Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS uzvar pēdējā pārbaudē, Valmierai neizšķirts pret "Aktobe"

Rolands Eliņš

RFS uzvar pēdējā pārbaudē, Valmierai neizšķirts pret "Aktobe"
Sedriks Kuadio. Foto: FK RFS

Latvijas futbola Virslīgas komanda RFS šodienas pārbaudes mačā ar 1:0 apspēlēja Lietuvas pirmās līgas komandu Gargždu „Bandai”. Savukārt "Valmiera Glass/ViA" cīnījās neizšķirti 3:3 pret Kazahstānas "Aktobe",

RFS vienība savā pēdējā mačā pirms jaunās Virslīgas sezonas sākuma spēja izcīnīt uzvaru, kas komandai bija otrā pēc kārtas – iepriekš ar 2:1 izdevās pieveikt Kauņas „Žalgiri”. Toreiz vārtus guva Vitālijs Jagodinskis un komandas jaunpienācējs Sedriks Kuadio.

Kuadio oficiāli pievienojās RFS pirms desmit dienām, nokārtojot savu pāreju no BFC „Daugavpils”, kurai palīdzēja uzvarēt pirmajā līgā. Jaunais Kotdivuāras uzbrucējs Kuadio aizvadītajā sezonā bija trešais labākais snaiperis Latvijas pirmajā līgā, bet kopš pārejas apstiprināšanas divās RFS spēlēs atzīmējies ar diviem vārtiem.

Šodienas mačā Kuadio izcēlās ar vārtu guvumu jau ceturtajā minūtē, un tie izrādījās vienīgie vārti, kas atnesa RFS uzvaru.

RFS šodienas pretiniece „Bandai” aizvadīja sezonā Lietuvas pirmajā līgā palika trešajā vietā un pārspēlēs par tikšanu uz augstāko līgu nevarēja piedalīties.

RFS Virslīgas sezonu atklās ar spēli pret Liepāju.

RFS sākumsastāvs

Ikstens, Sorokins, Jagodinskis, Isajevs, Šimkovičs, Blagojevičs, Fertovs, Savaļnieks, Malecs, Kuadio, Marusičs.

Savukārt „Valmiera Glass/ViA” ar joprojām oficiāli neapstiprināto galveno treneri Tamazu Pertiju priekšgalā spēlēja neizšķirti 3:3 pret „Aktobe”. Valmiera šajā pārbaudes mačā iedzinējos nokļuva pirmā, taču izdevās panākt vadību 2:1. „Aktobe” atbildēja ar vēl diviem vārtiem, taču beigās tomēr Valmiera panāca neizšķirtu.

Divas vārtus „Valmieras” sastāvā guva pārbaudāmais japāņu leģionārs, bet vienreiz precīzi sita Ēriks Punculs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs/phot...

     [+] [-]

, 2019-03-04 17:43, pirms 5 gadiem
komandu Gargždu „Bandai” - ???