 12:33, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: 6.maijā lielais futbols. Rīgas derbijs. Uzvarēs Skonto.
Rīgas derbijs Kauguros...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja